من هیچی نفهمیدم!! شرمنده ولی من اصلا نمیدونم منطقه چیه؟
خودم بچه تهرانم منطقه صادقیه.
حالا با اون درصد هایی که خدم گفتم به نظرتون چند هزار میارم؟با این رتبه معماری سراسری قزوین قبول میشم؟اصلا دانشگاه امام خمینی چجوریاس؟ خوب هست؟ممنون.
چيز خاصي نيست دوست خوب
شما چون تهران تحصيل كردي الان جز منطقه 1 حساب ميشي! البته بدبختانه بايد عرض كنم كه كارتون خيلي سخت تر شد!!
من اين درصداتونو تو تخمين رتبه سايت گزينه 2 وارد كردم،البته درصداتون تقريبيه! ولي اگه كف درصداتونو حساب كنيم رتبتون ميشه يه چيزي بين 8000 تا 9000 و سقفشون ميشه بين 5000 تا 6000!
در بهترين حالت ممكن با اين درصدا دانشگاه بوعلی سینا همدان (روزانه)-دانشگاه کاشان (روزانه)-دانشگاه گیلان - رشت (روزانه) ميتونين قبول شين! البته دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ - تهران هم ميشه!
کلا یه قانون !کلی هس که هر درسی رو تو ازمونا بالا 85 بزنی پیوسته(این پیوستگیش خیلی مهمه ها )ییعنی تو هر ریز مبحث تسلط بالا 85 داشته باشی قطعا کنکورتو بالا 90 خواهی شد .باور کن .سوالای قلمم خوبه بد نیس .قابل توجه دوستان(هومن با توام می دونی که)دینی گزینه دو زیادم شبی کنکور نیس .خود اقای کریمی استادن به معنای واقعی ولی سوالاشو سعی می کنه خیلی سخ طرح کنه بچه ها ورزیده بشن وگرنه زیاد به کنکوری بودنش توجه نداره .
lohrasbi جان نگران دینی نباش درس می شه .شما که اختصاصیات خوبه .مشکلی نداری .دینی دیگه چیه اخه
بله با مني ميدونم كه!
ولي به نظر شباهت به كنكور اصلا معني نداره چون تو نمي دوني سال بعد چه سوالايي جلوت ميذارن كه بخواي بگي آره اين شبيهه، اون شبيه نيست!
خوب پس بهتره آدم حداقل يه تستايي بزنه كه سخت تر از حد كنكور باشه تا بتونه خيلي راحت كنكور هم جواب بده!
ديني ديگه چيه كه ازش تست آسونم طرح كني؟؟
اولش بايد كل متن كتاب با آيه هارو مسلط شي كه بتوني هر تست آسون يا متوسط بهت دادن رو بزني! بعدشم تستايي بزني كه يادگيريتو تكميل كنن! نه تستاي آبكي!
راجع به گاج سفيد(نقره اي،طوسي!!)! چه برتريه خاصي اين كتاب نسبت به همگامان داره؟؟ كتابشو رنگي كرده بچه ها همه خوششون اومده
بعدم متن كتاب درسيو اومده خيلي ريلكس كپي كرده تو كتابش،جاهاي مهمم پر رنگ كرده! آخر هر درسم تست هاي سراسري و آزاد و سنجشو رو ريخته با چندتا تست تاليفي! آيه هاشو اومده كلمه به كلمه معني كرده كه جذاب تر شن! پيام آياتشم چيز اضافه تر يا بيشتري نسبت به همگامان نداره!!
نميدونم ديدي اين كتابو يا نه لهراسبي جان،ولي اين درس 1 با 2 پيشه! فقط خودت مقايسه كنش با همگاماني كه داري!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من قبول دارم تستاي همگامان اوني كه بايد باشه نيست! ولي از نظر تستي هم ميتوني بري كتاب نشر الگو رو بگيري،تستاي تاليفيش كه تكن توي كتاباي بازار! در ضمن بعد تستاي تاليفي هم قسمتي داره كه تستاي سراسري،آزاد،سنجش،گزينه 2،آموزش و پرورش سال هاي گذشته رو گذاشته!!
در آخر حرف مهلا تاييد ميشه! نگران ديني نباش،مهم اختصاصيه! فقط هم مهم اختصاصيه!!
تخمين زدم كسي با رياضي،فيزيك،شيمي 100،عموميا هم 0 ! رتبش ميشه 170-180