تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 227 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

چه جریانی؟ آخرش با تالی هستن؟
    اره همونجا ...
    اینکه کدوم گزینه رو بر داریم چه تاثیری داره ؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

لیجیون چی میخواد ؟؟
    این تیکه برای من زبانش روسی میشه و نمیفهمم چی میگه ...هر چند توی انگلیسیش هم مینونم !
    انتخاب اول که یه چیزی در مورد اپلود کد هست و دومی رو کلا برام بگو !
    تالی چی میخواد ...
    ممنون میشم جواب بدید !

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لیجیون چی میخواد ؟؟
    این تیکه برای من زبانش روسی میشه و نمیفهمم چی میگه ...هر چند توی انگلیسیش هم مینونم !
    انتخاب اول که یه چیزی در مورد اپلود کد هست و دومی رو کلا برام بگو !
    تالی چی میخواد ...
    ممنون میشم جواب بدید !
    اولی میگه که کد ریپر ها نرم افزار گت هارو آپ دیت کنه طبق این انتخاب گت ها هر کدوم شخصیت جدا خواهند داشت و دیگه جای ما میگن من! و با این کار گت ها تمامی کواریون هارو در جنگ میکشند و تالی خود کشی میکنه و لیگیون هم خودش رو برای اپدیت کد فنا میکنه

دومی هم که گت هارو نابود کنید دوما.

هر کدوم رو بزنی یک حرفی میزنند و بعد شپرد باید تصمیم نهایی رو بگیره. اگر امتیاز کافی برای صلح کردن داشته باشی در سمت چپ دو گزینه آبی و قرمز فعال میشه که میتونی بینشون صلح ایجاد کنی و نزدیک به 1000 امتیاز وار است بگیری ولی اگر نتونی باید یکی رو بکشی

4. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اولی میگه که کد ریپر ها نرم افزار گت هارو آپ دیت کنه طبق این انتخاب گت ها هر کدوم شخصیت جدا خواهند داشت و دیگه جای ما میگن من! و با این کار گت ها تمامی کواریون هارو در جنگ میکشند و تالی خود کشی میکنه و لیگیون هم خودش رو برای اپدیت کد فنا میکنه

دومی هم که گت هارو نابود کنید دوما.

هر کدوم رو بزنی یک حرفی میزنند و بعد شپرد باید تصمیم نهایی رو بگیره. اگر امتیاز کافی برای صلح کردن داشته باشی در سمت چپ دو گزینه آبی و قرمز فعال میشه که میتونی بینشون صلح ایجاد کنی و نزدیک به 1000 امتیاز وار است بگیری ولی اگر نتونی باید یکی رو بکشی
    اتفاقا برام سوال بود چرا بعضی جاها این گزینه ابی و قرمز هست هست بعضی جاها نیست !
    میشه توضیح بدی !!
    و اینکه چرا توی 2 از همون اول این گزینه ها قرمز و ابی بودن و اینجا نیست !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اتفاقا برام سوال بود چرا بعضی جاها این گزینه ابی و قرمز هست هست بعضی جاها نیست !
    میشه توضیح بدی !!
    و اینکه چرا توی 2 از همون اول این گزینه ها قرمز و ابی بودن و اینجا نیست !!!

کلا تو بازی کمتر از 10 موقعیت که 7 تاش متعلق به ایلوسیو من هست این این گزینه های ابی قرمز نیست. در مس افکت 2 همه چی به پاراگون و رنجید بستگی داشت اینجا زیاد اهمیت نداره. در اینجا هم از همون اول وجود داره ولی به اندازه کمتر

7. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

کلا تو بازی کمتر از 10 موقعیت که 7 تاش متعلق به ایلوسیو من هست این این گزینه های ابی قرمز نیست. در مس افکت 2 همه چی به پاراگون و رنجید بستگی داشت اینجا زیاد اهمیت نداره. در اینجا هم از همون اول وجود داره ولی به اندازه کمتر
    پس چرا توی جریان لیجیون این گزینه های ابی و قرمز برای من نشون داده نشد ؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای صلح باید بین 5 تا 7 انتیاز داشته باشی:

عدم تبعید شدن تالی(در دادگاه بتونی هیات منصفه رو راضی کنی که تالی رو تبعید نکنن یا بگی که باباش گناه کار بوده نه تالی) و انجام ماموریت وفاداریش در نسخه 2. 2 امتیاز

انجام ماموریت وفاداری لگیون 1 امتیاز

برنامه نویسی مجدید هرتیک ها بدون امتیاز در نسخه 2نابود کردنش 2 امتیاز

نجات دادن ادمیرال کواریون ها در نسخه آخر 1 امتیاز

از بین بردن کدهای مخرب ریپر ها در برنامه گت ها 1 امتیاز

10. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من میخواستم یک نقد کامل بنویسم ولی در حوصله نمی گنجید. به نقد پایان ببازی بسنده کردم که حامد جان هم درخواست کرده بودند.

کسانی که بازی رو انجام دادند و دستی در مس افکت دارند لطفا بخونند و حتما نظر بدند چون هرکس دیدگاه متفاوتی نسبت به بازی داره و نظرات شما این نقد رو کامل میکنه

پایان شکوهمند برای سه گانه ای شکوهمند:

در ابتدا بگم که من خودم از افرادی بودم که از پایان ناراضی بود ولی این روزها پس از بازی کردن دوباره مس افکت 3 و همچنین ربط اتفاقات به نسخه های قبل به این نظریات رسیدم البته هنوز معتقدم اگر یک پایان مشترک هم برای بازی بایو ور ایجاد میکرد بد نبود:

شاید تمامی طرفداران مس افکت از پایان بازی راضی نباشند مخصوصا ایجاد سوال های بیجوابی که در پایان بازی به آنها نمیرسیم. مانند منشا ریپر ها ولی بیشتر انتقادات به پایان حول محور انتخاب سه گانه و مخصوصا کاتالیست و پسر بچه ختم میشه.

توضیح در مورد کاتالیست:

شپرد در طول 3 سال مبارزه با ریپر ها و قرار گیری در کنار اجسام ریپری کم کم به حالت کنترل ذهنی توسط ریپر ها نزدیک میشده. اما با داشتن ذهن قوی مانند ایلوسیو من ریپر ها نتونستند و یا میشه گفت نخواستند شپرد رو کنترل کامل کنند.

شپرد اما پس از دیدن پسر بچه ای که روی زمین و در حال فرار کشته میشه همواره خودش رو سرنزش کرده و مسئولیت خود دونسته تا این بچه و سایر موجودات و انسان هارو نجات بده . اما حضور کوچک ریپر ها در ذهن او در رویا های شپرد نمود پیدا میکنه. جایی که شپرد همواره بدنبال پسر بچه میدوه ولی در نهایت پسر بچه میمیره. این رویاها تنها به این دلیل ساخته میشد که شپرد را از جنگ با ریپر ها باز داره. ریپر ها در خواب به شپرد میگفتند که حتی تلاش تو برای نجات کهکشان فایده ای نداره و در نهایت همه میمیرید. همون طور ساورین (یا هاربینجر) در نسخه 1 به شپرد میگه نابودی شما حتمیه و راه فرار و بخششی ندارید. در این کابوس پسر بچه در حال خندست و بازیه اما با تلاش شپرد کشته میشه این بیانگر اینه که بهتره شپرد درد و ترس مردم رو بیشتر نکنه و بزاره سرنوشت شوم آنها به سراغشون بیاد

اما شپرد به راهش ادامه میده ، رویای دوم و تلاش بیشتر ریپر ها برای منصرف کردن شپرد: پس از مرحله توچانکا و درمان کردن یا نکردن جنوفیج( چون خودم درمان کردم تجربه شخصی خودم رو میگم) شپرد به اصرار گروس که خبر از کابوس های شپرد نداره برای مدتی استراحت میکنه. اما کابوس دوم. علارقم کابوس اول که پسر بچه کاملا تا انتهای کابوس با خنده میمیره در کابوس دوم بچه کاملا گریه میکنه. در این کابوس شپرد صدای دوستان از دست رفته خود مخصوصا رکس(اگر در نسخه 1 کشته شده باشه) و موردین که بر اثر درمان جنوفیج میمیره رو میشنوه قصد ریپر ها از اجاد صدای این 2 دوست شپرد در کالوس او این بوده که شپرد متوجه شه چه جنگ بی هئفی رو دنبال میکنه و متوجه شه در این راه طولانی و بیهدف چه دوستان عزیزی رو از دست داده ، از دست رفتگانی که در شپرد نمیتونه انتقامشون رو بگیره. در انتها بازهم تلاش شپرد برای نجات دادن بچه بی ثمر میمونه.

اما کابوس آخر : صدای بیشتر دوستان گریه ممتد کودک سایه های مردگان بیشتر در خواب همگی نشانگر تلاش بی جهت شپرد بوده اما در آخر این کابوس ریپر ها تیر خلاص رو شلیک میکنند و به شپرد میفهمونند که تلاش تو برای نجات این کودک ثمری نداره و حتی خودت هم نیز با همان آتش خواهی مرد و انتهای این نبرد نابودی خودت را هم همراه خواهد داشت.

اما دیدار کاتالیست. کاتالیست یک AI بی شکلله که برای نشان دادن خودش به شپرد از همان کودک رویا های شپرد استفاده میکنه. کودکی که حالا شپرد بهش رسیده و میتونه با کمکش کهکشان رو نجات بده. نشان دادن این کودک در هر شکل دیگه ای مثل ریپر کلا میتونست بخش هنری بازی رو از بین میبرد و مطمئنا شپرد هم حاضر نمیشد از کاتالیست ریپر شکل حرف شنوی داشته باشه. پس شکل کاتالیست از ایده های حود شپرد شکل میگیره. برای مثال مرحله پاک کردن کدهای مخرب ریپرها از سرور گت ها ، وفتی که شپرد اولین خاطره را آشکار میکنه و کواریون ها رو با ماسک میبینه از لگیون میپرسه که در زمان ساخت شما که اونها نباد ماسک داشته باشند پس چرا دارند؟ که لگیون توضیح میده هر خاطره ای که شپرد میبینه بر اساس تصورات خودش و دانسته هاش شکل میگیره و چون شپرد تا به عمرش یک کواریون رو بی ماسک ندیده و در ذهنش تصویری از کواریون بدون ماسک نداره در این خاطره ها هم ذهن شپرد نمیتونه یک کواریون بدون ماسک رو تصور کنه.

اما انتخاب سه گانه:

انتخاب سه گانه بهترین تصمیم بایو ور برای پاسخ دادن به نیازهای همه دوست داران بازی بود. همون طور هم که در فروم خودمون دیدید دوستانی بودد که مثلا با ابده های ایلوسیو من موافق بودند و پایگاه کالکتور ها رو نابود نکرده بودند ، یا دوستانی حتما هستند که پس از پایان نسخه 3 به تفکرات کاتالیست و ریپر ها ایمان آوردند پس این دوستان باید چیکار میکردند اگر تنها یک پایان و اونهم نابودی ریپر ها بود؟ مطمئنا اگر تنها به همون پایان ختم میشد بازهم موج انتقادات تمامی نداشت.

گزینه تخریب : ایده این نظریه از مس افکت 1 شکل میگیره و در طول 3 بازی تکمیل میشه. شپرد پس از ارتباط با وسیله ارتباططی پروتئون ها و فهمیدن معنای پیامشون در طول نسخه 1 پی به دشمن بزرگ تری به نام ریپر ها میبره که تهدیدی برای کل کهکشان هستند و هدفی جز تخریب کهکشان و نابودی موجودات ندارند. پس شپرد تصمیم به نابودی ریپر ها میگیره. در طول نسخه 2 و ادامه کشتار انسان ها توسط کالکتور ها به دستور ریپر ها این نفرت بیشتر میشه و در نسخه 3 شپرد در نبردی تن به تن با ریپر هایی قرار میگیره که باعث کشته شدن دوستان هم نوعانش میشند.

گزینه کنترل: در نسخه 1 سربروس دشمن فرعی شپرد بود اما همین دشمن به رفیق صمیمی شپرد در نسخه 2 تبدیل شد و در راه دفاع از کالونی های انسانی در کهکشان به شپرد کمک کرد. اما در دیدگاه ایلوسیو من هر تهدیدی خطرناک نیست و اگر بشه به درستی با اون تهدید مقابله کرد حتی میشه ازش استفاده کرد. ایلوسیو من در طول نسخه 2 شپرد رو کمک میکنه تا کالکتور هارو نابود کنه تا بتونه پی به اسرار ریپر ها و تکنولوژی آنها و همچنین طریقه کنرتل کالکتور ها توسط ریپر ها پی ببره. او خودش حتی زودتر از شپرد آگاه به خطر بزرگ حمله ریپر ها بود و برای دفاع بشریت دست به کار شده بود. در نسخه 3 او بازهم دشمن درجه 1 شپرد شد و تمام تلاش خود را کرد تا بتونه راهی پیدا کنه تا از تهدید ریپر ها یک موقعیت مناسب برای انسان ها بسازه و با کنترل ریپر ها هدیه ای بزرگ به بشریت بده. اما متاسفانه خودش زودتر ذهنش توسط ریپر ها کنرل میشد. شپرد در طول نسخه 2 و 3 با ایده جدیدی آشنا میشه که حتی شاید بهتر از تخریب باشه. او به نتجه میرسه که درسته باید دشمن رو از سر راه برداشت ولی میشه از ایده های خوبش استفاده کرد. او ایلوسیو من رو کشت اما تفکرات ایلوسیو من راه جدیدی رو در جلوی شپرد باز کرد. این گزینه برای عاشقان سربروس طراحی شده بود.

گزینه تلفیق:اما در نسخه 3 شپرد با ایده جدیدی آشنا میشه. حیات روباتیک. در طول بازی ای دی جسمی برای کنترل پیدا میکنه و پس از ابراز علاقه های جوکر ای دی به تفکر فرو میره و سولاتی در ذهنش ایجاد میشه. تفاوت او با گت ها ؟ هدف یک روبات هوشمند؟ و ابعاد حیات و زندگی اورگانیکی؟ او بارها از شپرد سوالات مختلف میکنه. تا جای خودش رو در میان اورگانیک ها پیدا کنه. شپرد حتی بعد ها متوجه میشه که گت ها هم اونقدر که تصور میشد بد نبودند و کشتار کواریون هارو فقط برای دفاع از خود انجام میدادند و اگر کوارین ها حمله نمیکردند انها هم دغتع نمیرکدند و جنگی نمیشد حتی در آخرین دقایق جنگشون با کواریون ها و فرار کواریون ها از روناچ و پیروزی گت ها ، آنها تصمیم گرفتند که از جان کواریون هایی که در روناچ هنوز باقی مانده بودند بگزرند و اجازه دادند که فرار کنند.حتی اونها کواریون هایی که باهاشون مشکل نداشتند دشمنی نداشتند و حتی ازشون دفاع میکردند.

در جایی دیگر شپرد با جاویک صحبت میکنه. جاویک میگه که روبات ها خطرناکند چون اورگانیک ها محدود به زمان هستند و پس از مدتی میمیرند ولی روبا ها زمان برایشان مفهموم نداره و برای همین پس به همین علت اورگانیک ها براشون بی ارزشند و حتی مانع قدرت گرفتن روبات ها هستند. (اتفاقی که برای سازندگان ریپر ها افتاد ریبات هایی ساختند که در جلوی خودشون ایستاندند و شروع به نابودیشون کردند. برای همین اونها ریپر ها رو ساختند تا علاوه بر نابودی اون روبات ها در نسل های بعدی هم جلو این اتفاق رو برای موجودات بعدی بگیرند) در جای دیگر هم کاتالیست توضیح میده که اورگانیک ها بدن فانی دارند ولی در قالب ریپر ها همچنان دارای هدف و آینده هستند. با تلفیق اورگانیک ها و روبات ها با هم دیگر اورگانیک ها محدود به زمان نیستند و البته دیگر هیچ وقت هیچ روباتی نمیتونه دست به نابودی هم نوع خودش بزنه. این ایده جدید که در نسخه 3 شکل میگیره هم برای خیلی ها جالبه و اگر مثلا وجود نداشت صدای خیلی ها در میومد.

اما بهترین انتخاب:

تخریب انتخاب اصلی و هدف اصلی بازی در هر 3 نسخه بوده ، همچنین در نسخه های بعدی اگر داستانش پس از حمله ریپر ها باشه( که فعلا گفتن تمامی داستان ها قبلش اتفاق خواهد افتاد در بازی های بعدی) اتفاق بیفته پایان تخریب به عنوان پایان پیشفرض در بازی وجود حواهد داشت.همچنین تنها پایانیه که شپرد زنده میمونه و احتمالا درDLC پایان بازی که شامل صحنه های اضافه هست تنها این پایانه که شپرد زنده رونشون میده.

اما انتقاد من از پایان اینه که این انرژی کاتالیست و مس ریلی ها چی بوده که در یک ثانیه میتونه ساختار ژنتیکی همه موجودات رو حتی درختان رو تغییر بده و نیمه روباتیکشون کنه؟ این نیروی جادویی چی بوده؟ آیا نسل اولیه سازنده ریپرها به منشا آفرینش پی برده بودند؟

دومین انتقاد حذف جاویک از بازی بود که تنها برای پول اضافه این کارو کردند.

سومین انتقاد ک دیشب مسولان بایو ور در نمایشگاه PAX گفتند که این EXTENDED CUT که در تابستان میاد رو از قصد حذف کردند تا اولا بازخودر هواداران رو ببینند بعدا اگر نیازی بود تغییر بدن تا بعدا پخش شه.ولی خوب مطمئنا برای گرفتن پول بیشتر از گیمر هاست تا مجبور شن مثلا RETAKE OMEGA رو یا DLC های دیگه رو بخرن تا پیاین بهتری داشته باشند( اگر WAR ASSET کمی دارند) .

چندتا خبر خوب هم اینکه اگر قبل از حمله به پایگاه سربروس به نفشه کهکشان دقت کنید 4 تا ریپر میبینید که در 4 قسمت نقشه قرار دارند ولی در اون قسمت هیچ سیستمی نیست! طبق تحقیقات طرفداران مشخص شده اون 4 تا مربوط به 4 سیستم مختلفه که در دو تاش ایلیوم و امگا قرار داره. پس مطئنا DLC های اینده سفر هایی رو به این 4 سیستم ایجاد میکنه.

همچین دیشب گفته شد شاید EXTENDED CUT فقط سینماتیک نباشه و گیم پلی هم داشته باشه!!! هنوز مشخص نیست چون تیم نویسنده و طراح سینماتیک دارن روش کار میکنند. مس ریلی ها احتمالا دوباره ساخته میشه در نسخه های بعد. ( البته در نسخه 3 د سیتادل یک سرباز به دیگری میگفت که آیا راه سفر کهکشانی بدون EZEEO( ماده اصلی که باعث ایجاد سرعت FTL میشه ) رو پیدا کردین که دیگری میگه کم کم داریم به نتیجه میرسیم! شپرد احتمال زنده موندن و دیدارش با یاران نورماندی بنا به تصمیمات گیمر و پایان انتخابش زیاده(فقط تخریب با WAR ASSET بالا میشه.)

بهرحال این بود نقد ما از پایان بازی منتظر نظرم!

12. 13 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ببین دوست عزیز این دیگه بر میگرده به عملکرد شما در طول بازی از شروع بازی باید تمام گزینه های پاراگون که معمولا گزینه بالایی یا آبی هست رو انتخاب کنی ،تو صحبت با خودی ها وقتی علامت left mouse به رنگ قرمز میاد نباید بزنی هر وقت right mouse آبی اومد بزن و ....
    البته به ایمپورت سیو هات از 1 به 2 و از 2 به 3 هم بستگی داره که تو 1 و 2 هم باید شخصیت کارکترت تماما پاراگون باشه .
    من خودم تو 1و2 تمام گزینه های پاراگون رو انتخاب میکردم مخصوصا تو 1 که کاربردش خیلی زیاده بعد که سیو رو به 2 فرستادم همون اول کار بهم یه مقدار امتیاز پاراگون داد .
    Last edited by hamed30; 07-04-2012 at 11:01.

14. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ای بابا من که نفهمیدم آخرش قیافه این Tali چه شکلی همچنان در حسرت موندم توی یک مرحله که مربوط به Tali و سیار شون میشه آخره همون مرحله Tali نقابه خودش رو بر میداره ولی از بد شانسی پشتش به دوربین بود و دیده نمیشد

دوستان اگر کسی صورت این خانوم فضایی رو دید فورآ گزارش بده تا ما هم ببینیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •