تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 332 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من پچ 1.3 را گرفتم خیلی عالیه ولی ای کاش بجای لیگ دسته دوم المان.لیگ دسته دوم اسپانیا رو داشت. کسی اپشن فایلی که دسته دوم اسپانیا داشته باشه نداره که با اخرین نقل انتقال کونامی هم خوانی داشته باشه؟

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دانلود بازی Pro Evolution Soccer 2012 Final با لینک مستقیم + کرک + Patch v1.01

*** نسخه اصلی زبان انگلیسی کرک شده توسط Reloaded ***

سر انجام امروز در تاریخ 14 اکتبر نسخه کامل انگلیسی بازی PES 2012 همراه با کرک معتبر Reloaded منتشر شد و در سایت پی سی دی قرار گرفت.

دانلود نسخه اصلی زبان انگلیسی Reloaded به صورت بخش های 1GB:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    این نسخه که ساعاتی پیش در آمریکا منتشر شده است, نسخه اصلی و کامل PES 2012 می باشد که دارای زبان و گزارشگر انگلیسی استاندارد است و توسط گروه معروف Reloaded کرک شده است.

دانلود بازی PES 2012 آموزش نصب:

1. پس از دانلود تمامی بخش ها, بخش اول را با برنامه Winrar استخراج نمایید.
    2. فایل iso را با برنامه های PowerISO,UltraISO و Daemon Tools را باز کنید و بازی را نصب کنید.
    آقا لینک پارت 7 کار نمیکنه توروخدا یکی کمک کنه پدرم در اومد تا اون 6 تا پارت دانلود کردم

داره خودمونی میشه ashil_mf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوساتان به این نکات توجه کنن فک کنم به دردشون بخوره ...من با یوونتوس بازی میکنم :

1-توی پی اس 2012 توی حملتون از سر توپ زدن ( پاس + شوت ) حتما استفاده کنید...خیلی خوب شده کاربرد داره...شده مثل 2001 - 2002 .... راحت بازیکن حریف رو میتونی جا بزاری ( البته با بازیکن تکنیکی )

2-تا جایی که میتونین با دوتا هافبک دفاعی DMF بازی کنید....خسلس تاثیر داره...دیگه راحت دریبل نمیخورن بازیکناتون و روی دفاع کردن تاثیر داره...حتی اگه 4 یا 5 دفاعه هم بازی میکنید از 2 تا هافبک دفاعی استفاده کنید

3-از خطاهای حرفه ای موقع ضد حمله حریف استفاده کنید...اینم خودش یه تاکتیکه توی فوتبال واقعی...تکل بزنید و از تکل زدن بجز از پشت نترسید ...فوقش جند بازیکنتن اخطار میگیرن ولی بازی حریف رو خراب میکنید

4-از اوتای بلند به سبک علیزاده واسه یه بازیکن سر زن توی محوطه جریمه استفاده کنید...خوب جواب میده و از هر دو سه تاش یکیش گل میشه....البته اگه یه بازیکن سر زن خوب نوک حملتون دارید

5-توی قسمت استراتژیک خط دفاعتون رو تا آخر بکشید عقب....یعنی line defence رو تا آخر کم کنید...اینجوری وقتی تیم حریف حمله میکنه بازیکنای دفاعتون عقب میشن و یهو نمیرن تو پای بازیکنای حریف که دریبل بخورن....

6-خیلی جاها بجای پاس معمولی...حتی توی دفاع و وسط زمین و پاس های عرضی از مثلث یا همون پاس در عمق استفاده کتید...خیلی بهتره و بعضی وقتا که پاس معموله میدید بازیکن مقصد سرعت داره توپ میوفته عقبترش و رد میشه و توپ لو میره.....

من یه لیگ شروع کردم که کل تیم های قوی اروپا توش شرکت دارم....فعلا فقط یه باخت دارم و رده 5 ام هم هستم....روی لول سوپر استار همس هستش....

4. 12 کاربر از ashil_mf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من پچ 1.3 را گرفتم خیلی عالیه ولی ای کاش بجای لیگ دسته دوم المان.لیگ دسته دوم اسپانیا رو داشت. کسی اپشن فایلی که دسته دوم اسپانیا داشته باشه نداره که با اخرین نقل انتقال کونامی هم خوانی داشته باشه؟کسی هست ج ما رو بده

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

منم هر بازی از بازی قبل بیشتر لذت میبرم...چون هی چیزای جدید یاد میگیرم !

مخصوصا اینکه آدم باید با پاسکاری تکضرب و بازی سازی و کنترل توپ و میدان پیروز بازی باشه
    دوساتان به این نکات توجه کنن فک کنم به دردشون بخوره ...من با یوونتوس بازی میکنم :

1-توی پی اس 2012 توی حملتون از سر توپ زدن ( پاس + شوت ) حتما استفاده کنید...خیلی خوب شده کاربرد داره...شده مثل 2001 - 2002 .... راحت بازیکن حریف رو میتونی جا بزاری ( البته با بازیکن تکنیکی )

2-تا جایی که میتونین با دوتا هافبک دفاعی DMF بازی کنید....خسلس تاثیر داره...دیگه راحت دریبل نمیخورن بازیکناتون و روی دفاع کردن تاثیر داره...حتی اگه 4 یا 5 دفاعه هم بازی میکنید از 2 تا هافبک دفاعی استفاده کنید

3-از خطاهای حرفه ای موقع ضد حمله حریف استفاده کنید...اینم خودش یه تاکتیکه توی فوتبال واقعی...تکل بزنید و از تکل زدن بجز از پشت نترسید ...فوقش جند بازیکنتن اخطار میگیرن ولی بازی حریف رو خراب میکنید

4-از اوتای بلند به سبک علیزاده واسه یه بازیکن سر زن توی محوطه جریمه استفاده کنید...خوب جواب میده و از هر دو سه تاش یکیش گل میشه....البته اگه یه بازیکن سر زن خوب نوک حملتون دارید

5-توی قسمت استراتژیک خط دفاعتون رو تا آخر بکشید عقب....یعنی line defence رو تا آخر کم کنید...اینجوری وقتی تیم حریف حمله میکنه بازیکنای دفاعتون عقب میشن و یهو نمیرن تو پای بازیکنای حریف که دریبل بخورن....

6-خیلی جاها بجای پاس معمولی...حتی توی دفاع و وسط زمین و پاس های عرضی از مثلث یا همون پاس در عمق استفاده کتید...خیلی بهتره و بعضی وقتا که پاس معموله میدید بازیکن مقصد سرعت داره توپ میوفته عقبترش و رد میشه و توپ لو میره.....

من یه لیگ شروع کردم که کل تیم های قوی اروپا توش شرکت دارم....فعلا فقط یه باخت دارم و رده 5 ام هم هستم....روی لول سوپر استار همس هستش....

آفرین دوست من ، به نکته های خیلی خوبی اشاره کردی
    اصلا اصول این بازی روی پاسکاری و بازی سازی باشه
    اصلا نیاز نیست که همه تیم رو بکشید تو حمله ، فقط سعی کنید کلا خط هافبکتون قوی باشه
    سیستم های 4-4-2 و 4-5-1 بهترین سیستم ها واسه بازی هستن
    اگه خط هافکتون قوی باشه و بازیکناتون رو توی جاهای درست قرار بدید 100% موفق میشید
    به نظر من ترکیب های دیفالت میلان ، چلسی و یوونتوس بهترین ها هستن چون خط هافک توشون به خوبی بالانس شده و وسط زمین رو کاملا ساپورت میکنه

7. 2 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره این هافبک دفاعی رو منم احساس می کنم خیلی تاثیر داره . من کلاً تیم هافبک دفاعیش قوی نباشه بدون هافبک دفاعی ترکیب می چینم . اما یه بار اسپانیا رو برداشتم و بوسکتز و آلونسو رو گذاشتم و خوب بسته بودند دفاع رو . ولی باز هم 100% نمیشه جلو دریبلای حریف رو گرفت .

راستی هنوز اسم تیم ها اشتباهه که پچ 1.3 رو دانلود کن دیگه اونجوری که حال نمیده . پچ 1.3 اسم تیم ها رو هم توی بازی میگه . حتی ساندرلند رو هم دیدم میگه توی بازی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام من پچ 1.3 را گرفتم خیلی عالیه ولی ای کاش بجای لیگ دسته دوم المان.لیگ دسته دوم اسپانیا رو داشت. کسی اپشن فایلی که دسته دوم اسپانیا داشته باشه نداره که با اخرین نقل انتقال کونامی هم خوانی داشته باشه؟
    دوست عزیز اتفاقا پچ 1.3 هم لیگ دسته 2 آلمان و هم دسته 2 اسپانیا رو داره فقط اینکه به انتخاب خودت میتونی یکیشو داشته باشی.
    به طور پیش فرض دسته 2 آلمان هست ،اگه میخوای دسته 2 اسپانیا رو داشته باشی بعد از نصب پچ برو محل نصب بازی و فایل PESEDIT رو که آیکونش PE هست رو انتخاب کن و از اونج دسته 2 اسپانیا رو بزن.
    موفق باشید.

10. 3 کاربر از mahyar21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان گزارشگر انگلیسی اورجینال با این دانلودیا زمین تا آسمون فرق داره
    Last edited by fitness2008; 15-10-2011 at 18:42.

12. این کاربر از fitness2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه barcaboy10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Catalunya

پيش فرض

اقا من وقتي روي فايل PESEDIT كليك ميكنم اين ارور رو ميده بايد چيكار كنم:

the application failed to initialize properly(0xc0000132).click on ok to termine the application

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

اقا من وقتي روي فايل PESEDIT كليك ميكنم اين ارور رو ميده بايد چيكار كنم:

the application failed to initialize properly(0xc0000132).click on ok to termine the application
    برنامه برای اجرا نیاز به .Netframework 3.5 یا بالا تر داره
    احتمالا واسه اینکه روی سیستمتون نصب نیست این ارور رو میده

15. 4 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •