پس باز واسه کرک مشکل پیش اومده باید دوباره یه راهی واسش پیدا کنیممنم دقیقاً همین مشکل را دارم![]()
پس باز واسه کرک مشکل پیش اومده باید دوباره یه راهی واسش پیدا کنیممنم دقیقاً همین مشکل را دارم![]()
عزیز من از وقتی که مد ریختم از اگزوز ام دود میاد از ماشین های فابرک ام دود نمیادمشكل اگزوز نداريد شما؟![]()
رضا جان شما سریع لینک های ورژن 1.32 رو با کرک رو پاک کن دیگه نمیخواد بزاریم
همون لینک ورژن 1.04 کافیه که بدون کرک هم هست
چون اینجوری نمیشه که هی ما هر روز بخوایم یه بار کرک رو آپلود کنیم فردا مشکل دار بشه
دوستان لینک ورژن 1.04 بدون کرک توی صفحه اول برای دانلود قرار داده میشه نگران ورژن هم نباشید اون 1.32 هیچ چیز حاصی نسبت به 1.04 نداره فقط یه مپ اضافه شده که اون هم توی سایت هایی که برای مد توی صفحه اول هست میتونید مپ جدا دانلود کنید و روی بازی بریزید
موفق باشید![]()
مگه میشه رضا من بدون مد هم از اگزوز کامیون دود در میاد چه طور برای تو اینجوری نیست؟
دوستان دیگه هم خواهشن اعلام کنند
دوستانی که میخوان بازی رو دانلود کنند
بارم تأکید میکنم
اولا رضا جان سریع اون لینک ها رو به اضافه کرک رو از صفحه اول پاک کن
دوستانی که میخوان بازی رو دانلود کنند از ورژن 1.32 به هیچ وجه دانلود نکنند چون اون لینک و کرکش مشکل داره و در اسرع وقت از صفحه اول پاک خواهد شد و شما میتونید از لینک ورژن 1.04 که لینک پیشنهادی ما هم هست بازی رو با خیال راحت دانلود کنید
موفق باشید
یعنی دوباره 360 مگ دانلود کنیم؟
فکر میکنم بیخیال بشم بهتره . ممنونم دوستان![]()
من واقعا شرمنده هستم
باور کنید دست ما نیست امروز لینک سالم میذاریم فردا خراب میشه
بازم من از شما عذر میخوام![]()
امیر جان من اگه کرک رو پیدا کنم سریعا براتون میفرستمیعنی دوباره 360 مگ دانلود کنیم؟
فکر میکنم بیخیال بشم بهتره . ممنونم دوستان
بازم شرمنده![]()
عزیز مگه تقصیره شماس ؟
زحمتت دادیم . از شما هم ممنونم رضا جان
شما ببخش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)