تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 4105 اولاول ... 711211611671681691701711721731741751812212716711171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

1:من چه وسایلی باید با خودم ببرم.افتادم سپاه.
    لطفا وسایلی را بگید که اونجا بدرتون خورد و یا پیش خودتون گفتید کاش با خودم میبردم.

2:در ضمن یک سوال افتادم سپاه شیروان.
    ایا وقتی رفتم اونجا 100 درصد مرخصی میدهند که بریم اماده بشیم .اگر اره.مرخصی چند روزه خواهد بود ؟

3:در ضمن کسی اگر اطلاعی از سپاه شهید بهشتی شیروان داره.یک اماری بده.

4:سوال بعدی من این هست که ایا از 18 ماه به 24 ماه افزایش یافته.یا هیچ تغییری نکرده؟؟

5:الان حقوق چقدر میدهند.قرار بود افزایش پیدا کنه.افزایش پیدا نکرد؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راجب به کسری ها من یه چیزی بگم. خدا نکنه وقتی که قرار باشه به مردم یا سربازها یه امتیازی چیزی تعلق بگیره و مثلا مجلس یه مصوبه درباره یه امتیازی برای ملت درست کنه . اونوقت هی باید مصوبه بره و بیاد تا نهایت بعد از 1 سال و خورده ای تازه ابلاغ بشه .بعد که ابلاغ شد هر وقت میری پیگیری کنی بهت میگن برو هفته بعد بیا برو ماه بعد بیا. مثل قضیه دوبرادری و همین کسری خدمت که اوایلش پدر ملت رو در میاوردن برای کسری دادن یا همین قضیه افزایش حقوق که الان یکساله درگیرشن.
    ولی خدا نکنه بخوان یه امتیازی رو از ملت بگیرن.مثل همین برداشتن کسری. نیم ساعت نشده امضای رئیسش خشک نشده به کل استانها ابلاغ که میشه هیچ ، عملی هم میشه و میگن دیگه نمی دیم !!!!
    یاد یه مسئله افتادم . چند سال پیش دولت یه روز اعلام کرد که استفاده قند در ادارات ممنونع شده و باید با کشمش یا خرما تعویض بشه.خدا شاهده صبح رفتم یکی از اداره ها دیدم یدونه قند روی میز نیست!! بعد پرسیدم خوب اون کشمش و خرما جایگزین کو؟ گفتن هنوز بخشنامه اش نیومده !!

3. 7 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Meek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دو برداری که یکیشون پایان خدمت داشته باشه و متاهل باشه
    آیا برادر دوم میتونه معافیت کفالت بگیره؟

سن پدر بالای 60 سال

ممنون

---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------

راستی سایت معتبری هست که شرایط انواع معافیت ها را نوشته باشه؟
    اگه ممکنه آدرسش را لطف کنید
    متشکر

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان با برگه ي 6 ماه معافي موقت ميشه واسه گواهينامه اقدام كرد؟؟
    خيلي مهمه خواهشا جواب بدين
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دو برداری که یکیشون پایان خدمت داشته باشه و متاهل باشه
    آیا برادر دوم میتونه معافیت کفالت بگیره؟
    سن پدر بالای 60 سال

ممنون

---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------

راستی سایت معتبری هست که شرایط انواع معافیت ها را نوشته باشه؟
    اگه ممکنه آدرسش را لطف کنید
    متشکر
    متاسفانه در صورت داشتن برادر سالم بالای 18 سال معافیت نمیدن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان کسی می تونه دفترچه اماده به خدمت و تمامی نمونه فرم هایی که باید بفرستی و یا برامون میاد رو اسکن شده اش رو برامون بزاره ببینیم چه خبره؟
    البته می دونم یک کمی مشکله چون توی نت هر چی گشتم پیدا نکردم حتی توی سایت پلیس هم نبود.
    مرسی
    دفترچه تو سايت پليس بخش نظام وظيفه هستش
    پايين صفحه سمت راست ميشه دانلود كرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از arash6381 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

امریه سازمان زندان ها مرکز استان خوبه؟
    بعد از ظهرها برا ارشد میشه خوند؟

داره خودمونی میشه mjs2007a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من دیروز مراجعه کردم به پلیس +10 گفتن که در مورد قانون کسری خدمت ایثارگران و جانبازان و قانون سه برادری و .... ابلاغیه اومده که لغو شده . گفتم آخه تو خبرگذاری ها اومده سردار کمالی گفته تمام معافیت های سال قبل امسال هم تمدید شده . گفتن آره اول این ابلاغیه اومد ولی دوباره بعدش یکی دیگه اومد! که میگه نه ! مهمونی تعطیله و بفرمایید منزل . از اونجا رفتم خود سازمان نظام وظیفه شهرمون اونا گفتن که برا ما ابلاغیه اومده که اون معافیتا تا پایان سال قبل اعتبار داره و برای سال جدید بلاتکلیفیم . دوباره برگشتم اون پلیس +10 . گفتم که اونجا اینجوری میگن ! شما چی میگید ! گفت بزار برم اصلا اون برگی که فکس شده رو برات بیارم خودت بخون . آورد ! دیدم بله نوشته که اجرای معافیت ها در سال 1390 " متوقف شده" ( نه لغو شده!) . توی متن نامه هم لغت " موقتا " یا "فعلا" یا "در حال حاضر" یا هیچچی که نشون بده امیدی دوباره به اجراشون حداقل تو امسال هست ، نبود ! .

اما یه حسی بهم میگه در همین آینده نزدیک دوباره ابلاغ میشه که اجرا شه ! حالا چجوری !؟ اینجوری که شاید برا معافیت برادر چهارم بشه توجیه آورد که چرا ممکنه اجرا نشه ! ولی معافیت فرزندای جانبازا ؟؟؟ این یکی دیگه از اون تیپ کارایی نیست که بشه لغوش کرد . همیشه بوده . اصلا خود اون گروهی که تصمیم میگیرن چی باشه چی نباشه بیشترین استفاده رو از قانون کسر خدمت ایثارگرا و جانبازا میبرن . دیوونه که نیستن لغوش کنن . البته تا حدودی نشونه های جنون توشون هست ولی وقتی پای منافع خودشون در میون باشه شرایط فرق میکنه .

حالا باید صبر کرد دیگه . این پروسه تغییر یا اصلاح نظام وظیفه دست یکی دو نفر نیست ، عده زیادی دربارش تصمیم میگیرن یا حداقل اعمال نظر میکنن . اگه از دوستان هم کسی اطلاع جدیدی داره یا از گوشه کنار چیزایی شنیده که به نظرش موسخ به مام اطلاع بده. پیشاپیش ممنون
    من امروز از پلیس +10 سوال کردم آره مثل اینکه درسته گفت این قانون ها لغو شده من هم حسابی ضد خال خوردم اعضامم 2/1 هست و با این قانون ها 12 ماه کسری خدمت داشتم
    یک چیز دیگه هم گفت، گفت اگه پارسال نامه هاش رو گرفتی این قانون ها بهت می خوره یعنی این قانون فقط برای کسایی که امسال می خوان برن دنبال کسری خدمتشون لغو شده.

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان کسر خدمت بسیج چقدره؟

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من امروز رفتم کمیسیون پزشکی معاف از رزم شدم. گفتن تا 20 روز دیگه برگه اعزام میاد برام.
    1- زودتر اگر بخوام برم بگیرم، میتونم برم از پلیس +10 برگه سبزم رو بگیرم؟
    2- به نظرتون تاریخ اعزامم تیر میخوره یا شهریور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •