تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 973 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

در اصل اكثر موارد مشخصاتي كه براي بازي ها ميدن الكي هست ، نمونه هم زياد هست ... كار اين سايت اينه كه زحمت مارو كم ميكنه ، خودش مطابقت ميده وگرنه ....

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا میتونی اجرا کنی ولی خوب ممکنه مجبورشی گرافیک و جزئیات رو بیاری پایین .

بازی های PC سود کمتری نسبت به کنسول ها برای کمپانی ها داره مثلا جایی میخودم یه بازی خوب رویه کنسول ها بین 2 تا 7 میلیون فروش میره در PC این رقم حدودا 1.5-2 میلیونه که اگر بازی رو با نسخه PC بیرون بدن گفته هزینه ساخت بازی از فروش نسخه Pc تامین میشه . حالا بازی مثل GTA که فروش وحشتناک 10 میلیونی داره قائدتا شاید خیلی نیازی به نسخه PC نداشته باشه با این حال اگرم قرار باشه نسخه PC داشته باشه باید اونقدری بگزره که کمپانی سازنده مطمئن باشه این بازی در کنسول ها دیگه فروش چشمگیری نداشته باشه اینجا با یه پورت ساده از نسخه کنسول نسخه PC رو عرضه میکنه تا سود که شاید بشه اسمش رو سود مازاد و کم هزینه گذاشت بکنه .
    آقا خوب همین حرفی که شما می گی درست ! خوب ! بازیهای xbox360 هم که براحتی کپی میشن ! چطوری سودش مطمئن هست ؟؟!؟!؟ من اینو نمی فهمم !!!

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من توی ای سایتی که گذاشتید تست کزده همه چیز ok به جز 2 چیز یکی رم یکی که من خیلی خیلی تعجب کردم سرعت cpu خدو cpu رو تیک زده ولی سرعتشو نه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی نیست جواب بده؟؟؟ سی پی یو رو قبول کرده ولی سپید رو نه!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

داری جوک میگی...
    به قول بهروز خالی بند من 10 سال تو کار کمپانی هستم اینارو من میشناسم همین وارنر براز واسه سود بیشتر 9 ماه اکران فیلم هری پاتر رو به تاخیر انداخت چی خیال کردیاین نامردا بازی رو همون موقع که واسه کنسول میدن واسه pc هم دارند زیر بغلشون فقط می خوان مارو خام کنن فکر کردی نشستن دوباره واسه pc همه چیز رو از اول ساختن اونم بعد انتشار واسه کنسول. بله دوباره که ساختن واسه pc اما شک نکن کار ساختش اینقدر طول نمیکشید. شک نکن دارن ادا درمیارن با این تاخیر انداختناشون
    چی میگی؟
    دوست عزیز اونا اینقدر پول دارن که لنک انتشار برای pc نیستن.
    همین که برای xbox و ps3 خیلی پول گرفتن.
    تازه اینم به خاطر درخواست مکرر گیمر ها بود که روی pc زدن و گرنه اصلا قرار نبود رو pc بزنن.

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

چی میگی؟
    دوست عزیز اونا اینقدر پول دارن که لنک انتشار برای pc نیستن.
    همین که برای xbox و ps3 خیلی پول گرفتن.
    تازه اینم به خاطر درخواست مکرر گیمر ها بود که روی pc زدن و گرنه اصلا قرار نبود رو pc بزنن.
    ینی چی به خاطر درخواست گیمر ها؟

فکر میکنی این بازی برای pc فروشش چقدر باشه؟

شاید بیشتر از نسخه ی ps3 و xbox360 بشه

این حرف منو یادت باشه بدا بهش میرسی

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

بازی های PC سود کمتری نسبت به کنسول ها برای کمپانی ها داره مثلا جایی میخودم یه بازی خوب رویه کنسول ها بین 2 تا 7 میلیون فروش میره در PC این رقم حدودا 1.5-2 میلیونه که اگر بازی رو با نسخه PC بیرون بدن گفته هزینه ساخت بازی از فروش نسخه Pc تامین میشه . حالا بازی مثل GTA که فروش وحشتناک 10 میلیونی داره قائدتا شاید خیلی نیازی به نسخه PC نداشته باشه با این حال اگرم قرار باشه نسخه PC داشته باشه باید اونقدری بگزره که کمپانی سازنده مطمئن باشه این بازی در کنسول ها دیگه فروش چشمگیری نداشته باشه اینجا با یه پورت ساده از نسخه کنسول نسخه PC رو عرضه میکنه تا سود که شاید بشه اسمش رو سود مازاد و کم هزینه گذاشت بکنه .
    شاید انتشار یک بازی به طور اختصاصی برای PC ریسک باشه اما در مورد انتشار یک بازی مولتی پلتفرم برای pc چنین چیزی صدق نمیکنه.این نکته کاملاٌ واضح هست که فروش اکثر بازی ها بر روی pc از کنسول ها کمتره اما نه اونقدر که خیلی ها فکر می کنند.فال اوت 3 در هفته ی اول انتشارش در آمریکای شمالی و انگلستان فروش خوبی بر روی pc داشته و تونسته به صدر جدول فروش بازی های pc برسه و با فروش بازی بر روی کنسول ها فاصله ی کمی داشته باشه.این در حالی هست که در این دو کشور فروش بازی های pc در سال های اخیر چندان جالب نبود و مدت ها بود که جز بازی های casual ای مانند Sims و Spore و بازی هایی مثل وارکرفت و WoW بازی های دیگه ای نمی تونستند به صدر جدول برسند و اگه هم می رسند یکی دو هفته بیشتر دوام نمی آوردند اما این روند کم کم در حال تغییر هست.در مورد فارکرای 2 هم این مسئله دیده میشه و این مسئله تا حد زیادی بر می گرده به برتری نسبی نسخه ی pc بسیاری از بازی های مولتی پلتفرم کنونی در برابر نسخه های کنسولی آنها.
    در مورد سود نکردن شرکت ها از انتشار بازی بر روی pc هم این مسئله صحت نداره.هیچ استودیویی از عرضه ی بازی های مولتی پلتفرم بر روی pc ضرر نمی کنه.مثلاٌ در مورد GTA IV که به گفته ی راک استار برای ساختش در حدود 100 میلیون دلار هزینه شده.این 100 میلیون دلار برای تمامی نسخه ها بوده و فرض می کنیم که در بدترین حالت هزینه ی ساخت نسخه ی pc بازی 50 میلیون باشه(که قطعاٌ بسیار کمتر از اینه).مسلماٌ GTA IV بر روی pc قادر به فروش 1.5 الی 2 میلیونی هست که در این حالت باز هم راک استار بین 20 تا 50 میلیون دلار سود خواهد کرد.با در نظر گرفتن بدترین احتمالات هم راک استار بین 20 تا 50 میلیون دلار از نسخه ی pc سود خواهد کرد.
    حتی بازی های انحصاری pc هم اگه کیفیت خوبی داشته باشن ضرر نمیدن.مثل The Witcher که 1 میلیون نسخه فروش کرد و نزدیک به 32 میلیون دلار سودآوری داشت در حالیکه اولین بازی CD Projekt بود و تبلیغاتی در حد عناوین مشابه کنسولی در موردش صورت نگرفت.کرایسیس هم موفق به فروش 1.8 میلیون نسخه ای شد و کرایتک و EA مجموعاٌ حدود 60 میلیون دلار از این بازی سود کردند که رقم کمی نیست.ضرر کردن چیزیست که در اغلب موارد نصیب بازی های خوب،عالی و فوق العاده نمیشه و اصلاٌ این طور نیست که هزینه ی ساخت نسخه ی pc یک بازی خوب(مثلاٌ بازی ای با میانگین نمره ی بالای 75 درصد از متاکریتیک) از فروش بازی بر روی این پلتفرم در نیاد حتی اگه اون بازی اختصاصی باشه.حال اگه بازی بر روی کنسول ها هم منتشر بشه سود به مراتب بهتری خواهد داد اما مسلماٌ مجموع سود حاصل از انتشار یک بازی بر روی pc , xbox 360 و ps3 بیشتر از سود حاصل از انتشار همون بازی بر روی xbox 360 و ps3 هست.(صحبت من درباره ی بازی های انحصاری کنسول ها نیست بلکه در مورد بازی هایی هست که بر روی هر دوی این کنسول ها منتشر میشه)

آقا خوب همین حرفی که شما می گی درست ! خوب ! بازیهای xbox360 هم که براحتی کپی میشن ! چطوری سودش مطمئن هست ؟؟!؟!؟ من اینو نمی فهمم !!!
    چند دلیل داره:

1)بخش اعظم Xbox 360 بازها در آمریکای شمالی و اروپای غربی هستند که در مقایسه با اروپای شرقی و آسیا جمعیت pirate کننده ی بسیار کمتری در بین اونها دیده میشه.
    2)pirate کردن بازی برای کنسول xbox 360 به راحتی pc نیست.در pc فقط نیاز به نصب بازی کپی هست اما برای pirate کردن بازی روی xbox 360 حتماٌ کنسول مورد نظر باید ماد شده باشه.
    3)در کشورهایی که ذکر کردم بازیبازها علاقه ی زیادی به بازی کردن بازی ها در حالت آنلاین دارند که چنانچه شخصی با کنسول ماد شده وارد سیستم Live مایکروسافت بشه دسترسیش برای همیشه به این سرویس قطع میشه.
    4)یکی از مسایل مهم برای هر کسی استفاده از گارانتی هست.در کشورهایی که مایکروسافت،xbox 360 رو به طور رسمی عرضه می کنه چنانچه شخصی احیاناٌ دچار مشکل RROD بشه یا هر مشکل دیگه ای برای کنسولش پیش بیاد،چنانچه کنسولش ماد شده باشه نمی تونه از گارانتی مایکروسافت استفاده کنه.
    Last edited by sasanjfr; 11-11-2008 at 21:28.

7. 5 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در این که بازی ها مولتی پلتفرم بر رویه کنسول ها فروش بیشتری میکنن شکی نیست من حرفهای sasanjfr رو تقریبا قبول دارم در هر صورت همونطوره که گفتم هیچ شرکت بازی سازی مطمئن باشین اگر سودی در جایی نبینه اصلا طرفشم نمیره اینم که بخاطر طرفداران حالا بیاد این کارو بکنه در حد جوکه چون هیچ شرکتی برای طرفدارا کاری نمیکنه فقط هرجا سود بیشتری داشته باشه , قضیه Pc هم متاسفانه همینه سود ها در Pc کم شده (یا در مقیاس کنسول نا چیزه) , حتی بعضا بله ممکنه نسخه هایی از یک بازی Pc بیشتر هم از نسخه های بازی های کنسول مورد استفاده قرار بگیره ولی شکی درش نیست که بیشترش نسخه خریداری نشدست و همین مشکل بزرگی برای Pc شده نگرانی من البته از جایه دیگه ای هست , حتی لحظه ای هم فکر اینکه مثلا Blizzard گمون کنه دیگه ساخت بازی برای Pc فایده نداره و سود کمی داره (مثل اکثر کمپانیهای بزرگ بازی سازی حال) و سمت کنسول یا حتی مولتی پلتفرم بره آزار دهندست چون دیگه اونوقت باید دور بازیهای استراتژیک ناب Blizzard رو خط کشید چون یه بازی استراتژیک ناب رو فقط تو Pc میشه بازی کرد (این بزرگترین خاصیت Pc هست) البته فکر کنم اگر کمپانیهایی مثل Nvidia یا Ati دست به ابتکار عملی در صنعت بازی های Pc نزنن این اتفاق بد میفته , نمدونم همین الانم دقت کردین یا نه که چقدر بازی های استراتژیک خوب تولیدشون کم شده یا اگر بازی استراتژکی هم ساخته میشه در سبک خاصی ساخته میشه که رویه کنسول قابل بازی کردن باشه چون بازیهای استراتژیک مثلا RTS رویه کنسول تقریبا خیلی خیلی سخته بازی کردن و یک تفکر خیلی خیلی ساده حکم فرما میشه خیلی سادست چرا وقتی میشه بازی زد که رویه سه پلتفرم راحت بشه اجراش کرد و سود عالی ازش درآورد طرف ساخت بازی اختصاصی برای Pc بریم که سود خیلی کمتری داره , امیدوارم آخرین بازماندهای دنیایه بازیهای Pc مثل Blizzard تفکراتشون رو عوض نکنن (البته کمی تغییر هم کرده نمونش تولید starCraft II در سه نسخه 100% برای سود بیشتر و صحبت هایی مبنی بر انتقال wow رویه کنسول ها).
    Last edited by milky way; 12-11-2008 at 01:00.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    تریلر های بازی که تو سایت رسمی Gta IV بود رو برای دوستانی که از اینترنت دایل آپ استفاده می کنن کم حجم کردم و تو یه سایت رسیوم ساپورت آپلود کردم.رزولوشن تریلر های اوریجینال 720*1280 بود که من به 480*640 کاهشش دادم.همچنین فرمتشون wma بود که تبدیل شد به mp4 و کیفیت صدا هم یه کم اومد پایین.ولی حجم تریلر ها شدیدا کم شد.
    1-

دانلود فایل اوریجینال و با حجم 56.6 mb :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.10 mb :
    کد:
    2-

دانلود فایل اوریجینال و با حجم 61.2 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.25 mb :
    کد:
    3-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 125 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 7.91 mb :
    کد:
    4-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 74.7 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 5.73 mb :
    کد:
    5-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 48.5 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.55 mb :
    کد:
    6-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 49.6 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.06 mb :
    کد:
    7-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 60.9 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 6.58 mb :
    کد:
    8-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 31.8 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 3.34 mb :
    کد:
    9-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 43.4 mb
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.90 mb :
    کد:
    تریلر شماره ی 8 تریلر نیست.فقط نشون می ده یه تعداد میان کاور بازی رو می کشن.
    از همشون هم قشنگ تر تریلر شماره ی 3 هستش.(حتما ببینید.)
    ابن هم لینک خود سایت که من ازش دانلود کردم :
    کد:
    موفق باشید.

10. 11 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقا يكي از دوستان گفت بازي براي pc اومده منم به خاطر همين گفتم بازيش چطوره!
    اصلا بحث اسپم و زياد شدن پستها نيست.

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    تریلر های بازی که تو سایت رسمی Gta IV بود رو برای دوستانی که از اینترنت دایل آپ استفاده می کنن کم حجم کردم و تو یه سایت رسیوم ساپورت آپلود کردم.رزولوشن تریلر های اوریجینال 720*1280 بود که من به 480*640 کاهشش دادم.همچنین فرمتشون wma بود که تبدیل شد به mp4 و کیفیت صدا هم یه کم اومد پایین.ولی حجم تریلر ها شدیدا کم شد.
    1-

دانلود فایل اوریجینال و با حجم 56.6 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.10 mb :
    کد:
    2-

دانلود فایل اوریجینال و با حجم 61.2 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.25 mb :
    کد:
    3-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 125 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 7.91 mb :
    کد:
    4-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 74.7 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 5.73 mb :
    کد:
    5-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 48.5 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.55 mb :
    کد:
    6-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 49.6 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.06 mb :
    کد:
    7-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 60.9 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 6.58 mb :
    کد:
    8-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 31.8 mb :
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 3.34 mb :
    کد:
    9-

دانلود فایل اوریجینال با حجم 43.4 mb
    کد:
    دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.90 mb :
    کد:
    تریلر شماره ی 8 تریلر نیست.فقط نشون می ده یه تعداد میان کاور بازی رو می کشن.
    از همشون هم قشنگ تر تریلر شماره ی 3 هستش.(حتما ببینید.)
    ابن هم لینک خود سایت که من ازش دانلود کردم :
    کد:
    موفق باشید.
    دوست عزیز این همه ی تریلر ها است؟
    یعنی با دیدن اینها میشه تقریبا بازی رو کامل بررسی کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •