امروز رفتم ادکلن هاشو تست کردم.اصلا به درد نمیخوره.همون اسپری هاش بهتره.ادکلن هاش فقط اسمش شبیهه.
بهترین کارهایه اسپری اش هم تق هرمس و هوگو هستن.
قیمته اسپری هاش 3.5 و ادکلن هاش 10 تومنه.
امروز رفتم ادکلن هاشو تست کردم.اصلا به درد نمیخوره.همون اسپری هاش بهتره.ادکلن هاش فقط اسمش شبیهه.
بهترین کارهایه اسپری اش هم تق هرمس و هوگو هستن.
قیمته اسپری هاش 3.5 و ادکلن هاش 10 تومنه.
دوستان یه اصلاحیه بکنم که قبلا گفته بودم که ادکلن های vOY که امروز یکی خریدم و متوجه شدم درستش UDV
هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا نسبت به قیمتشون میارزه.پیشنهاد میکنم امتحان کنید.
خودم یه extreme گرفتم.بویه شیرین و ملایم و وانیلی ای داره.60 میلشون 9 تومنه و 100 اش 14 تومن.
Last edited by cyber861; 26-09-2011 at 16:04.
واقعا خیلی خوبن.من عاشق این مدلشمudv action هم حتما تست کنید.بوش تو خانواده بوی terre هست با قیمتی بسیار مناسبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونم تست کردم.آره در کل بوهایی فراتر از قیمتشون دارن.مشکیش یکم تنده.
درست میگی اونم شبیه بود.سفیدش هم بویه orange هرمس میداد یکم.شاید اونم بگیرم.
با سلام خدمت تمامی دوستان
من یه تازه واردم .
در مورد udv باید بگم تقلبی زیاد داره چون من با وجود تعریف بسیار زیادی که ازش شنیذه بودم وقتی تست زدم دیدم بویی ندارن .
میخواستم بدونم کجا udv رو 9000 میدن.
با تشکر از همه سروران گرامی خودم
منظورتون پخش کنندگیشه؟
من 60 میلش رو گرفتم از اراک
منم اخرین udv که گرفتم اصلا ماندگاری نداشت.پخش بو هم همینطور.در صورتی که قبلا اینطور نبود.البته خیلی وقت پیش که شیشه هاش هم این شکلی نبودند که محشر بود (حدود 10 سال پیش)ولی فکر نکنم تقلبیش زیاد باشه.آخه عطر ارزون قیمتیه.صرف نمی کنه تقلبیشو تولید کنن
دوستان عزیز:
به هیچ وجه ریالی بابت ادکلنای rio collection نپردازید که بیچاره می شید . در محل ما یه ادکلن فروش کلاهبردار هست که سر ما هم کلاه میذاره. یه دونه champion rio بهم انداخت 20000 تومان . باور کنید وقتی به خودم میزنم حتی 5 دقیقه دوام نداره که هیچ ! بوش به مشام احدی جز خودم به مدت بیش از 2 دقیقه نمی رسه تازه اگر به صورتم اسپری کنم.
نکات جالب:
1- در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت این شرطان را 23000 تومان زده و با کلی تعریف و تمجید گفته ماندگاری بسیار بالایی دارد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2- به یک فروشنده با انصاف برخورد داشتم و از همین موضوع گلایه کردم. گفت چقدر پول بابت rio دادی ؟ گفتم 20000 هوار کشید !!!!!!!! گفت 11000 تومنه که حتی قابل قیاس با ادکلنای اصل adidas هم نیست.
3- نزدیک سبزه میدان (بازار تهران) یک شعبه داره به چه بزرگی !!!!!!!! که این سرطانها (rio collectio ) را در حجم وسیع توزیع می کنه.
با تشکر از اساتید محترم.
دوستان کسی اینو تست کرده یا داشته؟
Calvin by Calvin Klein
عطرهایی که شناخته شده نیستن و از قیمت های پایینی داخل یه مغازه ایرانی هستن البته
بیشترین سود رو عموما برای فروشنده داره,چرا که اون خریدار همین طوری میاد و براساس
بویی که استشمام میکنه همین جوری یه عطری میخره و خوشحاله که کم پول داده.
در حالی که شاید حتی 20تومن رو عطره کشیده شده باشن..اما خوب عطر معروفی نیست که
بخواد قیمتش هم دست طرف باشه....
یه ضرب المثل هَ که میگه"اونقدر پولدار نیستم که بخوام جنس ارزون بخرم"
در حقیقت اینطور پول خرج کردنا مثل این میمونه که پولتو انداخته باشی دور....
حالا عطر باشه کفش باشه شلورا باشه....جنس نامرغوب موندنی نی!
Last edited by Lady Negar; 27-09-2011 at 23:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)