شما سیستم پسرخاله من رو نزدیدی عزیز
ببین پسر خاله من فیکس همین سیستم رو داره نصب کرد نتونست بدون گیر بازی کنه همش افت فریم داره ولی در کل از رفقا بگیر نصب کن شاید کشید سیستمت
شما سیستم پسرخاله من رو نزدیدی عزیز
ببین پسر خاله من فیکس همین سیستم رو داره نصب کرد نتونست بدون گیر بازی کنه همش افت فریم داره ولی در کل از رفقا بگیر نصب کن شاید کشید سیستمت
باید بگم که این بازی CRYSIS WARHEAD خیلی با قبلی فرق داره.مخصوصا وقتی جزیات بازی رو روی VeryHigh میزاری که دیگه میتره کونه.من این بازی رو بازی کردم انفجار ها تغییر زیادی داشته مین های دریای با او جزیات که میترکه باید ببینی چی مشه.
قابل گقتن نیست.دریا که دیگه یک شاه کاره به تمام معنا هست.
این بازی رو من بازی کردم هم در VISTA هم در XP ولی در ویستا مشکل فریم پاین داشتم.ولی در XP بدون مشکل بازی میکردم.
من در ویستا در جزیات Very High و در ریزولیشن 1280 .1024 بازی میکردم.ولی فریم من ثابت روی 27 بود.تغیر نمیکرد.
ولی در Xp با همین جزیات 32 بود که وقتی High مکردم 38 فریم میگرفتم.
خوب معلومه بیخود نیست که گرافیکی ترین بازی تاریخ لقب گرفته
krauser جان نشدااااااااااااا.من هر چی نگاه میکنم سمت چپ نه کسی هست نه سوراخی...الان رو عرشه ام...
درست سمت راست در ورودیه یه 10 20 متر میری جلو تاریکه معلوم نیست اگه چند نفر از د.ستات هستند باید بری کنارشون وایسی که برید پایین دست جمعی
سلام.
تو بازی کرایسیس مرحله آخر TAK gun رو گرفتم اما وقتی می گه use the TAK gun to lock on به هرجای این غول بی ریخت نشونه می رم lock نمی شه و همین طور نوشته No Target Lock . باید چکار کنم؟واقعا از دست این بازی مزخرف کلافه شدم.
ممنون می شم راهنمایی کنید
باید دستاشو نشونه بگیری !سلام.
تو بازی کرایسیس مرحله آخر tak gun رو گرفتم اما وقتی می گه use the tak gun to lock on به هرجای این غول بی ریخت نشونه می رم lock نمی شه و همین طور نوشته no target lock . باید چکار کنم؟واقعا از دست این بازی مزخرف کلافه شدم.
ممنون می شم راهنمایی کنید
همونجا که ازش تیر میزنه . بعد میاد بالای سرت ... زیر دلش که باز شد (!) یک نور میده اون رو باید هدف بگیری
موفق باشی
بله منم دستاشو نشونه می گیرم
ولی نشونه روی دستاش قفل نمی شه
تا نشونه قفل نشه هم تیر نمی زنه
سه بار هم مرحله رو از اول رفتم
ای بابا...
دوست عزیز وقتی سفینه بزرگه میاد ، شما باید حواست به سفینه ی خودتون باشه .
باید اول با تفنگ معمولی یکمی بهش تیر بزنی ، بعد میبینی سفینه خودتون میره یه جاهایی از سفینه بزرگه و دست هاشو غیر فعال میکنه . اون وقت شما باید با اون تفنگ Tak Gun ( فکر کنم ) هدف بگیری . بعد میبینی که قفل هم میشه .![]()
من تا حالا 2 بار کریسیس رو تموم کردم اونم روی easy هر دوبارم توی اون قفل کردن مشکل پیدا میکردم ولی کلا هیچ جای بازی هنگ نکرده بودم حالا ممکنه توی اون مرحله core یه ذره گیج شده باشم ولی به هر حال رد کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)