یه سوال آیا میشه از شکل ضاهر ال90 فهمید که فول هست یا نه؟
یه سوال آیا میشه از شکل ضاهر ال90 فهمید که فول هست یا نه؟
آره ! رینگ اسپرت داره ! پشت سریهای صندلی عقب داره ! جلو پنجرش رنگه ! بعد توشم معلومه ! آینه هاش برقیه ( دسته تنظیم نداره ) دوره کیلومتر شمارش سفیده ! شیشه عقباش برقیه ! ( اینارو البته E2 معمولی هم داره که دیگه تولید نمیشه و کمه ولی اونم از رینگ نداشتشو و خایل بودن جای ایر بگ رانندش مییشه تشخیص داد )
الان ثبت نام داره یا نه؟
ایران خودرو و سایپا که ندارن پارس خودرو رو نمیدونم
میتونید از نمایندگی ها سوال کنید.
اما میدونم ثبت نام ندارن.
پارس خودرو پیش فروش داره !
سایت پارس خودرو رو چک کردم نوشته شرایط فروش محصولات بعدا اعلام میشه حالا نمیدونم L90 هست یا خیر.
تندر 90 از روزه اول تا الان با فراض و نشیب های زیادی در تولید و فروش و خدمات پس از فروش مواجه بوده
همش درسته به جز اینکه e2 معمولی قسمت ایربگ شاگرخالیه نه راننده ایربگ راننده را همه مدلها دارن.آره ! رینگ اسپرت داره ! پشت سریهای صندلی عقب داره ! جلو پنجرش رنگه ! بعد توشم معلومه ! آینه هاش برقیه ( دسته تنظیم نداره ) دوره کیلومتر شمارش سفیده ! شیشه عقباش برقیه ! ( اینارو البته E2 معمولی هم داره که دیگه تولید نمیشه و کمه ولی اونم از رینگ نداشتشو و خایل بودن جای ایر بگ رانندش مییشه تشخیص داد )
البته این مساله کاملا صحیحه و دلیلش هم اینه که 206 تیپ 5و6 ترمز جلو و عقب دیسک و abs هست اما l90 فقط چرخهای جلو دیسک و abs هست
من خودم تیپ 5 داشتم هم از نظر موتور و هم از نظر ترمز به طور محسوس برتر بود
خدایش بیامرزد![]()
منظورم همین بود ! اشتباه نوشتم !
قسمت فروش اینترنتیش بری هست ! هم مگان 2000 و هم تندر E2/LP !
دوستان کسی هست لطف کنه توضیح کامل کار با این ecu مسافرتی تندر توضیح بده اگه با تصویر باشه خیلی عالی میشه تو هیچ جای دفتر چی من ندیدم
Last edited by danialpc3; 12-04-2011 at 17:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)