سلام
چرا وقتی وایرلس روشنه یا کابل شبکه به لپ تاپ وصله بازی هر دو سه دقیقه یکبار هنگ میکنه؟ البته اگه بازیو با TeknoMW3 v1.2 اجرا کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سلام
چرا وقتی وایرلس روشنه یا کابل شبکه به لپ تاپ وصله بازی هر دو سه دقیقه یکبار هنگ میکنه؟ البته اگه بازیو با TeknoMW3 v1.2 اجرا کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
Last edited by ehsanmokh; 24-12-2011 at 14:19.
این باز یخیلی بی خوده .
از همه طرف به شما حمله میشه اصلا ازادی عمل نیست .
اما تو ای جی ای ازادی عمل زیاد بود. خودت تصمیم میگرفتی کجا بری
آقا نسخه اورجینال این بازی را از کجا بگیرم؟؟
هزینش چقدر است؟؟؟
اصل بازی به همینه از اول بازی تا آخر بازی هیجان داره![]()
اتفاقا هيجان وقتيه كه دشمن زياد نباشه اما يهو دشمن جايي كه انتظار نداري جلوت سبز بشه متاسفانه توي سريهاي جديد همش بايد بكشي اصلا فرصت نميكني دو رو ورتو نگاه كني و از محيط بازي لذت ببري بازي هم جي تي اي اصل حاله
خوب عزیز من هیجان یعنی همین !!!!
یعنی وقت سر خاروندن نداشته باشی و از سرو کولت دشمن بریزه مثل بازیهای دیگه نیست که 80 درصد بازی رو با بی حالی بازی کنی 20 درصد بازی رو حال کنی این بازی زود تموم میشه ولی کل بازی رو سرگرمی
بعدشم IGI کجا COD کجا خودتون مغایسه کنیددی
خب دیدگاه ها متفاوتن دیگه...
بعضی ها هیجان کاذب در یک اثر دوست دارن بعضی ها نه...
درست مثل این که توی فیلم های Horror بعضی ها اونایی که استرسی تر و آرومترن رو بیشتر دوست دارن و میترسن و بعضی ها اونایی که شلوغ ترن و پر زامبی و خون آشامند!
بعضی ها دوست دارن با مخفی شدن و مخفیانه کشتن هیجان بگیرن ، بعضی ها با سریع حرکت کردن و سریع تیر زدن و تصمیم گرفتن...
جی تی ای اصلا برا کشت و کشتار ساخته نشده به نظرم این چند نفری هم که تو جی تی ای می کشی گذاشتن داستان بازی نریزه به هم
و البته کسی جلوت سبز نمیشه درس
ولی اون مرحله که توفان میاد جلوت جنگل می شن(همون جا که نیکولای داره میاد)
IGI حرفی برا گفتن جلو cod نداره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)