تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 507 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سلام

هروقت توی یه مجلس یا مهمونی یا جای دیگه ای با دوست فامیل یا آشناتون ایستادید ( مثلا پسر عمه) و صحبت میکنید هیچ وقت راجع به نفر سومی که در اون مجلس حضور داره وشما نمیشناسیدش نظری نیدید یا حرف بدی نزنید یا شوخی نکنید چون ممکنه اون نفر سوم از شانس بد شما آشنا یا فامیل پسر عمه شما از اب در بیاد و اونوقته که خیلی ضایع میشید.

من خودم همچین تجربه بدی داشتم.

یه بار تو عروسی یکی از عموهام وقتی همه شامشون رو خورده بودن و داشتن میرفتن من دیدم هنوز یه نفر سر میز وایساده و حسابی مشغول خوردنه منم برگشتم به شوهرعمم که کنارم ایستاده بود گفتم : اون یارو رو نگا چه حالی میکنه با خودش عجب در نوشابه ای واسه خودش باز میکنه.
    از شانس بد من نگو اون طرف داداش همین شوهرعمم هست که بنده خدا دیر به مجلس رسیده بود و اخر از همه داشت شام میخورد. آقا یعنی اون موقع من حاضر بودم زمین دهن باز کنه و منو تو خودش فرو ببره از بس که خجالات کشیدم

خلاصه حواستون رو جمع کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

اگه با کسی دعواتون گرفت باید بعد مدتی بحث باید یکیتون سکوت کنه.چون اگه کسی سکوت نکنه دعوا کش پیدا میکنه و وضعیت از اینی که هست بدتر میشه.پس بهتره اگه دیدید طرف سکوت نمیکنه و میخاد دعوا ادامه پیدا کنه شما سکوت کنید.چه حق با شما باشه چه با اون.

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی در یک مکان عمومی و در میان مردم با کسی (غریبه) بحثتون شد بهتره در جوابش بجای این که با هم دعوا کنید از الفاظ محترمانه استفاده کنیم تا شخصی که باهاش دعوایمان شده از کارش پشیمان شود و خجالت بکشد.

4. 12 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اگه برای رسیدن به خواستتون هر چه قدر تلاش کردید و بهش نرسیدید بدونید خدا جلوی یه مشکل و گرفتاری بزرگ رو گرفته

خیلی از ماها میشینیم و دعا میکنیم که خدا فلان چیز رو بهمون بده.اما وقتی به هدفمون نمیرسیم فکر میکنیم که خدادعای ما رو مستجاب نکرده و شاید دلخور بشیم.اما باید به این موضوع هم باید فکر کنیم که اگه به اون خواستمون برسیم شاید مشکلاتی برامون پیش بیاد که قابل جبران نباشه.

پس برای رسیدن به خواسته هاتون به خدا زیاد اصرار نکنید

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

شاید یکم بی تربیتی باشه ولی خب . . .

محتوای مخفی: ............ 
    وقتی رفتید جایی مثلا مهمانی دستشوییتون گرفت و رفتید دستشویی اول شیر آب باز کنید و بعد ادامه بدید. خدانکنه کارتونه انجام بدیدو شانس شما آب قطع شه . حالا بیا و درستش کن!

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر بعضی موقع ها گناهی میکنید و خدا سریع جزاشو میده بدونید هنوز پاکید و خدا دوست نداره گناه کار بشید و بدونید که کسی که حسابی گناه کاره و روز به روز هم داره بیشتر میشه و خدا هم جزاشو نمیده بخاطر اینه که خدا دیگه ولش کرده و جزای سختی در اون دنیا داره.

خدایا برای لحظه ای مرا رها نکن...

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

موقعی که از بانک پول میگیرید جلوی در بانک منتظر تاکسی واینستید چون خیلی احتمال داره چندتا زرو گیر مثله مسافر بر شخصی یان سوارتون کنن و بعد ...
    این به سر خیلی ادم زرنگها اومده ها پس بهتر ما جونترها این کارو نکنیم.

9. 14 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

تا حالا ماشینتون پنچر شده!؟داشتین مهمونی میرفتین!دستاتون کثیف شده!.این که غصه نداره!.یادمه وقتی از کامیون وسایل میاوردیم پایین همیشه بابام به شاگرداش و من دستکش کار ضخیم پشمی میداد.از این نازک هارو نمیگم.به ذهنم رسید خوب وقتی برای کار دستکش میپوشیم چرا واسه اینکه لاستیک پنچرو عوض میکنیم دسکش نمیپوشیم!یه جفت دستکش پشمی تو صندوق عقب داشته باشین که وقتی دارین لاستیکو عوض میکنین دستتون کثیف نشه.2تا چیزم بگم.وقتی لاستیکتون پنچره اولین فرصت برین پنچری و اون لاستیکو پنچریشو بگیرن.چون ممکنه دوباره پنچر شین و زاپاس هم ندارین!یکی اینکه همیشه لاستیک زاپاسو همیشه تمیز نگه دارین که لاقل وفتی دستکش ندارین دستتون کمتر کثیف بشه.اینم یه تجربه کلی!

11. 10 کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

همین الان داروندارتون رو به سکه تبدیل کنید ، اگه 2 هفته پیش حتی 1 دونه سکه خریده بودم الان 400 تومن سود کرده بودم .

13. 8 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه majid_98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    پایتخت قدیم

پيش فرض

دوستان رازهای کوچیک و بزرگ زندگیتون رو به هر کسی نگین
    اینو بدونین که نمیشه ادما رو صد در صد شناخت
    خیلی از اطرافیانتون وقتی شکست شما رو میبینن خوشحال میشن و وقتی پیروزی شما رو میبینن ناراحت اما نقش بازی میکنن
    و دنبال این هستن که به زودی بهتون ضربه بزنن
    از خدا کمک بخواین.
    موفق باشین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •