تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 171 از 461 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا بسیار ممنون. فقط یه چیز دیگه! من دینی همگامان می خونم (+کتاب درسی). ولی با اینکه قلمچی رو خوب میزنم، تستای کنکور برام یه جوریه. حالا میخوام بدونم اگه بجای همگامان ، گاج نقره ای (+ کتاب) رو بخونم، مشکلم حل میشه؟

ا چه جالب من دقیقا برعکس شمام_یعنی سوالای کنکورو به راحتی میزنم ولی مال کانون نه!اون دفعه پیش77 و سال3 شد87!
    من فقط خیلی سبز دارم که زیاد جالب نیست البته تستای مفهومیشو خیلی دوس دارم چون همشو درست میزنم و آدمو وادار به فکر میکنه_
    به نظرم فقط کتاب درسی مهمه و اینکه هم ترجمه آیاتو بلد باشی و هم خود عربیش_

به توصیه یکی دوستان رفتم مهروماه جامع هم خریدم که اونم زیاد جالب نیس تستاش در حد قلم چیه!!!
    (در ضمن من تو کنکور حدود 80 زدم(تجربی90))

2. این کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

QUOTE=eminem never dies;6648194]دوست عزيز ميتوني بگي كدوم منطقه هستي؟ 1،2،3؟
    استان و شهرتم بگي ممنون ميشم![/QUOTE]

زیر 800 منطقه 3
    زیر 4500 منطقه 2
    در کل زیر 8000 کشور !
    من هیچی نفهمیدم!! شرمنده ولی من اصلا نمیدونم منطقه چیه؟
    خودم بچه تهرانم منطقه صادقیه.
    حالا با اون درصد هایی که خدم گفتم به نظرتون چند هزار میارم؟با این رتبه معماری سراسری قزوین قبول میشم؟اصلا دانشگاه امام خمینی چجوریاس؟ خوب هست؟ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من تا حالا زیاد عمومی نخوندم به نظرتون چجوری برنامه واسه عمومی هام بریزم تا بهشون برسم حد اقل به برنامه کانون برسونمشون !
    ممنون از همه دوستان
    به نظر من هنوز دیر نشده ولی این به این معنی نیست که شما نری نخونی !!!
    اول بگو وضع عمومی درسات چطوری ؟ مثلا زبانت چطوره .. یک درصدی ارائه بده ..!!
    آقا بسیار ممنون. فقط یه چیز دیگه! من دینی همگامان می خونم (+کتاب درسی). ولی با اینکه قلمچی رو خوب میزنم، تستای کنکور برام یه جوریه. حالا میخوام بدونم اگه بجای همگامان ، گاج نقره ای (+ کتاب) رو بخونم، مشکلم حل میشه؟
    ببین دوست عزیز

بزار یک چیزی رو برات واضح کنم .. الزاما تست زیاد زدن عامل موفقیت نیست .. !!

دلیل اینکه تست های کنکور یک طوریه برای شما اینه که شما یاد نگرفتی کنکوری بخونی ... ! یاد گرفتی قلم چی وار بخونی ... !
    ببین دوست من شما اگه 100 تا کتابم بخونی ولی یاد نگیری چطوری بخونی .. موفق نمیشی .
    پیشنهاد من اینه همون گاج نقره ای رو تهیه کنید و تستای کنکورش رو فعلا نگاه بندازید و ببینید سبک سوالای کنکور چطوری هست .. اگه بتونید سی دی های گزینه های 2 آقای محمد کریمی رو پیدا کنید که نور علی نوره !
    من واسه کنکور همه تست های گاج نقره ای رو زدم

5. این کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

اره حتما گاج نقره ای(طوسی؟)رو بگیر خیلی خوب رفته تو بحر ایه .مطمعن باش بهترینه البته تست فقط تست کنکور

7. این کاربر از mahla jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

بچه ها به نظرتون سوالای دینی قلمچی شباهتی به کنکور داره؟ میخوام بدونم اگه کسی قلمچی رو 80 اینا بزنه، سطح علمیش در حدی هست که بتونه کنکور رو هم همون 80 بزنه؟
    کلا یه قانون !کلی هس که هر درسی رو تو ازمونا بالا 85 بزنی پیوسته(این پیوستگیش خیلی مهمه ها )ییعنی تو هر ریز مبحث تسلط بالا 85 داشته باشی قطعا کنکورتو بالا 90 خواهی شد .باور کن .سوالای قلمم خوبه بد نیس .قابل توجه دوستان(هومن با توام می دونی که)دینی گزینه دو زیادم شبی کنکور نیس .خود اقای کریمی استادن به معنای واقعی ولی سوالاشو سعی می کنه خیلی سخ طرح کنه بچه ها ورزیده بشن وگرنه زیاد به کنکوری بودنش توجه نداره .
    lohrasbi جان نگران دینی نباش درس می شه .شما که اختصاصیات خوبه .مشکلی نداری .دینی دیگه چیه اخه

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

نمی شه از خودمون تشکر کنیم

9. 3 کاربر از mahla jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javidflasher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بندر عبــــــــــــــاس

پيش فرض

من دینی رو از خیلی سبز میخونم.
    اما وحشتناک فراموش کارم.باید هر هفته مرور کنم.
    Last edited by javidflasher; 22-11-2011 at 19:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه You & I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

9

من دینی رو از خیلی سبز میخونم.
    اما وحشتناک فراموش کارم.باید هر هفته مرور کنم.

سلام
    به نظر من از روی کتاب چند بار بخوون بعد یه کتاب مبتکران هست که مولفش مشعلیانه اونو بگیر و هفته بعد تستشو بزن مطمعن باش مشکلت حل میشه

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

من هیچی نفهمیدم!! شرمنده ولی من اصلا نمیدونم منطقه چیه؟
    خودم بچه تهرانم منطقه صادقیه.
    حالا با اون درصد هایی که خدم گفتم به نظرتون چند هزار میارم؟با این رتبه معماری سراسری قزوین قبول میشم؟اصلا دانشگاه امام خمینی چجوریاس؟ خوب هست؟ممنون.
    چيز خاصي نيست دوست خوب شما چون تهران تحصيل كردي الان جز منطقه 1 حساب ميشي! البته بدبختانه بايد عرض كنم كه كارتون خيلي سخت تر شد!!
    من اين درصداتونو تو تخمين رتبه سايت گزينه 2 وارد كردم،البته درصداتون تقريبيه! ولي اگه كف درصداتونو حساب كنيم رتبتون ميشه يه چيزي بين 8000 تا 9000 و سقفشون ميشه بين 5000 تا 6000!
    در بهترين حالت ممكن با اين درصدا دانشگاه بوعلی سینا همدان (روزانه)-دانشگاه کاشان (روزانه)-دانشگاه گیلان - رشت (روزانه) ميتونين قبول شين! البته دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ - تهران هم ميشه!

کلا یه قانون !کلی هس که هر درسی رو تو ازمونا بالا 85 بزنی پیوسته(این پیوستگیش خیلی مهمه ها )ییعنی تو هر ریز مبحث تسلط بالا 85 داشته باشی قطعا کنکورتو بالا 90 خواهی شد .باور کن .سوالای قلمم خوبه بد نیس .قابل توجه دوستان(هومن با توام می دونی که)دینی گزینه دو زیادم شبی کنکور نیس .خود اقای کریمی استادن به معنای واقعی ولی سوالاشو سعی می کنه خیلی سخ طرح کنه بچه ها ورزیده بشن وگرنه زیاد به کنکوری بودنش توجه نداره .
    lohrasbi جان نگران دینی نباش درس می شه .شما که اختصاصیات خوبه .مشکلی نداری .دینی دیگه چیه اخه
    بله با مني ميدونم كه!
    ولي به نظر شباهت به كنكور اصلا معني نداره چون تو نمي دوني سال بعد چه سوالايي جلوت ميذارن كه بخواي بگي آره اين شبيهه، اون شبيه نيست!
    خوب پس بهتره آدم حداقل يه تستايي بزنه كه سخت تر از حد كنكور باشه تا بتونه خيلي راحت كنكور هم جواب بده!
    ديني ديگه چيه كه ازش تست آسونم طرح كني؟؟
    اولش بايد كل متن كتاب با آيه هارو مسلط شي كه بتوني هر تست آسون يا متوسط بهت دادن رو بزني! بعدشم تستايي بزني كه يادگيريتو تكميل كنن! نه تستاي آبكي!
    راجع به گاج سفيد(نقره اي،طوسي!!)! چه برتريه خاصي اين كتاب نسبت به همگامان داره؟؟ كتابشو رنگي كرده بچه ها همه خوششون اومده بعدم متن كتاب درسيو اومده خيلي ريلكس كپي كرده تو كتابش،جاهاي مهمم پر رنگ كرده! آخر هر درسم تست هاي سراسري و آزاد و سنجشو رو ريخته با چندتا تست تاليفي! آيه هاشو اومده كلمه به كلمه معني كرده كه جذاب تر شن! پيام آياتشم چيز اضافه تر يا بيشتري نسبت به همگامان نداره!!
    نميدونم ديدي اين كتابو يا نه لهراسبي جان،ولي اين درس 1 با 2 پيشه! فقط خودت مقايسه كنش با همگاماني كه داري!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته من قبول دارم تستاي همگامان اوني كه بايد باشه نيست! ولي از نظر تستي هم ميتوني بري كتاب نشر الگو رو بگيري،تستاي تاليفيش كه تكن توي كتاباي بازار! در ضمن بعد تستاي تاليفي هم قسمتي داره كه تستاي سراسري،آزاد،سنجش،گزينه 2،آموزش و پرورش سال هاي گذشته رو گذاشته!!
    در آخر حرف مهلا تاييد ميشه! نگران ديني نباش،مهم اختصاصيه! فقط هم مهم اختصاصيه!!
    تخمين زدم كسي با رياضي،فيزيك،شيمي 100،عموميا هم 0 ! رتبش ميشه 170-180
    Last edited by eminem never dies; 22-11-2011 at 22:04.

13. 3 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام

اگه خوب توجه کردی باشی گفته بودم که برای دینی کتاب درسی خیلی مهمه

خط به خط حفظ کن کتابو !! آیه ها رو حفظ کن در حد تیم ملی

فقط تست کنکور هم کار کن تالیفی ارزش کار کردن نداره

موفق باشی

15. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javidflasher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بندر عبــــــــــــــاس

پيش فرض

سلام

اگه خوب توجه کردی باشی گفته بودم که برای دینی کتاب درسی خیلی مهمه

خط به خط حفظ کن کتابو !! آیه ها رو حفظ کن در حد تیم ملی

فقط تست کنکور هم کار کن تالیفی ارزش کار کردن نداره

موفق باشی
    سلام
    تستای کنکور دینی رو از چه سالی بزنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •