تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 639 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اگه 160 درصد باشه از تمام دنیا پولشون میارن توی ایران سپرده میزارن. 160 هزار تومن هست.
    خیلی کمه برای 10 میلیون تومان

2. این کاربر از Drug Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از کجا بفهمم حسابی که سود بهش واریز میشه چه نوع حسابیه؟
    من حساب سود در سررسید دارم.
    اگر سر سال نروم تا سودش را بگیرم؛ در حساب سپرده کوتاه مدت واریز میشه.
    ولی سود ماهانه را نمیدونم.

4. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    این تسهیلات کارت اعتباری بانک ملت چه ویزگیهایی داره ؟این که میگن اگر هرماه مبلغ رو تو کارت بریزی برای یکی دو روز تا شش ماه میشه تقسیط نکرد فقط آبونمان تعلق می گیره درسته ؟ اطلاعات کامل رو چطور میتونم به دست بیارم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حساب سرمایه گذاری مدت دار سود رو ماهیانه به حساب کوتاه مدت یا پس انداز واریز می کنند.اما حساب سود در سررسید سود رو آخر سررسید یکجا به حساب کوتاه مدت یا پس انداز که ما بانکی ها بهش اصطلاحا حساب مادر میگیم. واریز میکنن. البته حساب سود در سررسید انواع مختلفی دارن مثلا می تونین به جای سود در سررسید یکساله انتخاب کنین که سود در مقاطع سه ماهه یا شش ماهه واریز بشه. الان بهترین مدل سرمایه گذاری "بیمه عمر و سرمایه گذاری" هستش که از همه سپرده هادر کل بانک ها بهتره. اگر نمیخواین سکه بخرین احتمالا به خاطر ریسک نوسان قیمت و ریسک امنیت نگهداریش؛اگه نمیخواین ارز بخرین احتمالا به خاطر ریسک خیلی زیاد در نوسان قیمت و همین طورتغییرات شدید قوانین و مقررات مربوط به نگهداری و معامله ارز؛ اگه نمیتونین وارد بورس بشید احتمالا به خاطر ناآشنایی با ساز و کار بورس و خرید و فروش سهام و ریسک نوسان قیمت و... و حتی اگه سود کم بانکی راضیتون ننی کنه بیمه عمر و سرمایه گذاری بهترین گزینه برای شماست. تا بتونین پس اندازهای خردتون رو به تدریج سرمایه گذاری کنین و علاوه بر کسب سود قابل توجه دز حدود سالیانه 25تا 28؛29 درصد و همزمان تحت پوشش بیمه عمر قرار بگیرید. اگه مایل بودید اطلاعات بیشتری بدم. پاسخ بدید تا بیشتر توضیح بدم. لازم به ذکره که من خوذم نماینده ببمه هستم

ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2

7. 2 کاربر از bastami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اینکه سود حساب سرمایه گذاری مدت دارتون به چه نوع حسابی واریز بشه بستگی به نظر خودتون داره. ممکنه حساب مادر شما پس انداز باشه یا کوتاه مدت. معمولا حساب پس انداز طرفداران کمی در شبکه بانکی داره (به خاطر تورم بالای موجود افراد ترحیح میدن حساب کوتاه مدت داشته باشن تا حداقل از یه سود هفت درصدی بهره مند بشن تا اینکه یه حساب پس انداز داشته باشن به امید اینکه سالی یکی دو بار تازه اگر واجد شرایط باشن تو قرعه کشی شرکت داده بشن و با احتمال ضعیفی برنده جایزه بشن.) معمولا کسانی پس انداز رو ترجیح میدن که یا با انگیزه خیرخواهانه حاضرند از دریافت سود خودداری کنن و در عوض با تشکیل پس انداز منابعی رو که میتونه در اختیار افراد نیازمند قرار بده فراهم کنند ویا اینکه به علت عدم آشنایی کافی با مبانی شرعی سود بانکی رو حرام میدونن و نمی خوان که از بانک سود بگیرن. من احتمال میدم حساب شما 90درصد حساب کوتاه مدت باشه که با مراجعه به دفترچه ای که در اختیار دارید مشخص میشه

ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2

9. این کاربر از bastami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله؛ گفتم کوتاه مدت یعنی با همون سود ۷٪ (البته ۱۹٫۵ ٪ میده؛ چون مؤسسه است)
    به اون یکی میگیم قرض الحسنه که در واقع سودش شانسیه و بنظر من حرامتر از این سودداره هست.
    (یعنی حکم لاتاری را داره که علما حرام اعلام کرده اند)

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من یک کارت بانک صادرات دارم که تاریخ انقضاش مهر 91 تموم شده. تا الان خود پردازا قورتش ندادن. تا کی می تونم ازش استغاده کنم؟چون فعلا وقت ندارم برم بانک. ممنون.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من یک کارت بانک صادرات دارم که تاریخ انقضاش مهر 91 تموم شده. تا الان خود پردازا قورتش ندادن. تا کی می تونم ازش استغاده کنم؟چون فعلا وقت ندارم برم بانک. ممنون.
    خودپرداز هیچ زمانی کارت شما رو به دلیل پایان تاریخش قورت نمیده فقط انجام عملیات ها دیگه براتون مقدور نیست.
    اگر تاریخش تمام شده میتونی بری بانک و درخواست کارت جدید بکنی
    فکر کنم دیگه محدودیت زمانی کارت ها رو برداشتن چون از مهر تا الان 5 ماه گذشته و اگر مشکلی بود تا الان باید
    کارتت میسوخت.

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خودپرداز هیچ زمانی کارت شما رو به دلیل پایان تاریخش قورت نمیده فقط انجام عملیات ها دیگه براتون مقدور نیست.
    اگر تاریخش تمام شده میتونی بری بانک و درخواست کارت جدید بکنی
    فکر کنم دیگه محدودیت زمانی کارت ها رو برداشتن چون از مهر تا الان 5 ماه گذشته و اگر مشکلی بود تا الان باید
    کارتت میسوخت.

من یک کارت پارسیان داشتم که تاریخ انقضاش مهر بود اما اونو همون مهر بانک دو تا خود پرداز قورتش دادن و مجبور شدم روز بعد برم کارن ملی نشون بدم و کارتو بگیرم. این یکی مال صادرات هست. برای صدور کارت جدیدم یک هفته وقت لازمه . که من نه وقت بانک رفتن دارم . نه یک هفته صبر

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11

دوستان تاپیک مخصوص بیمه داریم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به زودی مباحث مرتبط به بیمه که در این تاپیک مطرح شد به تاپیک فوق منتقل میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •