میاد دانشگاه میبینید استادی که سر از .... در نمیاره داره چه تزایی می ده
به رتبه و دانش نیست دانشگاههای ایران به خرته که چقدر راه میره
میاد دانشگاه میبینید استادی که سر از .... در نمیاره داره چه تزایی می ده
به رتبه و دانش نیست دانشگاههای ایران به خرته که چقدر راه میره
غیرانتفاعی سوره هم میذاشتا اونم بدبختی امسال سینما میگیره....... آخه من دردمو به کی بگم این خدا هم که قربونش برم گوشاشو گرفته![]()
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 36 (30 کاربران و 6 مهمان)
Benyamin100, ahamid555, alip300, alireza15, alireza_pakdell, alishadabmehr, Aryana_b, Ashkking, felainy, fmps, Haniiii+, kamran987456, lohrasbi, M A H 3 A, majid_hbk2, manya-atashin, milla.online, nafas, pedram_hen, reyhaneh_1370, saeedkhaledian, saeed_136915, samar2, Samba, songilgook, vahid-p, wolf687, yarane-naghdi
نتایج امشب می یاد یا فردا
من زیاد پیگیر اخبار و اینا نبودم![]()
یکی به من یه مشاوره ای بده !!!!!
به نظر شما اگه من تو شبانه مهندسی ها (کامپیوتر یا ای تی یا مکانیک ) در دانشگاه ارومیه بتونم قبول بشم برم
یا بمونم سال بعد ؟
البته من تو روز کنکور یه اتفاقی پیش اومد که باعث شد خیلی خراب امتحان بدم و مطمئنا سال بعد رتبه ام بهتر از این میشه
و احتمال زیاد بتونم واسه سال بعد به همین رشته های مهندسی تو روزانه دانشگاه تبریز فکر کنم
در ضمن متولد ابان سال 72 هم هستم
سواله اصلیم اینه که شبانه امسال برم بهتره یا روزانه یه سال دیرتر ؟
هر کس از موسیقی بهره ای ندارد
به کار فساد و تباهی دچار می گردد-آه
شکسپیر -تاجر ونیزی
بای تا فردا
باید اعتراف کنم که در این لحظه، بنده بعد از 18 سال و خورده ای، طعم استرس رو چشیدم :43:
آقا من چقدر خوشحال شدم یادگار ماندگار رو دیدم ، فهمیدم تربیت معلم رجایی رو 100 % دیگه شبانه برق قبولم. گفتم دیگه یه سال پشت کنکور نمونم. بعد دیدم توی دفترچه نوشته فقط مخصوص فرهنگیاست
شاعر میگه:
تنها امید من که نا امیده * امید من دوباره ته کشیده * لحظه به لحظه فکر نا امیدی * این لحظات امونمو بریده
طبق تجربه من...
نتایج
یا ساعت6تا7صبح اعلام میشه...
یا 10...
یا5تا6...
ودیگه مطمئنا8روسایته
ببخشید که دخالت کردم ولی از اونجایی که مسئولین محترم شب میخوابن و صبح پامیشن یه چیز دیگه میگن نذار برای سال بعد... که نمیدونی چی در انتظارته.
بعد نمیدونم سربازی رفتی یا نه یا کلا نباید بری... فکر بقیه ی چیزا هم باش![]()
عزيز من شما نديدي كه چي گفت كه مجريه سوال كرد كه اگه نصيحتي نداري به كنكوريا خداحافظي كنيم با شما بعد اون دختره گفت اميدشون به خدا باشه و من هميشه اين جمله ي الا بذكر الا... رو زبونم بود اين يك سال و باهاش آرامش ميگرفتم .منم بي احترامي نكردم گفتم ايشون با اون جمله آرامش ميگيره من با آهنگاي آقاي ژار .
من نظرم رو اين بود كه اين جمله اصلا نصيحت نبود و موفقيت ايشون ربطي به گفتن اون جمله نداره چون شخصا خيلي هارو ميشناسم كه مومن و درس خون و نماز شب خون هستن رتبشون خيلي پرته و فقط تلاش و كوشش ميتونه آدم رو موفق كنه البته آدم به آرامش نياز داره يكي با نماز و كاراي روحاني يكي با موسيقي و يكي هم با تمرينات يوگا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)