در این عکس بنظر من پوشه این برنامه هم دسترسی به اینترنت رو بلاک کنید تا شامل تمام زیر گروه ها شود .
نسخه Pure استفاده می کنید؟
در این عکس بنظر من پوشه این برنامه هم دسترسی به اینترنت رو بلاک کنید تا شامل تمام زیر گروه ها شود .
نسخه Pure استفاده می کنید؟
تمام پوشه رو بلوک کردم ولی باز هم نشد.
آره نسخه pure هست.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام
دوستان از KIS 2012 استفاده میکنم...تا وقتی که firewall کسپر فعال باشه نمیتونم با فایرفاکس یا هر مرورگر دیگه ای سایتی رو باز کنم...همین الان هم فایروال غیرفعاله! نمیدونم چرا یهو اینجوری شده
احساس میکنم کسی به عمد میخواد فایروالم غیرفعال باشه![]()
به نطروتون مشکل از کجاست؟؟؟ چه باید بکنم؟؟؟
اتفاقا اجرا میشه. میتونید امتحان کنید
میشه یه عکس بذاری از کاری که انجام دادی ؟ شرمنده ولی من فکر کنم درست انجام نمیدین.
داخل خود نرم افزار قسمت تنظیماتش جایی برای غیر فعال کردن آپدیتش نیست ؟
startup رو چک کردید ؟ پروسه ای مربوط به نرم افزار موقع لاگین کردن اجرا نمیشه ؟
سلام دوستان
من یکی دو روزه وقتی میخوام وارد هر سایت بشم این پیام واسم میاد.خیلی عجیبه چون سایت های که میرم کاملا معتبره مثل سافت گذر یا آسان دانلود
اینم عکس:
البته میتونم استثناء کنم اون سایت ها رو ولی بازم میاد چیکار کنم اینو؟
![]()
مشکل شما بخاطر فعال بودن کنترل والدینه.
این سایت ها در دیتابیس کسبر به عنوان سایتی که نرم افرار غیرقانونی(کرک شده) میذاره شناخته شده.
شما باید کنترل والدین رو غیرفعال کنید و یا این سایت ها رو وارد لیست سفید کنید.
سلام
کاسپر13 رو از ایران ستاپ گرفتم ولی نمی دونم چرا احساس میکنم سیستم امن نیست!
1-مگه نباید قبلا از بالا اومدن ویندوز بالا سمت راست بنویسه kaspersky internet security 2013 ؟؟
اخه برای من نمینویسه!
2- برخلاف فایروال ویندوز که هر برنامه ای میخواد به نت وصل بشه پیغام میده، کاسپر ساکت نسشته دم نمیزنه!
به عنوان مثال برای فایل های ادرس یابی که سایت هایی که زود به زود هیتلر میشن برای اطلاع رسانی ادرس جدیدشون میذارن.
Last edited by Hidden-Hunter; 28-01-2013 at 07:58.
سلام
ببینید غیر از این پوسه ها تو قسمت خوده گروه Trusted فایلی از این برنامه نیست ؟ در پوشه ای که کسپر براشون ایجاد کرده نه ، بلکه در زیرگروه Trusted زیره پوشه ها.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)