تا اونجایی که من اطلاع دارم چیزی حدود 90 هزار تومان فقط خود بازی برات خرج بر میداره حالا بماند خرج اینترنت حداقل 512 نیاز داری چقدر میشه
تا اونجایی که من اطلاع دارم چیزی حدود 90 هزار تومان فقط خود بازی برات خرج بر میداره حالا بماند خرج اینترنت حداقل 512 نیاز داری چقدر میشه
اینترنت به سرعت نیست به پینگه
منم دائمی و نامحدود 128 دارم همیشه
بقیه لوازم؟
DVD اورجینال بازی را میخواد که قیمت بالایی داره ! فکر کنم بالای 50 تومن
اگه DVD اورجینال همراه با CD Key داشته باشی دیگه فکر کنم چیز دیگه ای نمیخواد
میمونه Register کردن که باید بری داخل بازی
سلام.دوستان من هر کاری کردم نتونستم اون قفلو باز کنم.تمام کارهایی که گفته انجام دادم ولی نشد بازیو دوباره نصبیدم بازم نشد تورو خدا کمک کنید.....از کجا باید رفت توی منویی که این چیزا نوشته اصلا این ایتم که گفته کجاست
Last edited by moghaddas mfa; 02-01-2013 at 16:37.
ببین دوست عزیز . وقتی شما برنامه را دانلود کردین روی گزینه A (( برطبق عکس بالا که به زبان آسیای شرقی است )) کلیک کن
بعد Option بازی را باز کن و برطبق عکس همه اون موارد را زیاد کن .... مثلا بده 100 یا 200 یا 300 یا هر عددی که جا میشه
بعد گزینه B (( برطبق عکس بالا )) را بزن تا سیو بشه
حالا برو داخل بازی ( مسترلیگ یا بکام لیگ )
داخل مسترلیگ یا بکام لیگ ، برو قسمت Items ..... یه آیتم 50 Gp بخر تا گزینه Item List واست بیاد
حالا اولین گزینه نوشته Consumable Items
برو اونجا و Extra Pocket را بخر تا قفل گزینه سوم باز بشه
راهی نیست که گل هایی که سیو میکنم رو بتونم به فایل قابل پخش ( ویدویی ) در بیارم ؟
من که نصب کردم مشکلی نداشت.نصب که میشه آخرش میگه که 1بار دیگه نصب کنین.2ومین بار که نصب میکنین کامل میشه.
پسوند فایلهای save شده bin هستش.بعید میدونم تبدیل بشه به فایل video.یه نرم افزار game recorder یا تصویر برداری از desktop بگیرین ظبط کنین.
دوستان کسی از این پچ PES2013_Money_ML_1.0 برای افزایش پول مسترلیگ استفاده کرده ؟
من به مشکل خوردم ممنون میشم کمکم کنید
عکس 1: خودش گفته فلان فایل رو پیدا کن
عکس 2 : گشتم ولی نبود !!
![]()
شما میتونین با برنامه Fraps از گلی که زدین فیلم بگیرین!
منظورش از xx فکر کنم شماره یا اسمی باشه! شما تویه پوشه سیو بازی نگاه کنین ببینین فایلی با اسم FL شروع میشه، هست یا نه؟
بعد با برنامه همین فایل رو باز کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)