گفتم قبلا معمولا با يك بار خاموش و روشن كردن گوشي مشكل سرعت به كل رفع ميشه
بسته حرفه ايي هم يك مگابيت ثابت هست
Sent from iPhone using Tapatalk
گفتم قبلا معمولا با يك بار خاموش و روشن كردن گوشي مشكل سرعت به كل رفع ميشه
بسته حرفه ايي هم يك مگابيت ثابت هست
Sent from iPhone using Tapatalk
در اونی ک رقابت ایجاد شه بهتره شکی نیست
اما باید دید چی میشه اما به نظرم رایتل یه قدم جلوتره چون دکلاش نسل سه هست اما رایتل باید یه فکری به حال پهنا باندش بکنه
منظورم سرعت دانلودشه....
دوستان شاهد باشید من تعرفه های 3اپراتور همراه رو گذاشتم میان اینجا میگن دروغه رایتل ارزان ترین و بهترین اپراتور موبایل هست!
خو رایتل ارزون ترینه.....
هیچوقت سمت ایرانسل نمیرم ک اینترنتش ریده اس ام اس میفرست فردا میرسه دسته طرف.....شارژ دزدی هم ک نگو
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سرعت دانلود از 1220 130 تا 240
بازم میگم شما فراکنی میکنی بگید خیر! من کی گفتم رایتل بهترین اپراتور و یا ارزون ترین هست!! شما یا واقعا پست های بنده رو نمیخونید و یا کلا یک جدول گیر اورید کلا اکتفا میکنید به این یک بار گذاشتید دیدم! به خدا دیدیم! شما پست های بنده رو ببینید هیچ چیز تکرار نگفتم
گفتم وقتی اپراتوری بیاد بگه با ماهی 5 هزار تومان میتونی نامحدود تماس داشتی باشه خوب معلومه همه میام رایتلی میشوند من از دورو ورای خودم میبینم دارم خدمت شما میگم!
آره زیادی ارونه میدونی... یه بسته 1.5گیگ اینترنت 128رو میده 13500تومن !
شهریور هم بقیه اپراتورها 3G میدن مشکل سرعت و کیفت بقیه شبکه ها هم حل میشه باهاش رایتل هم حل میشه
تنها 102روز تا پایان انحصار نسل سوم موبایل رایتل
Last edited by dj77; 12-05-2014 at 21:11.
آقا به چیه رایتل اکتفا کنیم الان خوب باشه؟! این که از نرخ مکالمات اونم که از تعرفه های اینترنت! حالا شهریور هم بقیه اپراتورها اینترنت نسل سه ارایه میدند اونوقت شما قیمتهای بسته های دیگر اپراتورها و رایتل رو می تونید به وضوع مشاهده کنید.
بعد برج 8 پارسال مدیر عامل رایتل گفته بود قیمت بسته های اینترنت رایتل 50% کاهش خواهد داشت! که در تعرفه های جدید 20% هم این تعرفه ها ارزون تر نشده! اینم یه دروغ دیگخ
خیلی هم علاقه داشته باشی لینک خبرشم که مصاحبه شخص مدیرعامل رایتل آقای مجید صدری هست میزارم مطالعه کنی ببینی چی گفته دقیقاً چی شده.
اولا 12500 هست نه 13500
دوما بیشتر از این حجم توی موبایل عملا کاربردی تداره....
من خودم ماه گذشته بسته 1 ماهه همراه اول داشتم همش 500 مگ مصرف شد....
سوما پایداری رایتل رو به هیچ وجه با همراه و ایرانسل مقایسه نکنید
چهارما 2 تومن چیزی نیست....شما الان برید سوپر مارکت میفهمید ک با 2 تومن هیچی بهتون نمیدن
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
1-من اگه همین اینجا ثابت کردم که رایتل برای بسته 1ماه پایه 1.5گیگ از شما 13500تومان میگیره چی کار می کنی؟
2-بله با سرعت حلزونی 500مگ هم شما استفاده کنی نصف موهای سرتو میکنی! ولین حجم برای سرعتهای 128یا 1مگ که اکثرا در گوشیهای هوشمند-تبلت-لپ تاپ و ... استفاده میشه استفاده 1تا2هفته بیشتر نیست!
3-پایداری؟!شما یه چیزی بگو به رایتل بخوره! منطقه ما وقتی برق میره آنتن رایتل باهاش میره دارم 2ساله به رایتل میگم این آنتن تون مشکل داره ups نداره اصلا چراغهای آنتن موقع قطع برق خاموش میشه کو گوش شنوا! آخر سر به 195شکایت کردم ازش.
4-برای دومین بار میگم 2تومن نه 3500تومان! در ضمن بسته ای که ایرانسل میده 10تومن 2گیگی هست نه 1.5گیگ! اگر مبلغی نیست آقا رایتل نگیره! چرا من باید پرداخت کنم!
کسی هم مخالف سرعت بالا و فناوری های جدید نیست! مشکل اصلی انحصار طلبی رایتل و دزدی بیش از حد این اپراتور برای رسیدن به سرمایه اولیه خودش در زمان باقی مانده انحصار هست
این همه مدت داره از تاسیس رایتل میگذره هنوز که هنوزه نتونسته یه مترو رو پوشش بده وقتی میری مترو رایتل هم میره خونشون کلاً
در ضمن تنها 101روز تا پایان انحصار نسل 3 در ایران باقی مونده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)