تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 171 از 337 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

پروفشنال seied-taher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

پيش فرض

سلام. ممنونم از زحمتی که کشیدید و توجهی که فرمودید ولی من دنبال این تعریف های کلاسیک نیستم. شما فرض کنید که من اصلاً از این چیزها بلد نیستم و شما می خواهید به زبانی ساده و عامیانه این 7 لایه را به من یاد بدهید.
    دقیقاً من از همین روش برای کسانیکه با موضوعی آشنا نیستند استفاده می کنم و از مثال های عامیانه و قابل لمس استفاده می کنم.
    فرض کنید من کامپیوتر خود را روشن کرده ام و به اینترنت متصل شده ام، حالا می خواهم میلی بزنم یا چت کنم یا فایلی را دانلود کنم. دقیقاً در پس پرده چه اتفاق هایی رخ می دهد؟
    امیدوارم دوستان بتونن بهتون کمک کنن...

من کلا سیستم رو عوض کردم ولی بازم حل نشد،میشه از سوئیچ باشه؟
    چند حالت داره...
    سوکت سوئیچ رو عوض کنی...میفهمی که کامپیوترت تو چه وضعیه.
    به همون سوکت چنتا کامپیوتر دیگه وصل کنی میفهمی سوکت و سوئیچ تو چه وضعین.
    سیمها رو عوض کنی وضعیت سیمها رو مشخص میکنه
    اگر بتونی یه سوئیچ دیگه گیر بیاری اونم میشه...
    شما نرم افزار Trojan remover رو روی سیستمت نصب کن مطمئنم که یه ویروس پیدا میکنه....
    این لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم کرکش:
    کد:
    البته یه راه دیگه هم هست اونم اینه که سیستمت رو با یه سیستم دیگه پینگ کنی...ببینی سرعتش چطوره.

من این اتفاق رو تو چنتا کافی نت و شبکه دیدم افتاده...اکثرا که (اشکال از سیستمشون بوده) مشکلشون رفع شده....

انشا الله مشکل شمام رفع بشه...
    Last edited by seied-taher; 13-06-2010 at 23:24.

2. این کاربر از seied-taher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    امیدوارم دوستان بتونن بهتون کمک کنن...
    چرا؟ ماشاء الله شما که خیلی مطلع هستید. من فکر می کردم این مساله برای من حل می شه و بالاخره از دست حفظ کردن این لایه ها خلاص می شم.

پروفشنال seied-taher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

پيش فرض

سلامچرا؟ ماشاء الله شما که خیلی مطلع هستید. من فکر می کردم این مساله برای من حل می شه و بالاخره از دست حفظ کردن این لایه ها خلاص می شم.

شما لطف دارین ... منم در حال یادگیریم بعد از یادگیری کامل حتما مبحثی رو که خواستید براتون پیغام خواهم کرد...
    اگر توفیق باشه و یاد بگیریم...به طور کامل.با دعای دوستان...
    من تا جایی که دانشم یاری بده در خدمتتون هستم و چیزی رو کم نخواهم گذاشت...

5. این کاربر از seied-taher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام چرا؟ ماشاء الله شما که خیلی مطلع هستید. من فکر می کردم این مساله برای من حل می شه و بالاخره از دست حفظ کردن این لایه ها خلاص می شم.

راستش من مفهومى كه از اين لايه ها دارم به اين صورت هستش ,مثلا:
    كلاينت A ميخواهد به كلاينت B صحبت كنه (اينجاديدن يك وب سايت ),ما از لايه هفتم به طرف لايه اول پايين ميريم

Layer Seventh:Application

مثلا ما تو مرورگر مينويسيم forum.
    کد:
    و يك صفحه جديد با كلي اطلاعات و نوشته برامون ظاهر ميشه (البته اگه به اينترنت وصل باشيم ) اونم تو كمتر از يك ثانيه ,تنها كارى كه مرورگر ميكنه اينه كه اون داده مورد نظر رو از يه وب سرور (كه روى يك كامپيوتر ديگه قرار داره) در خواست ميكنه ,كارى كه مرورگر ميكنه فقط درخواست داده هست (اينجا وب سايت ) application layer داده درخواست شده رو به لايه پايينتر ميفرسته و اطلاعات به دست امده از لايه هاى پايينتر رو به برنامه مورد نظر بر مى گردونه و در پيدا كردن جواب نقشى نداره

Layer Sixth:Presentation
    اين لايه سرو كارش با فورمت و حالت داده هستش,سيستم هاى مختلف ,فورمت هاى مختلفى دارند(مثلا , UNICODE يا EBCIDC و ...) كه اگه شما لايه ششم رو برداريد به جاى داده (اينجا وب سايت مورد نظر) به يه صفحه از اعداد و حروف نامفهوم بر خورد ميكنيد, اين لايه مسؤول تبديل داده از فورمت هاى قابل فهم براى سيستم ها به حالت و فورمت قابل فهم براى لايه application (مثل jpeg, pdf.mp3و غيره ) هست.روز گذارى و فشرده كردن داده هم جزء وظايف اين لايه محسوب ميشه

Layer Fifth: session مسؤول ايجاد,هماهنگى و قطع كردن تماس (sessions)بين دو سيستم(end user) هست.از پروتوكولهاى كه روى اين لايه وجود داره ميشه به ٌٌRPC ,NFS ,SQL اشاره كرد(در اينجامثلا جلسه بين كامپيوتر شما و وب سرور بر قرار ميشه )

Layer Fourth: Transport
    مسؤوليتش شامل بخش بخش كردن داده هاىگرفته شده از لايه هاى بالاتر, ايجاد اتصال بين دو ماشين (end system) كه پارامتر هاى اتصال رو مشخص ميكنه و اطمينان از بدون خطا بدون و به ترتيب رسيدن داده ها به مقصد مينمايد,از پروتوكل هاى موجود ميشه به TCP,UDP,SPX نام برد

Third Layer:Network
    مسؤوليتش شامل دو كار اساسى هستش :ادرس دهى و مسير دهى . شناسايى تك بودن سيستم توى شبكه و رسيدن از يك قسمت شبكه به قسمت ديگه بر عهده اين لايه هست,بيشتر تنظيمات شبكه در اين قسمت صورت ميگيره (چون پروتوكول هاى IP, IPx و تجهيزاتى مثل روتر )
    نكته:اطمينان از سالم بودن داده هاى ارسالى ربطى به اين لايه نداره (كار اين لايه بيشتر شبيه اينه كه كجا برم و چجورى برم )

Second Layer: Data Link
    اين لايه به شكل و فورمت داده (از طبقات بالاتر)كه براى انتقال روى شبكه يا شبكه ها داده شده مربوط است .براى مثال اگه شبكه شما اترنت هست اين لايه هم داده رو بر طبق اون شكل دهى و فورمت ميكنه . مثلا اگه مقصد جاى در روى اينترنت باشه ممكنه اين داده بسته به نوع شبكه به دفعات تغييرشكل وقالب بده (ethernet,token ring,ATM و غيره)تا به مقصد برسه.اين لايه از دو زير لايه به نام هاى MAC وLLC تشكيل شده

First Layer: Physical
    اين لايه به قسمت سخت افزار شبكه مربوط ميشه كه نوع سخت افزار و مشخصات استفاده شده (كابل كشى,نوع كانكتور ,اندازه ولتاژ و غيره ) رو مشخص ميكنه.اين لايه تغييرى در داده واقعى ايجاد نميكند. هر چند ممكنه مكانيزم انتقال ,در مبحث انتقال خيلى متفاوت باشه (وايرلس ,فايبر).

جواب بدست امده از مقصد به صورت عكس از لايه اول به هفتم ميرسه

در هر صورت نميشه اين لايه ها رو تو يه جمله خلاصه كرد اما اگه بخواهيم اونو به زبون عاميانه تبديل كنيم ()

Appication
    يه چيزى كه شما معمولا ميتونيد با اون تو GUI يا CLI كار كنيد

Presentation
    مسؤول ترجمه

Session
    يه جور پليس ترافيك

Transport
    اطمينان از قابل اعتماد بودن تحويل (TCP, UDP,SPx) مورد نظر

Network
    اتاق مرتب سازى نامه ها (ادرس ها) , مسيردهى(IP,IPX )اونا

Data Link
    كارهاى مربوط به لايه هاى زيرين LLC و MAC رو به عهده دارد

Physical
    كابل كشى و سخت افزار ها

براى حفظ كردن هم ميتونيد با هر حرف يك كلمه بسازيد

7. Application - Away
    6. Presentation - Pizza
    5. Session - Sausage
    4. Transport - Throw
    3. Network - Not
    2. Datalink - Does
    1. Physical - Phil

يا اينكه

I learned:
    Please
    Do
    Not
    Tell
    Secret
    Passwords
    Anymore
    كه از پايين به بالا ميره

اميدوارم كه برات مفيد باشه

7. این کاربر از siyanor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    ممنونم
    چند تا سوال برام پیش اومد:
    1-مودم یک سخت افزاره و کارش اینکه داده های دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل کنه که با خط تلفن بتونه عبور کنه و بالعکس. حالا این مودم جزء لایه اول هست؟
    2-کار لایه شبکه این هست که "كار اين لايه بيشتر شبيه اينه كه كجا برم و چجورى برم ". وقتی می نویسیم
    کد:
    ، یعنی یک آدرس رو داریم وارد می کنیم. این آدرس در مرورگر وارد می شه، چه جوری این آدرس می رسه به لایه شبکه؟
    چه جوری برم هم یعنی اینکه از کدوم خط برم که به ترافیک نخورم؟
    3-کار لایه انتقال: "ايجاد اتصال بين دو ماشين (end system) " و کار لایه نشست هم: "مسؤول ايجاد,هماهنگى و قطع كردن تماس (sessions)بين دو سيستم(end user) هست". من فرق بین end system و end user رو نفهمیدم.
    4-لایه نمایش. شما فرمودید اگر این لایه رو برداریم، چیزهای نامفهومی می بینیم. مثلاً وقتی اصل یک صفحه وب رو در notepad ملاحظه می کنیم(صفحه HTML) اصلاً خوشایند نیست. منظورتون همین صفحه HTML هست که یک مشت آدرس و ....هست؟
    5-اونوقت این مرورگر هیچ ربطی با لایه کاربرد نداره؟ و فقط یک ارتباط با سرور برقرار می کنه و درخواست داده می کنه؟ پس لایه کاربرد چه طوری به مرورگر کمک می کنه؟ مثلاً من می خوام میل بزنم، من می خوام فایل دانلود کنم.
    راستی شما چه جوری این مفاهیم رو اینگونه درک می کنید؟

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام
    ممنونم
    چند تا سوال برام پیش اومد:
    1-مودم یک سخت افزاره و کارش اینکه داده های دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل کنه که با خط تلفن بتونه عبور کنه و بالعکس. حالا این مودم جزء لایه اول هست؟
    2-کار لایه شبکه این هست که "كار اين لايه بيشتر شبيه اينه كه كجا برم و چجورى برم ". وقتی می نویسیم
    کد:
    ، یعنی یک آدرس رو داریم وارد می کنیم. این آدرس در مرورگر وارد می شه، چه جوری این آدرس می رسه به لایه شبکه؟
    چه جوری برم هم یعنی اینکه از کدوم خط برم که به ترافیک نخورم؟
    3-کار لایه انتقال: "ايجاد اتصال بين دو ماشين (end system) " و کار لایه نشست هم: "مسؤول ايجاد,هماهنگى و قطع كردن تماس (sessions)بين دو سيستم(end user) هست". من فرق بین end system و end user رو نفهمیدم.
    4-لایه نمایش. شما فرمودید اگر این لایه رو برداریم، چیزهای نامفهومی می بینیم. مثلاً وقتی اصل یک صفحه وب رو در notepad ملاحظه می کنیم(صفحه HTML) اصلاً خوشایند نیست. منظورتون همین صفحه HTML هست که یک مشت آدرس و ....هست؟
    5-اونوقت این مرورگر هیچ ربطی با لایه کاربرد نداره؟ و فقط یک ارتباط با سرور برقرار می کنه و درخواست داده می کنه؟ پس لایه کاربرد چه طوری به مرورگر کمک می کنه؟ مثلاً من می خوام میل بزنم، من می خوام فایل دانلود کنم.
    راستی شما چه جوری این مفاهیم رو اینگونه درک می کنید؟

سلام
    اول بگم كه من فارسى تايپ كردنم افتضاح هست و اگه هم اشتباه تايپى چيزى بود به بزرگى خودتون ببخشيد
    1- فكر كنم خودتون جواب خودتون رو داديد ,بله مربوط به لايه اول هست
    2-شما اسم سايت رو ميزنيد (مقصد معلوم شد) و اينكه سريعترين و مطمئن ترين راه براى رسيدن به مقصد (وب سرور)
    3-منظور همون end system بوده (اشتباه لپى بيد )
    4-نخير اون زبون برنامه نويسى هستش كه شما ميبينيد(شما برو و يك دفتر خاطرات دختر ژاپنى رو بدون مترجم بخون ,اين اون حالت رو داره )
    5-عجب پس اين همه نوشتم باد هوا بود
    لايه كاربر از اسمش معلومه ديگه ,با كاربر به طور مستقيم در تماس هست تمام برنامه ها ى كه شما استفاده ميكنيد(كه در روى شبكه در جريان هستند) در لايه كاربر هستند(الان ساعت يك شبه اينجا خودم هم نميفهمم چى دارم مينويسم)

فقط یک ارتباط با سرور برقرار می کنه و درخواست داده می کنه؟
    تمام فعاليت هاى بالا در كمتر از يك ثانيه انجام ميگيره (بسته به سرعت اينترنت !!!)
    Last edited by siyanor; 16-06-2010 at 10:51.

10. این کاربر از siyanor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. مطمئن باشید باد هوا نیست. یکی از بدی های ترجمه ها اینه که خواننده، بعضی وقت ها به جای اینکه اصل مطلب رو درک کنه به بیراهه می ره و بعدش هم اینجوری مجبوره سوال کنه. اگر راهی بود که همه، کار عملی انجام می دادن شاید اوضاع فهم و درک این مطالب بهتر می شد.
    حالا یه درخواستی دارم. امیدوارم خسته تون نکنم. هنوز یه جورایی حرف حساب لایه 7 رو کاملاً نفهمیدم. می شه یک بار دیگه توضیح بدید. هر جوری دوست دارید مثال بزنید. چون مثال باعث فهم بیشتر می شه.
    در ضمن شما پاسخ ندادید که چه طوری مفاهیم شبکه رو فهمیدید و می فهمید.

داره خودمونی میشه hamed182001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

معذرت از دوستان که من وارد بحث تون میشم ولی جوری که من خودم این قضیه را فهمیدم شاید به شما هم کمک کنه

در اصل کار دو لایه 6و7 اینه که صفر و یک ها را به یک چیز قابل فهم کاربر بکنه حالا اعم از گرافیکی، چاپی و ...
    و کار لایه 6 اینه که صفر و یک های دریافتی را شناسایی و پس از ان به برنامه مربوطه ارسال کنه و لایه 7 اینه که صفر و یک ها را به تبدیل به موارد قابل فهم توسط کاربر بکنه.

مثلا در لایه 6 یک پک داده میاد که به اینصورته 0011100110011010110011000010010
    لایه 6 می فهمه که این پک داده مربوط به فرمانی در برنامه internet explorer هست و اون را به صورت تفکیک کرده و قابل فهم برای برنامه میفرسته
    مثلا به این صورت 00111001 10011010 1100110 00010010

و در آخر برنامه این کدها را گرفته ترجمه و اون را عمل کرده و نتیجه را نمایش میده.
    مثلا با این چند کد تب فعال را میبنده.

امیدوارم تونسته باشه قضیه را روشن کنم.
    موفق باشی

13. این کاربر از hamed182001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mst_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام، ببخشيد وسط حرفتون مي پرم! مي خواستم بدونم كسي مي تونه اين پروژه رو انجام بده:دستمزد 120 هزار تومن...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

9 سوال

سلام به دوستان. من تویه یه شرکت 2 تا سوئیچ 3com(3c17300a دارم که هر کدوم 2 تا پورت 1000 داره.این دو سوئیچ 3 طبقه رو با هم شبکه کرده.حالا قراره 1 طبقه دیگه هم با 24 کلاینت (3 طبقه 48 یوزر داره) به network اضافه بشه من سه تا پیشنهاد دادم:1.یک عدد سوئیچ 3com دیگه به علاوه یک سوئیچ layer2 بخریم 2.سه عدد 3com 1000 و یک layer2 بخریم 3. 3 عدد سوئیچ cisco بخریم.
    اتاق سرور طبقه 1 هست.کابل کشی طبقه های 1 تا 3 cat 5e هست .کابل کشی طبقه 4 cat6 هست.بیشتر موراودات طبقه 4 داخل همان طبقه هست.network طبقه 4 از طبقه 3 جداست چون یک شرکت دیگه الان اونجا هست که هفته دیگه داره میره.یعنی الان رک و سوئیچ و سرور جدا گانه داره که البته با خودشون میبرن.در اصل کابل کشی طبقه 4 از سایر طبقات جداست.کسی از دوستان نظری داره؟
    نظر من این بود که دو سوئیچ پایین باشند یعنی ط 1 سوئیچ layer 2 هم پایین باشه و به وسلله یک کابل سوئیچ بالا رو به layer 2 وصل کنیم.یه سوال دیکه برای اینکه سرور ها با سر عت 1000 کار کنند میشه اونهارو به سوئیچ layer2 وصل کرد یا نه.
    اگر پیشنهادی برای سوئیچ دارین باذکر نام و مدل لطفا بفرمایید.
    اگر برای دیزان این network نظری دارین بفرمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •