بچه های بازی چنتر هم سرور رو پولی کردن (7تومان) آیا این همون سرور یا فرق می کنه!؟
بچه های بازی چنتر هم سرور رو پولی کردن (7تومان) آیا این همون سرور یا فرق می کنه!؟
بچه ها بیاین مگه سرور ماین نمی خواید؟
پس بیاین دیگه منم ادد کنید
اگه شد منم کمک مهران سایت سرورو آماده میکنم که روی اون آخرین اخبار سایتو بنویسیم.همچین درگاه پرداخت آنلاینو این چیزا موفق و پیروز باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم ای دی من
داداش بازی چنتر من TheMehranKhan هستم خودمم
دانی هم سایت و اینارو اوکی میکنه ( دوستان ما 3 تا شریک هستیم دانیال سپهر من- برای شریک شدن باید با من صحبت کنید
)
شما دسترسی به وی پی اس ندارید و فقط توی سرور ادمین هستیداگه شریک شید
گول این مهران رو نخورید
داره پول جم میکنه بره خارج ! خخخخخخخ
7-8 نفر شدیم تا حالا! ولی من تاحلا 50-60 تا پلیر ماین کرافت دیدم! یعنی 7 تومن اینقدر براتون سنگینه!
برای منی که 12 سالمه 2000 تومن هم واسه ماین زیاده !
خب ...
برای من که 19 سالمه 1000 تومن هم زیاده.خوب اصفهانیم دیگه(البته اصفهانی نیستم طرفای اصفهانه که از اصفهانی بد تره)
ببین چقدر من خسیسم که بازی (حجم:17گیگ) را حاظرم 2 هفته دانلود کنم ولی پول ندم بخرمش.
مشکل جماعت ایرانی همینه! مثل من بجای اینکه تابستون بشینید تو خونه میرفتید سر کار یه چیزی در میوردید ! الانم مشکل مالی اصلا ندارم! نشستم خونه عشق میکنم!
اوهووووووووووووووووومخوب برو بکس یه وی پی اس خفنگ میخوام بخرم فقط مشکل اینه که همه ماین یا نه
اگه 15 نفر هم بیان من سرورو میخرم
![]()
ماهیانه 7000 تومان!! (premium یا admin هم بخوای باید بیشتر پول بدی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)