تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 171 از 287 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کلا قبول دارم که به کین کم لطفی میشه ولی کین هم دیگه آمادگی سابق نداره و کلی شکم آورده تامبستون هم که یادش رفته و همش چاک اسلم میزنه
    ولی به نظرم کین مثل اوایل امسال با ماسک میاد ولی ماسک به صورتش نیست و همراهش هست و احتمالا این هم برای این هست که بگن ماسک به کین قدرت میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب چمبر دیشب برگزار شد و بازم مسخره بازی های کمپانی شروع شد
    رندی تونست شین شکست بده
    جک سوئیگر کمربندش حفظ کرد
    شان هم که تابلو بود میبره
    اما تو چمبر اسمک دان تریپل اچ با پین کردن تیکر قهرمان wwe شد
    تو چمبر راو هم اج که جای کوفی مسابقه میداد با پین کردن ری قهرمان whc شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من الان سینا به تریپل اچ و اج ترجیح میدن
    نکته اینجاست که الان راو کمربند نداره و رندی به احتمال غریب به یقین یکی از کمربندها تو رستل منیا به راو بر می گردونه

اینجا پرتی بازی معلوم میشه تیکر با اون آمادگی و افتخارات و اون همه طرفدار 5 سال هست که wwe champ نشده بعد تریپل اچ...

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من الان سینا به تریپل اچ و اج ترجیح میدن
    نکته اینجاست که الان راو کمربند نداره و رندی به احتمال غریب به یقین یکی از کمربندها تو رستل منیا به راو بر می گردونه

اینجا پرتی بازی معلوم میشه تیکر با اون آمادگی و افتخارات و اون همه طرفدار 5 سال هست که wwe champ نشده بعد تریپل اچ...
    واقعا مسخره شده!!!!!!!!!!!!
    یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    باز اج قهرمان شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این بار دیگه چرا whc ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
    ای خدا خدا خدا خدا به جان خودم دوست دارم تیکر یک چک اسلم به این وینس بزنه اه اه ....

بابا این اج آخه چی کاره ی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مسخرشو درآورده ای خدااااااااااااااا
    برای چی راو کمربند نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا 2 تا کمربند رفت توی اسمک داون؟؟؟
    حالا وقتشه تیکر دو تا کمربند رو بگیره

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : اسمکدان

تاریخ برگذاری : جمعه ، 13م فبیری سال 2009

محل برگذاری : فرسنو ، کلیفورنیا

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

شاهد اینتروی اسمکدان هستیم .

مراسم آغازین شوء صورت میگیره [آتش بازی] سپس جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن .

موزیک ورودی اج پخش میشه و او به همراه جنرال منجر اسمکدان [یا همون همسرش] ، ویکی گررو وارد میشه . اج و ویکی میرن داخل رینگ و تماشاگرا این دو رو بشدت هو [بو] میکنن . اج میکروفون در دست داره و کمربند دابلیو دابلیو ای رو بالای سرش میبره . اج میگه : " در کمتر از دو روز دیگه من مجبور هستم در الیمینیشن چمبر از کمربندم دفاع کنم در حالی که % 100 آماده نیستم . بدلیل تومبستون ای که هفته ی پیش آندرتیکر بهم زد و کی او پانچ ای که همتیمی ام بیگ شو بهم زد [تماشاگرا به اج میخندن] ، من دچار آسیب دیدگی شدم . اما به هر حال من قهرمان دابلیو دابلیو ای شما هستم . " اج میکروفون رو به ویکی میده و تماشاگرا ویکی رو هو [بو] میکنن . ویکی میگه : " اونطور که با دکتر های اج صحبت کردم ، او در الیمینیشن چمبر حضور خواهد داشت اما امشب ریسک نمیکنه و در رینگ برای مبارزه حضور نخواهد یافت . " تماشاگرا سرود ' یو ساک ' رو سر میدن . اج بار دیگه میکروفون رو میگیره و میگه : " بهتره که به جنرال منجر اسمکدان احترام بذارید ، همچنین به من ! چون من یکشنبه دابلیو دابلیو ای چمپین باقی خواهم ماند . " در همین لحظه موزیک ورودی بیگ شو پخش میشه و گروهی از تماشاگرا تشویقش میکنن . بیگ شو میره داخل رینگ و اج بهش میگه : " تو فکر میکنی کی هستی ؟ " بیگ شو صحبت اج رو قطع میکنه و میگه : " ریلکس باش . انرژی ات رو نگه دار چون تو باید بدونی که در الیمینیشن چمبر ویکی گررو نیست که بهت کمک کنه . در الیمینیشن چمبر ، هیچ راهی برای فرار تو نخواهد بود . " اج در جواب میگه : " آفرین ، آفرین ! نکته ی جالبی بود . اما این ها فقط حرفه و تو هیچی نیستی . بهتره این رو بدونی ، من دابلیو دابلیو ای چمپین هستم . " بیگ شو و اج با هم درگیری لفظی پیدا میکنن اما قبل از اینکه درگیری فیزیکی پیش بیاد ویکی این دو رو جدا میکنه و به بیگ شو میگه : " من امشب تو رو در یه مسابقه ی فتال فور وی مچ برابر ولادیمیر کازلاو ، تریپل ایچ و آندرتیکر قرار میدم . امیدوارم در پایان این مسابقه ، هر چهار نفر برای الیمینیشن چمبر آماده باشن . " اج به بیگ شو میخنده و به همراه ویکی رینگ رو ترک میکنه .

اعلام میشه امشب جف هاردی بازخواهد گشت .

کامرشال .

ویدئویی از پیروزی ام وی پی برابر شلتن بنجامین پخش میشه .

مسابقه اول :: چاوو گررو برابر ام وی پی

در داخل رینگ ، چاوو گررو حضور داره . حالا موزیک ورودی ام وی پی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و ام وی پی ، چاوو رو به گوشه ی رینگ میفرسته . چندین مشت و کلوزلاین از ام وی پی . کاور میکنه ، یک.. . ام وی پی آیریش ویپ میکنه اما توسط چاوو ریورس میشه و چاوو آرم بار میکنه . دراپ کیک از چاوو . کار به بیرون رینگ میکشه و دو استار سریعا برمیگردن . مادیفاید آرم بار از چاوو . تماشاگرا سرود ' ام وی پی ' رو سر میدن . چاوو قفل رو رها میکنه و حالا اسلیپر هولد رو اپلای میکنه . ام وی پی به بازی برمیگرده و حریف رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . کلوزلاین از ام وی پی . ام وی پی با زانو ضربه ای به سر چاوو میزنه و سپس با جو ورزشگاه بازی میکنه [جو رو تغییر میده] . تماشاگرا ام وی پی رو تشویق میکنن و او بالین البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ام وی پی ، چاوو رو بلند میکنه ولی هد سیزرز دریافت میکنه . چاوو به ام وی پی حمله میکنه و میخواد در گوشه ی رینگ او رو بزنه اما ام وی پی جاخالی میده و چاوو به گوشه ی رینگ برخورد میکنه . ام وی پی به چاوو درایو بای کیک میزنه . او برمیگرده تا دور خیز کنه و یه درایو بای کیک دیگه بزنه اما همین که برمیگرده شلتن بنجامین وارد رینگ میشه و به او پی درت میزنه . داور دی کیو اعلام میکنه .

برنده با قانون دی کیو ، ام وی پی

پرومویی از الیمینیشن چمبر اسمکدان پخش میشه .

کامرشال .

چهره ی آندرتیکر از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و تیکر درباره ی الیمینیشن چمبر صحبت میکنه و مثل همیشه بطور غیر مستقیم حریفاش رو تهدید میکنه و خودش رو برنده میدونه . تیکر میگه : " شش نفر وارد قفس زنجیری میشن که پنج نفر اون ها در آرامی میمیرند [رست این پیس] . "

در بک استیج ، خواهران دو قلوی بلا در کنار برادران کولون [کارلیتو و پریمو] حضور دارن . بری و نیکی دو گل روز در دستشون دارن و بابت این گل ها [به منابست روز ولنتاین] از کارلیتو و پریمو تشکر میکنن . اما کارلیتو و پریمو میگن که اون ها این گل ها رو برای نیکی و بری نفرستادن . در همین لحظه میز و مورسن میان و میگن که ما این گل ها رو فرستادیم ، چون فکر میکنیم بلا توئینز دوست دارن برنده ی واقعی رو بشناسن و با اون ها باشن . نیکی و بری میگن که برنده ی مسابقه ی امشب بین تیم میز و مورسن برابر تیم برادران کولون ، برنده ی واقعی خواهد بود و شب ولنتاین رو با اون ها [نیکی و بری] خواهند گذروند .

کامرشال .

دید یو نوء پخش میشه .

یادآوری میشه که امشب جف هاردی بازخواهد گشت .

مسابقه دوم :: قهرمانان تگ تیم جهان ، جان مورسن و میز برابر

قهرمان تگ تیم دابلیو دابلیو ای ، کارلیتو و پریمو کولون

قهرمانان تگ تیم جهان ، جان مورسن و میز وارد میشن . سپس شاهد ورود قهرمانان تیمی دابلیو دابلیو ای ، کارلیتو و پریمو کولون هستیم . مسابقه رو کارلیتو و میز آغاز میکنن . کارلیتو تیک داون میکنه . شولدربلاک ، کلوزلاین و رایت هند از کارلیتو . دراپ کیک از او . کارلیتو با پریمو تگ میشه و پریمو وارد میشه . سنتن اسپلش از پریمو . کاور میکنه ، یک..دو.. . میز به بازی برمیگرده و با مورسن تگ میشه . مورسن به پریمو سیلی میزنه و سپس او رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . البوء از پریمو . چندین نیرفال و ریورسال از پریمو و مورسن . پریمو به مورسن سیلی میزنه . تیک داون از پریمو . مورسن بلند میشه ، از دست پریمو در میره و با میز تگ میشه . تماشاگرا سرود ' پریمو ' رو سر میدن . میز میره برای تیک داون اما با هد سیزرز کونر میشه . پریمو جای خودش رو به کارلیتو میده . کارلیتو اسپرینگبورد میزنه و سپس میز رو به گوشه ی رینگ میفرسته . کارلیتو از طناب ها بالا میره و میخواد 10 مشت به بالای سر میز بزنه اما مورسن دخالت میکنه و میز موفق میشه از فرصت استفاده کنه و کارلیتو رو به بیرون رینگ پرت کنه . میریم برای کامرشال . کارلیتو گرفتار حملات میز و مورسن هست . مورسن وارد میشه و چند مشت به کارلیتو میزنه . مورسن جای خودش رو به میز میده . میز برای یکی از خواهران بلا بوس میفرسته و کارلیتو رو میزنه . میز سریعا با مورسن تگ میشه . میز و مورسن روی کارلیتو دابل تیم انجام میدن . کاور میکنه ، یک..دو.. . مورسن کمی بعد جای خودش رو به میز میده . میز بر بازی مسلط میشه و میره برای ریلیتی چک اما کارلیتو با سیت داون پاوربامب کونر میکنه . هر دو استار روی زمین افتادن و به طرف همتیمی هاشون میرن . دو تگ همزمان شکل میگیره و مورسن و پریمو وارد میشن . پریمو عالی کار میکنه و در گوشه ی رینگ جودو فلیپ میزنه و مورسن بزیبایی موفق میشه روی دو پاش بایسته و نیفته . مورسن میره برای آپرکیک اما پریمو سوییپ لگ میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. میز دخالت میکنه . کارلیتو هم برای کمک به برادرش میاد داخل و میز رو میزنه . مورسن ، کارلیتو رو به بیرون رینگ پرت میکنه . اون طرف پریمو از طناب ها بالا رفته . داور حواسش پیش کارلیتو هست که در همین لحظه میز میاد و پریمو رو از بالای طناب ها به پایین پرت میکنه . مورسن به پریمو مونلایت درایو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، جان مورسن و میز

بعد از مسابقه ، میز و مورسن به طرف خواهران بلا میرن و اون ها رو به طرف رمپ ورزشگاه میبرن .

در بک استیج ، ماشین اسپورت قرمزی دیده میشه که وارد ورزشگاه شده . در ماشین باز میشه و این جف هست که بیرون میاد .

ویدوئویی از چگونگی پیروزی اج برابر جف هاردی در رویال رامبل پخش میشه .

موزیک ورودی جف هاردی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . جف میره داخل رینگ و کمی ناراحت بنظر میرسه . جف میکروفون در دست داره و میخواد صحبت کنه . او میگه : " حس یه آدم شکست خورده و تنها رو دارم . من همیشه میخوام کار های بد رو روی آدم های بد انجام بدم اما ، اما یه چیز هست که درست نیست . " جف در ادامه میگه : " مت هاردی برادر من هست . ما با هم وارد دابلیو دابلیو ای شدیم ، با هم قهرمانی بدست آوردیم و با هم قهرمانی رو از دست دادیم . من فکر میکردم برادر بزرگ یعنی کسی که همیشه هوای تو رو داره و پشتش هست اما برای مت هاردی ، چنین چیزی معنا نداره . " چندین ویدئو و عکس از هاردی بویز پخش میشه . جف میگه : " نمیدونم ، اسمش حسودی یا هر چیزی که هست ؛ اصلا خوش آیند نیست . رویال رامبل همیشه برای همه چیز سرگرم کننده و جالبی بوده و من و مت هم وقتی بچه بودیم اون رو با همدیگه میدیدیم اما ... . " جف در پایان میگه : " من به گذشته کاری ندارم . این یکشنبه ، من قهرمانی دابلیو دابلیو ای رو پس میگیرم . چه مت دوست داشته باشه ، چه نداشته باشه . "

دانلود عکس های این رویداد (شامل 5 قطعه عکس) :: لینک دانلود

تبلیغ مین ایونت امشب .

کامرشال .

مسابقه سوم :: آر تروث برابر ازکیل جکسن به همراه براین کندریک

آر تروث وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . ازکیل هم به همراه براین کندریک وارد رینگ میشه . مسابقه آغاز میشه و تروث از سرعتش برای زدن ازکیل استفاده میکنه . ازکیل به بازی برمیگرده و مسلط میشه . نلسن هولد از زیک [ازکیل] . گوریلا پرس از ازکیل . ازکیل میخواد فینیشرش رو اجراء کنه اما تروث رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، آر تروث

در بک استیج ، ایو با ماریا مصاحبه ای ترتیب داده . ماریا درباره ی مسابقه ی امشبش با مک کول صحبت میکنه و او رو تهدید میکنه . ایو هم براش آرزوی موفقیت میکنه .

ویدئویی از رسلمینیا 3 پخش میشه .

مسابقه چهارم :: ماریا برابر میشل مک کول

مک کول وارد میشه . ویدئویی از درگیری های مک کول و ماریا رو شاهد هستیم . ماریا در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و ماریا به مک کول حمله میکنه و او رو میزنه . مک کول اسلم میزنه . ماریا از ناحیه ی پا دچار آسیب دیدگی شده . اولد اسکول اندرسن از مک کول بر روی پای ماریا . انزگویری از ماریا . ماریا برای یه دقیقه بر بازی مسلط میشه . مک کول با یه دراپ کیک به پای ماریا به بازی برمیگرده . مک کول میخواد قفلش رو اجراء کنه اما ایو از راه میرسه و دخالت میکنه . مک کول میره بیرون رینگ و ایو رو میزنه و او رو به رینگ میفرسته . داور ایو و مک کول رو جدا میکنه و ماریا از پشت ، مک کول رو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، ماریا

در بک استیج ، تاد گریشم با تریپل ایچ مصاحبه ای ترتیب داده . تریپل ایچ در ابتدا درباره ی تی شرت جدیدش صحبت میکنه [!] و سپس بحث رو طرف الیمینیشن چمبر میبره و میگه : " این چمبر ششمین چمبر من هست . اون طرف کازلاو اصلا حضور نداشته و بقیه هم فقط در یه چمبر حضور داشتن . یکشنبه من دابلیو دابلیو ای چمپین خواهم شد . "

کامرشال .

مسابقه پنجم :: فیتال فور وی مچ :: بیگ شو برابر ولادیمیر کازلاو برابر تریپل ایچ برابر آندرتیکر

بیگ شو ، کازلاو ، تریپل ایچ و آندرتیکر به نوبت وارد میشن که آندرتیکر [مثل هفته های گذشته] بیشتر از همه در طول شوء مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و آندرتیکر با کازلاو درگیر میشه و اون طرف تریپل ایچ و بیگ شو با هم میجنگن . تیکر ، کازلاو رو میزنه و میره کمک تریپل ایچ تا دو نفری بیگ شو رو بزنن . تیکر و تریپل ایچ درگیر میشن . تیکر موفق میشه اسنیک آیز بزنه اما در برگشت از تریپل ایچ اسپاین باستر دریافت میکنه . تریپل ایچ سعی داره جو ورزشگاه رو به طرف خودش جذب کنه اما در همین لحظه آندرتیکر به سبک خودش میشینه و تماشاگرا تشویقش میکنن . بیگ شو بعد از ریکاوری به رینگ برمیگرده . آندرتیکر رو از رینگ به بیرون پرت میکنه و سپس میره تا هانر رو بزنه . میریم برای کامرشال . در بیرون رینگ آندرتیکر و کازلاو درگیر هستن . کازلاو موفق میشه تیکر رو به پله ها بکوبه و سپس به رینگ برگرده . کازلاو و بیگ شو با هم تریپل ایچ رو میزنن . اون ها دگیم رو به گوشه ی رینگ پرت میکنن . بیگ شو ، کازلاو رو آیریش ویپ میکنه به طرف تریپل ایچ . کازلاو رو به تماشاگرا دستش رو بالا میگیره و فریاد میزنه اما در برگشت از بیگ شو چوکسلم دریافت میکنه . بیگ شو کاور میکنه ، یک..دو.. اما تیکر از راه میرسه و قطع میکنه . بیگ شو میخواد به تیکر ، چوکسلم بزنه اما تیکر کونر میکنه و دی دی تی میزنه . کازلاو به تیکر اسلم میزنه . او میخواد کاور کنه اما تیکر بطور ناگهانی قفل هلز گیت رو اجراء میکنه . بیگ شو به کمک کازلاو میاد و قفل رو میکشونه اما خودش تو هلز گیت گیر میکنه . تماشاگرا تیکر رو تشویق میکنن اما در همین لحظه تریپل ایچ از راه میرسه و قفل رو میشکونه . تریپل ایچ موفق میشه کازلاو رو به بیرون پرت کنه . سپس میره برای پدیگری روی بیگ شو اما بیگ شو کونر میکنه . تیکر یه بوت به بیگ شو میزنه که موجب میشه بیگ شو بیفته روی تریپل ایچ [که روی زمین افتاده بود] . کازلاو میره تا با تیکر درگیر بشه اما تیکر به او اسنیک آیز میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما بیگ شو پین رو قطع میکنه . بیگ شو میره روی تیکر کار کنه اما تیکر بلاک میکنه و در برگشت ، بیگ شو از کازلاو اسپیر دریافت میکنه . تریپل ایچ به کازلاو پدیگری میزنه . تریپل ایچ برمیگرده اما آندرتیکر به او تومبستون میزنه . بیگ شو به آندرتیکر چوکسلم میزنه . در همین لحظه اج وارد میشه و به بیگ شو اسپیر میزنه . داور دستور میده زنگ رو بصدا در بیارن .

مسابقه بی نتیجه ماند

بعد از مسابقه ، اج کمربندش رو بالا میگیره و اسمکدان به این ترتیب به پایان میرسه .

-----------------------------------

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کریستین در ای سی دابلیو :

کمپانی دابلیو دابلیو ای پس از اینکه متوجه شد داستان چگونگی بازگشت کریستین لو رفته ، سریعا داستان جدیدی برای او ساخت و فردی رو جایگزین او در استوری لاین جف هاردی کرد .

» یادآوری : کریستین در سه شنبه ی گذشته به دابلیو دابلیو ای بازگشت و به راستر ای سی دابلیو اضافه شد .

» یادآوری : مت هاردی جایگزین کریستین در استوری لاین جدید جف هاردی شد .

اما اونطور که در خبر ها اومده یکی از شرایط کریستین برای بازگشت به دابلیو دابلیو ای ، مین ایونتر بودن و چمپین شدن بود . به هر حال اگه داستان بازگشت کریستین لو نمی رفت هم کمپانی مجبور بود کریستین رو از این استوری لاین خارج کنه ، چون :

1. استوری لاینی که برای او ساخته بودن به چمپین شدن ختم نمیشد .

2. کمپانی نمیخواست کریستین رو در همین ابتدای کار قهرمان دابلیو دابلیو ای یا سنگین وزن کنه .

پس بهترین راه برای بازگردوندن کریستین ، انتقال او به ای سی دابلیو بود [در واقع این تنها راه بود!] . کمپانی در آینده باید کریستین رو چمپین کنه و احتمالا اولین قهرمانی ای که او بعد از بازگشتش بدست میاره ، قهرمانی ای سی دابلیو خواهد بود .

شاید کریستین لایق قهرمانی جهان باشه اما در ابتدای کار قهرمانی ای سی دابلیو هم میتونه برای او نویدبخش این باشه که امکان داره در آینده [مثلا با درفت به برندی دیگه] قهرمان جهان بشه .

» یادآوری : کریستین برنده ی مسابقه ی فینلی و قهرمان ای سی دابلیو ، جک سوئگر [که در نو وی اوت انجام میشه] رو چلنج کرد .

خوب ، با اتفاقاتی که این هفته شاهدش بودیم میشه چند حدس درباره ی آینده برند ای سی دابلیو و البته کریستین زد :

1. جک سوئگر در نو وی اوت از کمربندش برابر فینلی دفاع میکنه و :

- کریستین و فینلی در یه نامبر وان کانتندرز مچ [با اینکه کریستین قبلا برنده رو چلنج کرده] به مصاف هم میرن و برنده ی این مسابقه که کریستین خواهد بود در یک هفته ی ای سی دابلیو و یا در رسلمینیا 25 سر کمربند ای سی دابلیو برابر جک سوئگر قرار میگیره .

- قرار بر این میشه که کریستین و جک سوئگر برابر هم قرار بگیرن اما قبل از ثبت این مسابقه [بطور رسمی] ، فینلی هم یه تایتل شات بدست میاره [حالا به هر نحوی] و این مسابقه رو به یه تریپل تریت مچ تبدیل میکنه .

2. فینلی موفق میشه در نو وی اوت جک سوئگر رو شکست بده [قهرمان جدید بشه] و :

- کریستین که قبلا تایتل شات رو بدست آورده در یک هفته ی ای سی دابلیو یا در رسلمینیا 25 از این فرصتی که داره استفاده میکنه و سر کمربند ای سی دابلیو با فینلی میجنگه .

- جک سوئگر درخواست ریمچ میکنه [حق فورمر چمپین هست که ریمچ بخواد] و به مسابقه ی فینلی و کریستین سر کمربند ای سی دابلیو اضافه میشه .

به هر حال در پایان این استوری لاین [طبق خبر هایی که بدستمون رسیده] باید کریستین پیروز بشه و قهرمانی ای سی دابلیو رو بدست بیاره . ضمن اینکه گفته میشه در درفت امسال [به احتمال زیاد] ، کریستین به راء منتقل میشه که ممکنه او بعد از درفت به چلنجر یا حتی خود قهرمان سنگین وزن جهان هم تبدیل بشه .

-----------------------------------

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا مسخره شده!!!!!!!!!!!!
    یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    باز اج قهرمان شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این بار دیگه چرا whc ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
    ای خدا خدا خدا خدا به جان خودم دوست دارم تیکر یک چک اسلم به این وینس بزنه اه اه ....

بابا این اج آخه چی کاره ی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مسخرشو درآورده ای خدااااااااااااااا
    برای چی راو کمربند نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا 2 تا کمربند رفت توی اسمک داون؟؟؟
    حالا وقتشه تیکر دو تا کمربند رو بگیره
    این چمبر و تریپل اچ هم داستانی شده تا حالا 4 بار چمبر برده
    2 بار که هیل بود و با نامردی تموم برد اون 2 بار هم که فیس بود الکی برد پارسال حق جف بود و امسال حق تیکر

جالب اینه پر افتخار ترین فرد تو کمپانی در مقابل تیکر داشت بووووووووو میشد
    با این وضعیت رندی تو رستل منیا یک کمربند به راو بر م گردونه و تیکر هم اون یکی کمربند میگیره و چمپ میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

این چمبر و تریپل اچ هم داستانی شده تا حالا 4 بار چمبر برده
    2 بار که هیل بود و با نامردی تموم برد اون 2 بار هم که فیس بود الکی برد پارسال حق جف بود و امسال حق تیکر

جالب اینه پر افتخار ترین فرد تو کمپانی در مقابل تیکر داشت بووووووووو میشد
    با این وضعیت رندی تو رستل منیا یک کمربند به راو بر م گردونه و تیکر هم اون یکی کمربند میگیره و چمپ میشه
    واقعا مسخره شده این wwe هم.
    به نظر من تیکر حقشه دوتا کمربند رو ببره.
    هر کسی جلوی تیکر بیفته بووووووووووو میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا مسخره شده این wwe هم.
    به نظر من تیکر حقشه دوتا کمربند رو ببره.
    هر کسی جلوی تیکر بیفته بووووووووووو میشه
    تیکر همیشه تا مرز کمربند رفته ولی آخرین لحظه کمربند از دست داده
    بر عکس شا داماد وینس که هر دفعه برای چمپ شدن مسابقه داده بازی برده 13 تا قهرمانی

دقیقا باتیستا -تریپل اچ-جف هاردی ... هر کسی با تیکر تو این چند ساله دریر شده بووووو شده
    واقعا در حق تیکر و کلا استارهای باسابقه مثل کین و شان داره ظلم میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

تیکر همیشه تا مرز کمربند رفته ولی آخرین لحظه کمربند از دست داده
    بر عکس شا داماد وینس که هر دفعه برای چمپ شدن مسابقه داده بازی برده 13 تا قهرمانی

دقیقا باتیستا -تریپل اچ-جف هاردی ... هر کسی با تیکر تو این چند ساله دریر شده بووووو شده
    واقعا در حق تیکر و کلا استارهای باسابقه مثل کین و شان داره ظلم میشه
    وافعا حقشه!!!!!!
    یعنی چی اصلا !
    تیکر چیش کمه از تریپل اچ !
    اگه راست میگن یک هل این سل بزارن
    اون موفع میفهمن که اصلا تریپل اچی وجود نداره!!!!
    حالا اچ رو ولش چرا اج!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بابا اج که نه پسر خالشه نه کاره ی وینس!!
    چرا همش داره تایل میگیره؟؟؟؟
    یادته با سینا چجوری بود از اون سال هی تایل میگیره خیلی مسخره ی!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •