در اصل اكثر موارد مشخصاتي كه براي بازي ها ميدن الكي هست ، نمونه هم زياد هست ... كار اين سايت اينه كه زحمت مارو كم ميكنه ، خودش مطابقت ميده وگرنه ....
در اصل اكثر موارد مشخصاتي كه براي بازي ها ميدن الكي هست ، نمونه هم زياد هست ... كار اين سايت اينه كه زحمت مارو كم ميكنه ، خودش مطابقت ميده وگرنه ....
آقا خوب همین حرفی که شما می گی درست ! خوب ! بازیهای xbox360 هم که براحتی کپی میشن ! چطوری سودش مطمئن هست ؟؟!؟!؟ من اینو نمی فهمم !!!
کسی نیست جواب بده؟؟؟ سی پی یو رو قبول کرده ولی سپید رو نه!!!!!!!!!!!!!![]()
چی میگی؟
دوست عزیز اونا اینقدر پول دارن که لنک انتشار برای pc نیستن.
همین که برای xbox و ps3 خیلی پول گرفتن.
تازه اینم به خاطر درخواست مکرر گیمر ها بود که روی pc زدن و گرنه اصلا قرار نبود رو pc بزنن.
ینی چی به خاطر درخواست گیمر ها؟
فکر میکنی این بازی برای pc فروشش چقدر باشه؟
شاید بیشتر از نسخه ی ps3 و xbox360 بشه
این حرف منو یادت باشه بدا بهش میرسی
شاید انتشار یک بازی به طور اختصاصی برای PC ریسک باشه اما در مورد انتشار یک بازی مولتی پلتفرم برای pc چنین چیزی صدق نمیکنه.این نکته کاملاٌ واضح هست که فروش اکثر بازی ها بر روی pc از کنسول ها کمتره اما نه اونقدر که خیلی ها فکر می کنند.فال اوت 3 در هفته ی اول انتشارش در آمریکای شمالی و انگلستان فروش خوبی بر روی pc داشته و تونسته به صدر جدول فروش بازی های pc برسه و با فروش بازی بر روی کنسول ها فاصله ی کمی داشته باشه.این در حالی هست که در این دو کشور فروش بازی های pc در سال های اخیر چندان جالب نبود و مدت ها بود که جز بازی های casual ای مانند Sims و Spore و بازی هایی مثل وارکرفت و WoW بازی های دیگه ای نمی تونستند به صدر جدول برسند و اگه هم می رسند یکی دو هفته بیشتر دوام نمی آوردند اما این روند کم کم در حال تغییر هست.در مورد فارکرای 2 هم این مسئله دیده میشه و این مسئله تا حد زیادی بر می گرده به برتری نسبی نسخه ی pc بسیاری از بازی های مولتی پلتفرم کنونی در برابر نسخه های کنسولی آنها.
در مورد سود نکردن شرکت ها از انتشار بازی بر روی pc هم این مسئله صحت نداره.هیچ استودیویی از عرضه ی بازی های مولتی پلتفرم بر روی pc ضرر نمی کنه.مثلاٌ در مورد GTA IV که به گفته ی راک استار برای ساختش در حدود 100 میلیون دلار هزینه شده.این 100 میلیون دلار برای تمامی نسخه ها بوده و فرض می کنیم که در بدترین حالت هزینه ی ساخت نسخه ی pc بازی 50 میلیون باشه(که قطعاٌ بسیار کمتر از اینه).مسلماٌ GTA IV بر روی pc قادر به فروش 1.5 الی 2 میلیونی هست که در این حالت باز هم راک استار بین 20 تا 50 میلیون دلار سود خواهد کرد.با در نظر گرفتن بدترین احتمالات هم راک استار بین 20 تا 50 میلیون دلار از نسخه ی pc سود خواهد کرد.
حتی بازی های انحصاری pc هم اگه کیفیت خوبی داشته باشن ضرر نمیدن.مثل The Witcher که 1 میلیون نسخه فروش کرد و نزدیک به 32 میلیون دلار سودآوری داشت در حالیکه اولین بازی CD Projekt بود و تبلیغاتی در حد عناوین مشابه کنسولی در موردش صورت نگرفت.کرایسیس هم موفق به فروش 1.8 میلیون نسخه ای شد و کرایتک و EA مجموعاٌ حدود 60 میلیون دلار از این بازی سود کردند که رقم کمی نیست.ضرر کردن چیزیست که در اغلب موارد نصیب بازی های خوب،عالی و فوق العاده نمیشه و اصلاٌ این طور نیست که هزینه ی ساخت نسخه ی pc یک بازی خوب(مثلاٌ بازی ای با میانگین نمره ی بالای 75 درصد از متاکریتیک) از فروش بازی بر روی این پلتفرم در نیاد حتی اگه اون بازی اختصاصی باشه.حال اگه بازی بر روی کنسول ها هم منتشر بشه سود به مراتب بهتری خواهد داد اما مسلماٌ مجموع سود حاصل از انتشار یک بازی بر روی pc , xbox 360 و ps3 بیشتر از سود حاصل از انتشار همون بازی بر روی xbox 360 و ps3 هست.(صحبت من درباره ی بازی های انحصاری کنسول ها نیست بلکه در مورد بازی هایی هست که بر روی هر دوی این کنسول ها منتشر میشه)
چند دلیل داره:
1)بخش اعظم Xbox 360 بازها در آمریکای شمالی و اروپای غربی هستند که در مقایسه با اروپای شرقی و آسیا جمعیت pirate کننده ی بسیار کمتری در بین اونها دیده میشه.
2)pirate کردن بازی برای کنسول xbox 360 به راحتی pc نیست.در pc فقط نیاز به نصب بازی کپی هست اما برای pirate کردن بازی روی xbox 360 حتماٌ کنسول مورد نظر باید ماد شده باشه.
3)در کشورهایی که ذکر کردم بازیبازها علاقه ی زیادی به بازی کردن بازی ها در حالت آنلاین دارند که چنانچه شخصی با کنسول ماد شده وارد سیستم Live مایکروسافت بشه دسترسیش برای همیشه به این سرویس قطع میشه.
4)یکی از مسایل مهم برای هر کسی استفاده از گارانتی هست.در کشورهایی که مایکروسافت،xbox 360 رو به طور رسمی عرضه می کنه چنانچه شخصی احیاناٌ دچار مشکل RROD بشه یا هر مشکل دیگه ای برای کنسولش پیش بیاد،چنانچه کنسولش ماد شده باشه نمی تونه از گارانتی مایکروسافت استفاده کنه.
Last edited by sasanjfr; 11-11-2008 at 21:28.
در این که بازی ها مولتی پلتفرم بر رویه کنسول ها فروش بیشتری میکنن شکی نیست من حرفهای sasanjfr رو تقریبا قبول دارم در هر صورت همونطوره که گفتم هیچ شرکت بازی سازی مطمئن باشین اگر سودی در جایی نبینه اصلا طرفشم نمیره اینم که بخاطر طرفداران حالا بیاد این کارو بکنه در حد جوکه چون هیچ شرکتی برای طرفدارا کاری نمیکنه فقط هرجا سود بیشتری داشته باشه , قضیه Pc هم متاسفانه همینه سود ها در Pc کم شده (یا در مقیاس کنسول نا چیزه) , حتی بعضا بله ممکنه نسخه هایی از یک بازی Pc بیشتر هم از نسخه های بازی های کنسول مورد استفاده قرار بگیره ولی شکی درش نیست که بیشترش نسخه خریداری نشدست و همین مشکل بزرگی برای Pc شده نگرانی من البته از جایه دیگه ای هست , حتی لحظه ای هم فکر اینکه مثلا Blizzard گمون کنه دیگه ساخت بازی برای Pc فایده نداره و سود کمی داره (مثل اکثر کمپانیهای بزرگ بازی سازی حال) و سمت کنسول یا حتی مولتی پلتفرم بره آزار دهندست چون دیگه اونوقت باید دور بازیهای استراتژیک ناب Blizzard رو خط کشید چون یه بازی استراتژیک ناب رو فقط تو Pc میشه بازی کرد (این بزرگترین خاصیت Pc هست) البته فکر کنم اگر کمپانیهایی مثل Nvidia یا Ati دست به ابتکار عملی در صنعت بازی های Pc نزنن این اتفاق بد میفته , نمدونم همین الانم دقت کردین یا نه که چقدر بازی های استراتژیک خوب تولیدشون کم شده یا اگر بازی استراتژکی هم ساخته میشه در سبک خاصی ساخته میشه که رویه کنسول قابل بازی کردن باشه چون بازیهای استراتژیک مثلا RTS رویه کنسول تقریبا خیلی خیلی سخته بازی کردن و یک تفکر خیلی خیلی ساده حکم فرما میشه خیلی سادست چرا وقتی میشه بازی زد که رویه سه پلتفرم راحت بشه اجراش کرد و سود عالی ازش درآورد طرف ساخت بازی اختصاصی برای Pc بریم که سود خیلی کمتری داره , امیدوارم آخرین بازماندهای دنیایه بازیهای Pc مثل Blizzard تفکراتشون رو عوض نکنن (البته کمی تغییر هم کرده نمونش تولید starCraft II در سه نسخه 100% برای سود بیشتر و صحبت هایی مبنی بر انتقال wow رویه کنسول ها).
Last edited by milky way; 12-11-2008 at 01:00.
سلام
تریلر های بازی که تو سایت رسمی Gta IV بود رو برای دوستانی که از اینترنت دایل آپ استفاده می کنن کم حجم کردم و تو یه سایت رسیوم ساپورت آپلود کردم.رزولوشن تریلر های اوریجینال 720*1280 بود که من به 480*640 کاهشش دادم.همچنین فرمتشون wma بود که تبدیل شد به mp4 و کیفیت صدا هم یه کم اومد پایین.ولی حجم تریلر ها شدیدا کم شد.
1-
دانلود فایل اوریجینال و با حجم 56.6 mb :
دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.10 mb :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود فایل اوریجینال و با حجم 61.2 mb :
دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.25 mb :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود فایل اوریجینال با حجم 125 mb :
دانلود فایل کم حجم شده با حجم 7.91 mb :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود فایل اوریجینال با حجم 74.7 mb :
دانلود فایل کم حجم شده با حجم 5.73 mb :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود فایل اوریجینال با حجم 48.5 mb :
دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.55 mb :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود فایل اوریجینال با حجم 49.6 mb :
دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.06 mb :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود فایل اوریجینال با حجم 60.9 mb :
دانلود فایل کم حجم شده با حجم 6.58 mb :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
8-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود فایل اوریجینال با حجم 31.8 mb :
دانلود فایل کم حجم شده با حجم 3.34 mb :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود فایل اوریجینال با حجم 43.4 mb
دانلود فایل کم حجم شده با حجم 4.90 mb :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلر شماره ی 8 تریلر نیست.فقط نشون می ده یه تعداد میان کاور بازی رو می کشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از همشون هم قشنگ تر تریلر شماره ی 3 هستش.(حتما ببینید.)
ابن هم لینک خود سایت که من ازش دانلود کردم :
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا يكي از دوستان گفت بازي براي pc اومده منم به خاطر همين گفتم بازيش چطوره!
اصلا بحث اسپم و زياد شدن پستها نيست.
دوست عزیز این همه ی تریلر ها است؟
یعنی با دیدن اینها میشه تقریبا بازی رو کامل بررسی کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)