تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 246 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویندوزت XP ه؟ اگه آره باید تقریبا فیفا رو بی خیال شی! ماههاس این مشکل رو کاربرای XP تو فروم EA مطرح کردن، دریغ از اینکه کسی جواب بده! دیگه آخرش به فحش و بد و بیراه کشیده و ملت گفتن بی خیال میریم PES بازی می کنیم!

واقعا نمی فهمم چرا EA هیچ جوابی نمیده!
    اه اه
    جرا بیخیال شه بنده خدا
    یه پچ سرویس پک 3 بریز بازی کن حالشو ببر
    من خودم عین هلو روی ایکس پی بازی می کنم

البته با عرض معذرت بخاطر فضولی

2. این کاربر از namber_one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اه اه
    جرا بیخیال شه بنده خدا

ممنون ولی...
    باز هم می گم من اصلا نسخه PC فیفا 11 رو ندارم و حتی بعد دیدنش روی کامپیوتر پسر خالم هیچ علاقه ای به داشتش پیدا نکردم چون خیلی شوته در مقایسه با نسخه کنسول... EA هم انگار دلش نمیاد PC Gamer ها رو سوزپرایز کنه و یه حال اساسی بده حسابی کم لطفه این پدر سوخته می دهم پدر پدر پدر پدر سوخته اش را در بیاورند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ممنون ولی...
    باز هم می گم من اصلا نسخه PC فیفا 11 رو ندارم و حتی بعد دیدنش روی کامپیوتر پسر خالم هیچ علاقه ای به داشتش پیدا نکردم چون خیلی شوته در مقایسه با نسخه کنسول... EA هم انگار دلش نمیاد PC Gamer ها رو سوزپرایز کنه و یه حال اساسی بده حسابی کم لطفه این پدر سوخته می دهم پدر پدر پدر پدر سوخته اش را در بیاورند
    خدا از دهنت بشنوه

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اه اه
    جرا بیخیال شه بنده خدا

والا ما که هرچی رو بگی تست کردیم! تو فروم EA هم همه از حل این مشکل عاجز موندن، چون حتی معلوم نیست از کجا میاد! بعضیا این مشکلو دارن و بعضیا ندارن.

من خودم فقط وقتی ایکس پی بالا میاد، بلافاصله بازی رو اجرا کنم می تونم بازی کنم. تازه بعد 4-5 تا بازی، یهو بازی سریع میشه، یه جوری که انگار سرعتش رو 2 برابر کردی! بیرون هم بیام که دیگه نمی تونم واردش بشم و سر لوگوی EA Sports کرش می کنه و بخوام دوباره بازی کنم باید ری استارت کنم. روی 7 هم که بازی به شکل غیر متعارفی کند میشه!

---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

ممنون ولی...
    مسئله اینجاس که یه فیفای خالی ارزش خریدن xbox نداره! تازه مگه میشه با این سن نشست جلوی تلویزیون و ایکس باکس بازی کرد، هرکی رد میشه یه چیزی بهت میگه!

باز پشت کامپیوتر لااقل کسی نمی فهمه داری بازی می کنی یا پروژه انجام میدی

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کدوم قسمت هست آموزشا؟!

راستی چجوری میشه تو بازی تمرین کرد؟
    کاش سوال منم جواب بدید
    من میخوام یکی آموزش دریبل بده فقط

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

مسئله اینجاس که یه فیفای خالی ارزش خریدن xbox نداره! تازه مگه میشه با این سن نشست جلوی تلویزیون و ایکس باکس بازی کرد، هرکی رد میشه یه چیزی بهت میگه!

باز پشت کامپیوتر لااقل کسی نمی فهمه داری بازی می کنی یا پروژه انجام میدی
    چرا دوست عزیز اتفاقا میرزه که بخاطر فیفا 11 کنسول بخرید.من خودم چند ماهه 360 دارم و از وقتی فیفا اومده 95 درصد فیفا 11 بازی میکنم.تازه 21 سال هم سن دارم.
    واسه اینکه اسپم نباشه.این پست رو تو تاپیک کنسول نوشتم شما هم بخونید بد نیست:
    زندگی نامه ی اندی گری(کارشناس بازی فیفا 11):
    اندی گری با نام کامل Andrew Mullen Gray اسکاتلندی بازیکن سابق فوتبال است و هم اکنون کارشناس فوتبالی شبکه ی Sky Sport است.او متولد 30 نوامبر 1955 است و در گلاسکو به دنیا آمده است.
    این مهاجم کار کشته کارش را با دندی یونایتد آغاز کرد و در62 بازی برای این تیم 46 گل به ثمر رسوند.در سال 1975 و در 20 سالگی رهسپار آستون ویلا شد که به تازگی به دسته ی اول آمده بود.و کفش طلا رو در سال 77 برد با زدن 25 گل برای آستون ویلا.و در همون سال عنوان بهترین بازیکن جوان رو برد.عنوانی که 30 سال بعد نصیب کریستین رونالدو گردید.
    او در سال 1979 به تیم رغیب آستون ویلا یعنی ولورهمپتون پیوست با مبلغی که آن زمان در جزیره رکورد بود یعنی 1.5 میلیون پوند!
    در سال 1980 گل برتری این تیم در لیگ کاپ رو به ثمر رسوند و تا 2 سال دیگر علی رغم پیشنهاد منچستر یونایتد در ولور ماند.
    در سال 1983 به اورتون پیوست و با اورتون قهرمان لیگ شد و جام حذفی رو برد.او کاپ جام در جام باشگاه هی اروپا را نیز در اورتون فتح کرد. و چند فصل برای آستون ویلا و وست برومویچ بازی کرد.
    او در سال 1990 در رنجرز اسکاتلند بازنشسته شد.
    او 20 بازی ملی برای تیم ملی اسکاتلند انجام داده است و در این بازی ها 7 گل به ثمر رسانده است.و کسب عنوان بهترین بازیکن جوان جزیره در سال 1977 نتوانست مربی وقت تیم ملی اسکاتلند رو برای دعوت از او قانع کند.برای جام جهانی 1978!
    افتخارات:
    لیگ کاپ_آستون ویلا 1977
    لیگ کاپ_ولورهمپتون 1980
    فتح لیگ دسته اول انگلیس(برتر کنونی).جام حذفی و جام در جام باشگاه های اروپا_اورتون 1985-1984
    لیگ برتر اسکاتلند_لیگ کاپ اسکاتلند_گلاسکو رنجرز 1988_1989
    حرفه ی گزارشگری:
    در جام جهانی 2002 او کارشناس bbc بود.
    در یورو 2004 در تلویزیون Sky Sport فعالیت داشت.
    در یورو 2008 در تلویزیون ESPN بود.
    در سری بازی های فیفا و EA Sports نیز فعالیت میکند.
    این بود زندگی نامه ی اندی گری که 20 سال در لیگ اول انگلیس بازی کرد و 5 سال هم در دسته اول اسکاتلند.
    منبع:ویکی پدیا و سایت Sky sport
    مترجم:حمید

8. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان ما این همه پول دادیم gtx 460 خریدیم تا تو سون فیفارو روون اجرا کنیم ولی xp اصلا یه چیز دیگست روونه
    پچی چیزی نیست واسه سون یا کارت انویدیا؟

حتی با این گرافیک غول تو رزولوشن پایین و تنظیمات پایین تو سون مشکل دارم
    مگه xp چی داره که سون نداره بازی اینجوری اجرا میشه

داره خودمونی میشه vahidami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[QUOTE=vahidami;5710203]سلام
    بعد از نصب بازی و وقتی که به اجرای بازی میروم و کلید paly بازی را میزنم صفحه زیر می آید چه کار باید بکنم

و بازدن هر کدام از کلیدها صفحه از بین می رود و هیچ اتفاقی نمی افتد

از راهنمایی ها تون ممنون ولی این مشکل را حل کردم ول مشکل دیگر وجود دارد بعد از اجرای بازی یک صفحه برای شروع بازی و تنظیمات می آید که در هنگام شروع بازی یک صفحه با عکس کاکا می آید و بدون هیچ عملی از بین می رود..........
    لطفاَ راهنمایی کنید...
    Last edited by vahidami; 25-12-2010 at 08:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

این مشکل ارورش بعد از مدتی بازی کردن حل نشد

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان ما این همه پول دادیم gtx 460 خریدیم تا تو سون فیفارو روون اجرا کنیم ولی xp اصلا یه چیز دیگست روونه
    پچی چیزی نیست واسه سون یا کارت انویدیا؟

حتی با این گرافیک غول تو رزولوشن پایین و تنظیمات پایین تو سون مشکل دارم
    مگه xp چی داره که سون نداره بازی اینجوری اجرا میشه
    خب یه وقتی میبینی از رم و Cpu باشه یا حتی پر بودن هارد . گرافیکت که مشکلی نداره .

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

کسی نیست جواب مارو بده!!!!!!!!!!
    خب بازی رو کرکش کن دیگه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •