سلام من پچ 1.3 را گرفتم خیلی عالیه ولی ای کاش بجای لیگ دسته دوم المان.لیگ دسته دوم اسپانیا رو داشت. کسی اپشن فایلی که دسته دوم اسپانیا داشته باشه نداره که با اخرین نقل انتقال کونامی هم خوانی داشته باشه؟
سلام من پچ 1.3 را گرفتم خیلی عالیه ولی ای کاش بجای لیگ دسته دوم المان.لیگ دسته دوم اسپانیا رو داشت. کسی اپشن فایلی که دسته دوم اسپانیا داشته باشه نداره که با اخرین نقل انتقال کونامی هم خوانی داشته باشه؟
آقا لینک پارت 7 کار نمیکنه توروخدا یکی کمک کنه پدرم در اومد تا اون 6 تا پارت دانلود کردم
دوساتان به این نکات توجه کنن فک کنم به دردشون بخوره ...من با یوونتوس بازی میکنم :
1-توی پی اس 2012 توی حملتون از سر توپ زدن ( پاس + شوت ) حتما استفاده کنید...خیلی خوب شده کاربرد داره...شده مثل 2001 - 2002 .... راحت بازیکن حریف رو میتونی جا بزاری ( البته با بازیکن تکنیکی )
2-تا جایی که میتونین با دوتا هافبک دفاعی DMF بازی کنید....خسلس تاثیر داره...دیگه راحت دریبل نمیخورن بازیکناتون و روی دفاع کردن تاثیر داره...حتی اگه 4 یا 5 دفاعه هم بازی میکنید از 2 تا هافبک دفاعی استفاده کنید
3-از خطاهای حرفه ای موقع ضد حمله حریف استفاده کنید...اینم خودش یه تاکتیکه توی فوتبال واقعی...تکل بزنید و از تکل زدن بجز از پشت نترسید ...فوقش جند بازیکنتن اخطار میگیرن ولی بازی حریف رو خراب میکنید
4-از اوتای بلند به سبک علیزاده واسه یه بازیکن سر زن توی محوطه جریمه استفاده کنید...خوب جواب میده و از هر دو سه تاش یکیش گل میشه....البته اگه یه بازیکن سر زن خوب نوک حملتون دارید
5-توی قسمت استراتژیک خط دفاعتون رو تا آخر بکشید عقب....یعنی line defence رو تا آخر کم کنید...اینجوری وقتی تیم حریف حمله میکنه بازیکنای دفاعتون عقب میشن و یهو نمیرن تو پای بازیکنای حریف که دریبل بخورن....
6-خیلی جاها بجای پاس معمولی...حتی توی دفاع و وسط زمین و پاس های عرضی از مثلث یا همون پاس در عمق استفاده کتید...خیلی بهتره و بعضی وقتا که پاس معموله میدید بازیکن مقصد سرعت داره توپ میوفته عقبترش و رد میشه و توپ لو میره.....
من یه لیگ شروع کردم که کل تیم های قوی اروپا توش شرکت دارم....فعلا فقط یه باخت دارم و رده 5 ام هم هستم....روی لول سوپر استار همس هستش....
![]()
سلام من پچ 1.3 را گرفتم خیلی عالیه ولی ای کاش بجای لیگ دسته دوم المان.لیگ دسته دوم اسپانیا رو داشت. کسی اپشن فایلی که دسته دوم اسپانیا داشته باشه نداره که با اخرین نقل انتقال کونامی هم خوانی داشته باشه؟کسی هست ج ما رو بده
آفرین دوست من ، به نکته های خیلی خوبی اشاره کردی
اصلا اصول این بازی روی پاسکاری و بازی سازی باشه
اصلا نیاز نیست که همه تیم رو بکشید تو حمله ، فقط سعی کنید کلا خط هافبکتون قوی باشه
سیستم های 4-4-2 و 4-5-1 بهترین سیستم ها واسه بازی هستن
اگه خط هافکتون قوی باشه و بازیکناتون رو توی جاهای درست قرار بدید 100% موفق میشید
به نظر من ترکیب های دیفالت میلان ، چلسی و یوونتوس بهترین ها هستن چون خط هافک توشون به خوبی بالانس شده و وسط زمین رو کاملا ساپورت میکنه
آره این هافبک دفاعی رو منم احساس می کنم خیلی تاثیر داره . من کلاً تیم هافبک دفاعیش قوی نباشه بدون هافبک دفاعی ترکیب می چینم . اما یه بار اسپانیا رو برداشتم و بوسکتز و آلونسو رو گذاشتم و خوب بسته بودند دفاع رو . ولی باز هم 100% نمیشه جلو دریبلای حریف رو گرفت .
راستی هنوز اسم تیم ها اشتباهه کهپچ 1.3 رو دانلود کن دیگه اونجوری که حال نمیده . پچ 1.3 اسم تیم ها رو هم توی بازی میگه . حتی ساندرلند رو هم دیدم میگه توی بازی
![]()
دوست عزیز اتفاقا پچ 1.3 هم لیگ دسته 2 آلمان و هم دسته 2 اسپانیا رو داره فقط اینکه به انتخاب خودت میتونی یکیشو داشته باشی.
به طور پیش فرض دسته 2 آلمان هست ،اگه میخوای دسته 2 اسپانیا رو داشته باشی بعد از نصب پچ برو محل نصب بازی و فایل PESEDIT رو که آیکونش PE هست رو انتخاب کن و از اونج دسته 2 اسپانیا رو بزن.
موفق باشید.![]()
دوستان گزارشگر انگلیسی اورجینال با این دانلودیا زمین تا آسمون فرق داره
Last edited by fitness2008; 15-10-2011 at 18:42.
اقا من وقتي روي فايل PESEDIT كليك ميكنم اين ارور رو ميده بايد چيكار كنم:
the application failed to initialize properly(0xc0000132).click on ok to termine the application
برنامه برای اجرا نیاز به .Netframework 3.5 یا بالا تر داره
احتمالا واسه اینکه روی سیستمتون نصب نیست این ارور رو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)