اصلا 6100 تو بازار ایران نیست
اصلا 6100 تو بازار ایران نیست
معمولا باید چقد باشه دمای ایده ال cpu ؟
دوستان من ويندوز اورجينالم پاك شد
مجبور شدم يكي ديگه نصب كنم
چطوري ميتونم كارت گرافيك رو از اينتل به ati تغيير بدم؟؟؟(6080)
روی دسکتاپ کلیک سمت راست کن سوییچ گرافیک بزن بعد بیا پایین صفحه روی high......... کلیک کن.
بچه ها خوش می گذره .....
آب هویج بستنی چیزی خواستین بگینا تعارف نکنبن یه وقت.....
دو روز ما نبودیم ببین چه اوضاعی درست کردن بعضی ها.....
حیف که امتحان دارم وگرنه می دونستم چی کارکنم....
راستی یه کاربر خانم هم داره خیلی بد می گه در مورد اچ پی ....
به جای این کار بهتره بری تنظیمات و برنامه های درست رو نصب کنی تا مجبور نباشی انقدر احساس پشیمونی داشته باشی....
دوستان عزیز اگر کمکی از دستم بر بیاد فعلا فقط می تونم در حد پاسخ کوتاه و مختصر این کار رو بر عهده بگیرم به دلیل امتحان....
می بینم خیلی از سوالات کمی مهم و در حد متوسط هست و خیلی دوست دارم پاسخ بدم اما واقعا نمی تونم....
درک کنید دیگه انفدر پیغام خصوصی ندین بهم پررو می شم.....
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
دوست عزیز زمانی که می خواین در حالت on battery از گرافیک اختصاصی استفاده کنین باید تنظیمات Ati Graphic Power Setting رو در Power Option روی Maximum Performance قرار بدین....
em0fab عزيز من ويندوز اورجينالم پريده متاسفانه بك آپ هم نگرفتم
الان ميخوام ويندوز 7 سال 2009 رو نصب كنم ، نصب نميكنه و اگر هم بكنه وقتي كركش ميكنم ديگه بالا نمياد؟؟
همراه بودن موس و کیف به فروشنده بستگی داره و جزو Accessories نیست....
ببینید دوست عزیز توضیحات در مورد نحوه استفاده و شارژینگ باطری بسیار زیاد و غیر قابل بیان در بک پست....
نه به هیچ عنوان نیاز نسیت باطری زمان طولانی در شارژ باشه به دلیل ماهیت باطری های امروزی که از یون لیتیم ساخته شدن و پروسه شارژینگ کاملا با باطری های قدیمی که نیکل -کروم بودن فرق داره....
بار اول بزارین کاملا باطری تخلیه بشه تا یه cycle رو بتونه آغاز کنه ....
اما در دفعات بعدی به هیچ عنوان شارژ نباید زیر 20% بیاد به دلیل این که به سلول ها آسیب وارد می شه....
بسیار ضروری هست زمانی که ویندوز برای اولین بار بالا می آد نسیت به تهیه ریکاوری از طریق برنامه recovery manager اقدام کنین...
و سعی کنین محتویات فولدر Swsetup در درایو C رو که حاوی تمامی درایورها و اپلیکیشن های مورد نیاز برای سیستم هست رو در جایی Save کنین...
ووو بسیاری از مسائل که وقت برای گقتن ندارم .....
Last edited by em0fab0y; 12-08-2011 at 18:25.
من ويندوز اور جينال ندارم توي ويندوز عادي چنين گزينه اي وجود نداره
اگر به دلیل پارتیشن تحت ویندوز این اتفاق افتاده سعی کنین از طریق بوت ویندوز و منوی دوباره پارتیشن کنین.....
مشکل نصب به خاطر عدم پارتیشن صحیح هست....
ویندوز 7 sp1 64-bit رو نصب کنبن نه 2009....
باید نصب کنه و می کنه...
در مورد کرک -- باید از Windows Loader استفاده کنین....
راستی خیلی داری بد عمل می کنی سعی کن همین جا Stop کنی چون ممکن به نوت بوک آسیب بزنی ....
درایور گرافیک نصب کن بعد اون گزینه رو می تونی ببینی....
Last edited by em0fab0y; 12-08-2011 at 18:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)