البته نگفتی 32 هست یا 16 ؟
البته نگفتی 32 هست یا 16 ؟
سلام
یک تبلت تا 2 تومان
مدل جدید باشد و خط و خش نگیره.سی پیو قوی داشته باشد ترجیحا 32 گیگ و 10 اینچ
کیفیت نمایشگر اچ دی یا نزدیک به آن
خودم این مدل Tablet ASUS Transformer Pad TF300T 32GB + Dock
و این مدل را Tablet Samsung Galaxy Note N8000 16GB
را توانستم پیدا کنم ولی هر کدام ضعفهایی دارد
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان ببخشید تو پیغام خصوصی ازتون میپرسم.
من میخوام یه تبلت بخرم. آیا آپدیت آندروید که میاد برای هر تبلت جداگانه میاد ؟ یعنی اگه آپدیت جدید اومد میشه روی همه ی تبلت ها نصب کرد یا اینکه هر مدل آپدیت خودش رو داره ؟
راستش میخوام یکی از برندهای چینی بگیرم میترسم فردا پس فردا دیگه آپدیت براش نیاد.
Last edited by victorman; 31-01-2013 at 20:37.
دوستان بین این 2 مدل تبلت کدوم بهتر هست؟
Galaxy Note N8000 16GB
Transformer Pad Infinity TF700T + Dock
سلام دوست عزیز
هر آپدیت مخصوص یه مدل برای یک برند هست
بخاطر همین نمیشه آپدیت تبلت های دیگه ای رو روی تبلت دیگه نصب کرد
در مورد تبلت های چینی هم تو پیام خصوصی نظرمو گفتم
موفق باشی
شما خیلی زحمت کشیدید دوست عزیز. ایشالله جبران کنم
[QUOTE=ANDROYD3;7457652]شما برای چه کاری استفاده می کنید؟
خوب نکسوس با صفحه 7 راحت تر میشه حملش کرد و توی راه رفتن استفاده کرد
ولی لذت کار با صفحه10 یه چیز دیگه است
بدلیل اندازه صفحه تراکم پیکسل تی اف 300 کمتره ولی بازم جوابگو هست
پرایم جدید تره ( tf 201
البته جدید تر نیست ولی امکانات بیشتری ارائه میده و بهتر از 300 هست
tf300 نسخه ارزون شده ی پرایم هستش
ممنون از جوابتون . من خودم والا چون حمل و نقل برام مهمه بیشتر رفتم تو نخ نکسوز ولی یه ایرادایی می گن داره . مثل صفحه ی لق . یا تو اجراهای سنگین تاچش کار نمی کنه . یا وایرلسش تو بعضی مدلا کنده . دیدم با این مشخصات tf300 هست که فقط رزولوشنش پایینه .که یعنی نصفه خیلی کمه . و اینکه یو اس بی نمی خخوره . من برای بازی و فیلم دیدن تبلتو می خوام .![]()
ممنون از جوابتون . من خودم والا چون حمل و نقل برام مهمه بیشتر رفتم تو نخ نکسوز ولی یه ایرادایی می گن داره . مثل صفحه ی لق . یا تو اجراهای سنگین تاچش کار نمی کنه . یا وایرلسش تو بعضی مدلا کنده . دیدم با این مشخصات tf300 هست که فقط رزولوشنش پایینه .که یعنی نصفه خیلی کمه . و اینکه یو اس بی نمی خخوره . من برای بازی و فیلم دیدن تبلتو می خوام .![]()
[QUOTE=Amin_92998;7462657]سلام دوست عزیز.من الان دارم با نکسوس۷اینو تایپ میکنم و هیچکدوم از ایراداتی رو که گفتید نداره. برای اطمینان از یه گارانتی معتبر تهیه کنید که خیالتون راحت باشه.
برای فیلم و اینترنت عالیه و برای بازی هم اگه سازگار با آندروید4 و تگرا3 باشن مشکلی نداره.
[QUOTE=nafis4130;7463148]ممنون از نفیس : من تصمیم گرفتم که نکسوس 7 رو بگیرم . فقط بگید چه گارانتی ای معتبره ؟ اواژنگ چطوره ؟ دیجیکالا داره با اواژنگ میده 1200 ، 32گیگیشو . اگه هم پیشنهادی برای خرید دارین بگین . مثلا پایتخت اینا موجودی هس؟
بازم ممنون از هر کی راهنمایی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)