کجا آپلود کنم یه سایت بگید بابا ولی کاری نداشت زمستونو هی بلند شدم و خابیدم و با ترینر قلب حیوانامو 10 کردم و بی نیاز از غذا دادن به اونها فقط میخابیدم و بلند میشدم همین ...!
کجا آپلود کنم یه سایت بگید بابا ولی کاری نداشت زمستونو هی بلند شدم و خابیدم و با ترینر قلب حیوانامو 10 کردم و بی نیاز از غذا دادن به اونها فقط میخابیدم و بلند میشدم همین ...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کجا آپلود کنم یه سایت بگید بابا ولی کاری نداشت زمستونو هی بلند شدم و خابیدم و با ترینر قلب حیوانامو 10 کردم و بی نیاز از غذا دادن به اونها فقط میخابیدم و بلند میشدم همین ...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخوای حال کنی این جا جاش نیست برو اینجابا این حرفت خیلی حال کردم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیو شهر رو هر کی داره لطف کنه به من هم بده.
هنوز چايي نخورده سيو شهر را ميخوايسیو شهر رو هر کی داره لطف کنه به من هم بده.
ما كلي بحث كرديم تو هنوز نيومدي ميگي سيو بديد.
آخه وقتی شهری وجود نداره شهر از کجا بیاریم برات عزیز من والا ما اینهمه بازی کردیم اسم شهر نشنیدیم بجز یه بار از دکتر که میخاست بره شهر چیزای جدید یاد بگیره اما پشیمون شد حالا من تصمیم دارم 15 سال بازی کنم ببینم که بچم چقدر بزرگ میشه مرسی بای بای ...! در ضمن من کارن زنمه اما خبری از مریضیش نبود که برم شهر فقط اینو بگم که این بازیه قشنگیه اما فکر شهر نکنید...!
آقا يكي اين ترينر آقا ايمان رو لينك سالمش رو بذاره لطفا ما هم اين ترينر رو ببينيم من تا حالا نديدم ...
نميدونم چرا اين پستي كه ترينر رو درخواست كردم پاك كردن؟
آقاي Harvestmoon_HASAN مي دونم تو داري ميدي؟
خوب شما با من لج کردید و منو مسخره کردید بعد تراینر میخواهید.آقاي Harvestmoon_HASAN مي دونم تو داري ميدي؟
ولی چون من از اون آدم های نامرد نیستم تراینر را میدم
نکنه میخوای تراینر را ببری خونه پسر عمت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by HARVEST MOON_HASAN; 21-08-2007 at 10:53.
اینم توضیحات تراینر که آقا ایمان زحمتش را کشیدن
همه چي در باره تراينر و سيو من براي بازي Harvet Moon Back To Nature
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1218077&postcount=1041
چيزهاي نگفته شده در رابته با Harvet Moon BackTo Nature
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1216400&postcount=1027
دستت درد نكنه خيلي باحالينوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز دانلود نكردم ها تازه است يا همون قبليست؟من الان جاي ديگه ام ولي خونه پسر عمه ام نيستم ها من از كيه كه اومدم خونه من دو هفته بيشتر خونه پسر عمه جونم نبودم چرا الكي اسم ميذاري روم؟....برم خونه دانلود كنم ساعت 5 ميرم دانلود كنم اگه نشد تو رو خدا ساعت 5 بيا آپلود كن .
راستي من كي تو رو مسخره كردم تو اول شروع كردي
آخرش هم پستهاي دوتامونو پاك كردن.
حالا يه بار ديگه ميخندم ناراحت نشي ها ..:
ازت
خوشم مياد
خيلي باحالي...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)