عزيز جان ماركت براي ايرانيان عزيز بسته هست! تحريم ميباشيم
عزيز جان ماركت براي ايرانيان عزيز بسته هست! تحريم ميباشيم
از این مارکت استفاده کن عالیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمائید اینم دوتا عکس با دوربین آرک
عکسهارو ریسایز کردم که تو لود شدن صفحه مشکلی پیش نیاد اما لینک عکسها با سایز اصلی رو زیرشون گذاشتم
سایز اصلی
حالت ماکرو
سایز اصلی
یه فیلم 20 ثانیه ای هم گرفتم که 15.2 مگ حجمشه اونم دارم آپ می کنم براتون لینکشو می ذارم
دانلود فیلم گرفته شده با آرک
notification led این گوشی که بغلشه مشکلی از لحاظ دیدنش ایجاد نمیکنه ؟ ( چون روی گوشی نیست که تو دید باشه ، بغلشه )
یکم آرهولی وقتی از گوشه ببینیش ! یا یجوری بذاری که گوشش طرفت باشه نه
مشکلی نداره !!
من هر رووز بیشتر عاشق آرک میشمدوربین و صداش واقعاً سورپرایزم کرد
![]()
خوب طبق قولی که دادم فایلایی رو که تستیدم میذارم براتتون
با نرم افزار MoboPlayer و MXPlayer تست کردم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآپدیت جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R@R#M@N; 02-09-2011 at 12:48.
يه ضرب المثل چيني هست كه ميگه وقتي ميخواي يه كاري به نحو احسن انجام بشه اون كارو بسپار به بهراد
عالي بود بهراد
مرسی علی جان
خوب یه چیزایی رو اضافه کنم
اول از همه اون فایلایی که براشون نوشتم تصویر لگ داره یا صداشون قطع و وصل میشه با نرم افزارهای مختلف قضیه فرق میکنه !
با بعضی ها تصویر لگ نداره ولی اسلو پخش میشه (اکثر فول اچ دی ها) ! با بعضی هم صدا اصلاً قطع و وصل نمیشه !
مثلاً من rock player هم ریختم اکثر صدا هارو درست دیکود میکنه !!!
ولی در کل به این دلخوش نباشید که ممکنه یه نرم افزار بتونه یه فایلی رو درست اجرا کنه ! چون اکثر دیکودهای سخت افزاری روون هستش ولی دیکودهای نرم افزاری اگه بتونه درست اجرا بشه تو همه نرم افزارها یکیه ولی اگه نشه اجرا کنه شاید تفاوت توی اجرا خیلی نا محسوس باشه
چند تا فایل دیگه هم تستیدم ! اینم از این:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینارو به پست قبلی هم اضافه کردم !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حتماً خیلیا نگران ترک خوردن بدنه آرک هستین؟؟
منم بعد از خریدنش متوجه شدم که خیلیها نالیدن که ترک میخوره (بالای سنسور نورش)
من از رووز اولی که گرفتمش تا همین الان و احتمالاً تا آخرای عمرش با دکمه پاورش (که لاک و آنلاک هم میکنه) مشکل دارم و خواهم داشت ! فک میکنم همه هم همین مشکلو دارنچون خیلی کوچیکه !
من احساس میکنم ترک خوردنش هم به همین دلیله !چون همش گوشی رو لاک و آنلاک میکنیم ! شاید روزی 500 بار بزنیم این دکمرو ! چون خیلی باید زور زد تا دکمه پاورش کار کنه من فکر میکنم دلیل ترک خوردن قسمت زیریش بشه !
حالا من بخاطر اینکه بهش فشار نیارمبا دکمه وسط (هوم) آنلاکش میکنم ! و یه ویجت هم ریختم که گذاشتمش روی دسکتاپ و با اون لاک میکنم ! الان کلاً هیچ استفاده ای نمیکنم از دکمه پاورش
حالا اگه خواستین بگین لینک دانلود بدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)