تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 421 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه david .jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا تعجب ميكنم!!!
    صبح كه تماس گرفتم با زيگورات بعدازينكه كلي باهاشون صحبت كردم سرآخر مسئول فروشش برگشته به من ميگه ميخواستي سرويس تگش فعال باشه ميرفتي از لهستان يا اروپا و اونورا ميخريدي كه فعال باشه!!
    جالبتر اينكه بعدازظهر كه تماس گرفتم مسئول خدماتشون به من ميگه مگه ميخواي با لپتاپ چيكار كني كه باسش اينقدر واست مهمه!! به جاي اينكه كار خلق الله رو راه بندازن به فكر اينن كه چطور قضيه رو ماست مالي كنن.
    ببین آقای آسمان کویر یه برنامه هست از سایت DELL دانلودش کن و ببین سرویس تگ رو توش چی زده یا اینکه برو تو بایوس سیستمت اونجا هم زده و بعد تطابقش بده با اونی که پشت لپ تاپ زده اگه تطابق نداشت به نظر من شما حق داری سیستمت رو پس بدی و پولتو پس بگیری چون یه جورایی غش در معامله محسوب میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم لپتاپ رو ایران خریدم و سرویس تگش هم کار میکنه

شما از اینجا لین برنامه رو دانلود کن از هر صفحش عکس بگیر و تو این فروم بزن تمام مشخصات لپ تاپ رو میده

خدمت آقای مبین هم بگم که شماها (زیگورات)قیمت فروشتون حداقل 70 تومان بیشتر از همه جاهای دیگست من خودم این لپ تاپ رو با گارانتی ارتاک خریدم 885 تومن شما اونموقع میفروختید 999 تومن همه چیشم تا الان من چک کردم اصل بوده و هیچ مشکلی نداشته اونوقت به نظر تو خریدار حق نداره گیر بده که رم فابریک رو شما عوض کردید و یه چیز آشغال بهش انداختید

شما فکر میکنید با یه سری احمق طرفید آخه برا خرید یه لپ تاپ اینقدر فروشنده زر میزنه که اصلا آدم حواسش نیست که چی بهش میفروشن حالا یکی فک کرده شما چون قیمت بالاتری میگیرید حداقل دیگه تقلبی نیست اونوقت شما هم جنس تقلبی بهش بدید این خیلی زور داره

اصلا حالا که اینجوره من خودم شخصا باید تمام مشخصات این لپ تاپ دوستمون رو در بیاریم و هر جاش ایراد داره بگیم تا همه بفهمن زیگورات هم مالی نیست
    Last edited by david .jones; 15-11-2010 at 20:03.

2. 3 کاربر از david .jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز
    در مورد سرویس تگ
    این مورد در بعضی از مواقع پیش می آید که سایت دل به دلایل نا مشخصی (شاید باگ در سیستم و شاید هر دلیل نا شناخته دیگر)با سرویس تگ دستگاه مشخصات آن را اعلام نمی نماید.
    هیچ کاری هم از دست زیگورات و یا شخص دیگری هم در این مورد ساخته نیست.
    ولی در کل هیچ نوت بوک (در هیچ برندی)تقلبی ندارد.
    ظاهرا شما دستگاهتان را باید در گنبد خریداری کرده باشید.می توانید با هماهنگی نوت بوک را برای تهران و یا مشهد ارسال نمایید تا رم آن تعویض گردد.

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

معمولا کار پیچیده ای نیست اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد.
    هر دو (تلویزیون و لپ تاپ) را خاموش نمایید.
    کابل را متصل کرده و بعد از آن ها را روش کنید.
    سپس با کلید F1 آخرین گزینه سمت راست را انتخاب کنید.(البته تلوزیون باید در کانال ورودی HDMI باشد)
    عزیز این حرف رو جای دیگه ای نزنیدا که اصلا صورت خوشی نداره
    من اتفاقا با پشتبانی سایت دل چت آنلاین داشتم و لاین موضوع رو قبلا مطرح کرده بودم و اتفاقا شدیدا رو این موضوع تاکید داشتن که سرویس تگ باید تایید شده باشه در سایت وگرنه اقدام به خرید نکنید حتی من بحث خاورمیانه و شرایط خاصش رو هم مطرح کرده بودم که باز هم طرف سر حرفش بود
    ولی در کل هیچ نوت بوک (در هیچ برندی)تقلبی ندارد.
    اونوقت کی این حرف رو زده ؟ با چه دلیلی این جمله رو گفتید ؟ ممنون میشم من هم روشن کنید چون اتفاقا نوت بوک خیلی راحت میشه تقلبی باشه وگرنه دل بیکار بود که بحث سرویس تگ رو تو سایتش راه بندازه ؟

4. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز
    در مورد گارانتی شرکت همیشه مواردی این چنین هست که باعث ایجاد نارضایتی شود.
    با توجه به حجم بسیار بالای دستگاهایی که گارانتی دارند شرکت راهی جز اعمال دقیق شرایط گارانتی برای همه ندارد.
    شرایط گارانتی زیگورات نیز به صورت واضح پشت کارت گارانتی درج شده است و در مدت گارانتی هر قطعه ای که خراب باشد تعویض می شود در طول مدت گارانتی که اکثرا حداقل 20 روز بیش از یکسال است درج شده است.
    مشکل دوست ما به فروش مربوط بود و نه گارانتی.

در مورد تعویض قطعات هم در چند سال موردی ندیده ام که قطعه با شرایطی که خود شرکت دل آن را معیوب می داند نیاز به تعویض داشته باشد و شرکت آن را عوض نکرده باشد.(خودم هم هفته پیش یک بسته تقریبا بزرگ از قطعات داغی را برای دفتر دوبی بردم)

البته بنده در قسمت گارانتی شرکت زیگورات نقشی ندارم ولی این مورد را به اطلاع انها رساندم.

از دوستان به خاطر وجود اشتباهات تایپی که ناشی از تفاوت کیبورد این دستگاه با دستگاه قبلی است معذرت خواهی میکنم.
    جسارتا من اصولا ادم رکی هستم .. من قصد تخریب ندارم .. خود من الان گارانتیه دستگام زیگوراته
    رفیق بارها تو این تاپیک گفتم و باز هم سرحرفم هستم خود من و شما هردو خوب میدونیم گارانتی تو ایران اونم لپتاپ با این وضع بازار و تحریمهای شدید و عدم وجود نمایندگی مستقیم شرکت سازنده یعنی کشک ! مشکل اینجاست که در ایران نظارت وجود نداره که قیمتها اصول داشته باشه و ملاک مشخصی بر تعیین قیمتها وجود داشته باشه ..
    شما 2 تا دلیل منطقی برای من بیار که چرا شرکتها در ایران مثل همین زیگوراتی که شما توش کار میکنید چنین قیمتهایی رو بر روی اجناس قرار میدن ! در نظر بیر که عملا همین شرکتی که شما هم میگید بارها دیدم برای تعویض قطعه از مشتریان پول میگیره .. خواهشا این موضوع رو انکار نکنید که میتونم براتون حداقل 10 تا فروشنده حرفه ای رو به عنوان شاهد بیارم

6. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه david .jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من واقعا متاسف میشم وقتی یه همچین موردایی رو میبینم مثل این دوستمون که رم سیستمش رو عوض کردن یا اون دوست دیگه که سرویس تگش کار نمیکنه

بعد این آدما که میخوان توجیح کنن (تو باید میگفتی که رم سیستمت باید 1333 باشه)
    خدا وکیلی من نمیدونم از این جواب بخندم یا گریه کنم
    یا ایها الانسان تو تمام دنیا لپ تاپ رو شرکت سازنده اسمبل میکنه میده بیرون ممکنه کانفیگهاش با هم فرق کنه اما تو چیزای اساسی مثلا کارت گرافیک یا اندازه ی رم یا هاردیسکه اینکه یه کانفیگ با رم 1333 بده یکی دیگه رمش فرق کنه

من فکر نمیکنم هیچ کدوم از شماها رم سیستمتون اینطوری باشه بهتره شما یه تماس با DELL بگیرید ببینید که همچین کانفیگی وجود داره یا نه

داره خودمونی میشه M Mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ببین آقای آسمان کویر یه برنامه هست از سایت DELL دانلودش کن و ببین سرویس تگ رو توش چی زده یا اینکه برو تو بایوس سیستمت اونجا هم زده و بعد تطابقش بده با اونی که پشت لپ تاپ زده اگه تطابق نداشت به نظر من شما حق داری سیستمت رو پس بدی و پولتو پس بگیری چون یه جورایی غش در معامله محسوب میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم لپتاپ رو ایران خریدم و سرویس تگش هم کار میکنه

شما از اینجا لین برنامه رو دانلود کن از هر صفحش عکس بگیر و تو این فروم بزن تمام مشخصات لپ تاپ رو میده

خدمت آقای مبین هم بگم که شماها (زیگورات)قیمت فروشتون حداقل 70 تومان بیشتر از همه جاهای دیگست من خودم این لپ تاپ رو با گارانتی ارتاک خریدم 885 تومن شما اونموقع میفروختید 999 تومن همه چیشم تا الان من چک کردم اصل بوده و هیچ مشکلی نداشته اونوقت به نظر تو خریدار حق نداره گیر بده که رم فابریک رو شما عوض کردید و یه چیز آشغال بهش انداختید

شما فکر میکنید با یه سری احمق طرفید آخه برا خرید یه لپ تاپ اینقدر فروشنده زر میزنه که اصلا آدم حواسش نیست که چی بهش میفروشن حالا یکی فک کرده شما چون قیمت بالاتری میگیرید حداقل دیگه تقلبی نیست اونوقت شما هم جنس تقلبی بهش بدید این خیلی زور داره

اصلا حالا که اینجوره من خودم شخصا باید تمام مشخصات این لپ تاپ دوستمون رو در بیاریم و هر جاش ایراد داره بگیم تا همه بفهمن زیگورات هم مالی نیست

فکر میکنم کمی رعایت ادب اگر سودی نداشته باشه ضرری هم نداره.
    در مورد قیمت
    در بازار رقابتی هر خریدار عاقلی حق انتخاب داره و کسی رو نمیشه مجبور به خرید از جایی کرد.
    من قبل از پست شما هم نوشته بودم که لپ تقلبی وجود نداره.فکر نمیکنم کسی هم گفته باشه لپ تاپهای زیگورات اصل و مال بقیه تقلبی هستش.
    بخشی از تفاوت قیمتهای شرکت با شرکتهای کوچکتر این هست که شرکت باید سود عاملین فروش در تمام شهره ها رو هم در نظر بگیره و با توجه به اون قیمتها رو اعلام کنه.

البته همیشه هم قیمتهای بالاتر نیست.مثلا الان قیمت 5010 i3 بدون گارانتی تا 830 تومان نیز فروخته میشه در صورتی که

ظاهرا شما مشکل دیگری با زیگورات دارید که می تونید اون رو با وکیل شرکت مطرح کنید.
    در مورد شکایت هم فکر نمیکنم چیزی که طبق فاکتور قرار بوده به مشتری تحویل بشه و چیزی که خودشون از فروشنده خواستند با چیزی که تحویل گرفتند متفاوت باشه.
    ایشون هم هنگام خرید شرط نکردند که باید سرویس تگ دستگاه توی سایت دل نمایش داده بشه.
    در هر صورت من می خواستم به اون دوستمون کمک کنم با اینکه نه از من خریده بودند.فقط سعی در توضیح برخی موارد برای شفاف سازی بود.

اگر قرار بود با ادبیات شما صحبت کنم می تونستم بگم اون دوست عزیز دستگاه رو طبق فاکتروشون دریافت کردند و هیچ شرطی هم نقض نشده!ایشون هم می تونن برن هر کاری که دوست دارن بکنن.

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

عزیز این حرف رو جای دیگه ای نزنیدا که اصلا صورت خوشی نداره
    من اتفاقا با پشتبانی سایت دل چت آنلاین داشتم و لاین موضوع رو قبلا مطرح کرده بودم و اتفاقا شدیدا رو این موضوع تاکید داشتن که سرویس تگ باید تایید شده باشه در سایت وگرنه اقدام به خرید نکنید حتی من بحث خاورمیانه و شرایط خاصش رو هم مطرح کرده بودم که باز هم طرف سر حرفش بود

اونوقت کی این حرف رو زده ؟ با چه دلیلی این جمله رو گفتید ؟ ممنون میشم من هم روشن کنید چون اتفاقا نوت بوک خیلی راحت میشه تقلبی باشه وگرنه دل بیکار بود که بحث سرویس تگ رو تو سایتش راه بندازه ؟
    شما یک مدل از نوت بوک تقلبی با مارکی شناخته شده رو تا الان دیدید؟
    مادر برد دستگاه ها در یک برند هم با هم تفاوت داره و برای هر دستگاه فقط از مادر برد خودش میشه استفاده کرد.بدنه هم همینطور.
    قیمت قطعات جدای نوت بوکها هم بسیار گران هست و برای همین برای کسی نمیصرفه که بخواد اونها رو جدا بخره و خودش اسمبل کنه.
    و یا سفارش مادر برد نوت بوک رو به معدود کارخانه هایی که مادر برد نوت بوک میسازن بده تا بتونه نوت بوک تقلبی تولید کنه.
    بحث سرویس تگ رو هم اگر دقت کنید در قسمت گارانتی نوت بوکها در سایت دل هست و دلیل اصلی اون هم چک کردن مدت زمان باقی مونده از گارانتی دستگاه هست.
    و گر نه دل تقریبا در هیچ کدوم از کشورها(به جز کشورهایی شبیه ما) به صورت فروشگاهی فروش نداره که بخواد اون رو با چک کردن سرویس تگ به فروش برسونه یا نرسونه.

اگر قرار بود بحث تقلبی بودن یا نبودن مطرح بشه به نفع ما بود که بگیم نوت بوک تقلبی هم در بازار هست تا در خرید از فروشگاه های نا شناخته مشتری دچار شک بشه.

10. 2 کاربر از M Mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

من واقعا متاسف میشم وقتی یه همچین موردایی رو میبینم مثل این دوستمون که رم سیستمش رو عوض کردن یا اون دوست دیگه که سرویس تگش کار نمیکنه

بعد این آدما که میخوان توجیح کنن (تو باید میگفتی که رم سیستمت باید 1333 باشه)
    خدا وکیلی من نمیدونم از این جواب بخندم یا گریه کنم
    یا ایها الانسان تو تمام دنیا لپ تاپ رو شرکت سازنده اسمبل میکنه میده بیرون ممکنه کانفیگهاش با هم فرق کنه اما تو چیزای اساسی مثلا کارت گرافیک یا اندازه ی رم یا هاردیسکه اینکه یه کانفیگ با رم 1333 بده یکی دیگه رمش فرق کنه

من فکر نمیکنم هیچ کدوم از شماها رم سیستمتون اینطوری باشه بهتره شما یه تماس با DELL بگیرید ببینید که همچین کانفیگی وجود داره یا نه
    تازه واسخ منو چی میگید.کارن گرافیکم hd4570 هست که اصلا چنین مدلی وجود نداره.شاید ایراد از ویندوزم هست که اینطور نشون میده.آخه ویندوزم به لپ تاپ مچ نیست.

راستی نگفتید صفحه ریت کجاست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

جسارتا من اصولا ادم رکی هستم .. من قصد تخریب ندارم .. خود من الان گارانتیه دستگام زیگوراته
    رفیق بارها تو این تاپیک گفتم و باز هم سرحرفم هستم خود من و شما هردو خوب میدونیم گارانتی تو ایران اونم لپتاپ با این وضع بازار و تحریمهای شدید و عدم وجود نمایندگی مستقیم شرکت سازنده یعنی کشک ! مشکل اینجاست که در ایران نظارت وجود نداره که قیمتها اصول داشته باشه و ملاک مشخصی بر تعیین قیمتها وجود داشته باشه ..
    شما 2 تا دلیل منطقی برای من بیار که چرا شرکتها در ایران مثل همین زیگوراتی که شما توش کار میکنید چنین قیمتهایی رو بر روی اجناس قرار میدن ! در نظر بیر که عملا همین شرکتی که شما هم میگید بارها دیدم برای تعویض قطعه از مشتریان پول میگیره .. خواهشا این موضوع رو انکار نکنید که میتونم براتون حداقل 10 تا فروشنده حرفه ای رو به عنوان شاهد بیارم
    اصولا در هیچ جای دنیا دولتها برای قیمت گذاری محصولات شرکتها تعیین تکلیف نمیکنند.مگردر مواردخاص.این مورد برای اقتصادهای کمونیستی و دولتی هست و نه بازار ازاد.
    من یک پست دیگه گذاشتم که توش پاسخ به جواب سوال شما داده شده بود ولی بعد از ارسال نوشت که به تایید احتیاج داره.
    در مورد تفاوت قیمت شرکت باید % سودی رو که باید به عاملین فروشش تخفیف میده رو در نظر بگیره که از سود خود شرکت هم بیشتره.
    مورد دیگه بحث خدمات هست که هزینه های اون بسیار سنگین هست که بسیاری از شرکتها اصلا چین بخشی رو به صورت مستقل ندارند و برای گارانتی یا میرن کارت گارانتی شرکت دیگه ای میخرن و روی دستگاه به مشتری میفروشن و اگر دستگاه خراب بشه و بخوان اون رو توی گارانتی قبول کنن اون رو به شرکتهای خدماتی میدن که درست کنه.
    ولی قطعا وجود حدود 50 کارمند در بخش خدمات تهران و همچنین داشتن چهار دفتر خدماتی در شهر های دیگه(که شرکت دیگری اون رو نداره) هزینه های بسیاری رو برای شرکت داره.
    همچنین بحث تفاوت در گارانتی هم هست که بسیاری از شرکتهای دیگه خیلی از قطعاتی که امکان خرابیشون بیشتره مثل باتری و آداپتور و لنز درایو نوری و ... رو گارانتی نمی کنن.

در مورد دریافت وجه برای تعویض در گارانتی هم این مورد فقط وقتی پیش میاد که به جای یک قطعه معیوب یک قطعه بالاتر برای مشتری گذاشته بشه.مثلا به جای باتری 6 سل،9 سل گذاشته بشه.که اون هم فقط با توافق با مشتری صورت میگیره.
    در مورد شاهدها هم قطعا وقتی از رقیب یک شرکت شاهد بیارید خیلی نمیشه روی حرفهاش حساب کرد.
    اگر تعویضی با هزینه در گارانتی( به جز موردی که گفتم) صورت گرفته باشه باید حتما فاکتورش هم موجود و قابل ارائه باشه که شما میتونید اون رو به دیگر دوستان هم نشون بدید.

در هر صورت باز هم تاکید میکنم که در بازار رقابتی کسی مجبور به خرید از جای خاصی نیست.
    کسی که فکر میکنه همه کلاه بردارن،گارانتی کشکه و .... میتونه بره از هر جا که ارزونتر میفروشه خرید بکنه.
    کسی هم که فکر میکنه گارانتی براش مهمه می تونه گارانتی هر شرکت و هر فروشگاهی رو که میخواد بخره.

در ضمن قیمت بسیاری از دستگاه ها (حداقل Dell)در بسیاری از کشورهای دیگر که شرکت فروش مستقیم داره از ایران بیشتر هست.مخصوصا در اروپا که بیشتر دستگاه های که به ایران میاد سفارش اروپا هستند)

پ ن: ممنون میشم پستی هم نیاز به تایید داشت،تایید بشه تا دوستمون جوابشون رو ببینند.
    Last edited by M Mobin; 15-11-2010 at 21:52.

13. 2 کاربر از M Mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما یک مدل از نوت بوک تقلبی با مارکی شناخته شده رو تا الان دیدید؟
    مادر برد دستگاه ها در یک برند هم با هم تفاوت داره و برای هر دستگاه فقط از مادر برد خودش میشه استفاده کرد.بدنه هم همینطور.
    قیمت قطعات جدای نوت بوکها هم بسیار گران هست و برای همین برای کسی نمیصرفه که بخواد اونها رو جدا بخره و خودش اسمبل کنه.
    و یا سفارش مادر برد نوت بوک رو به معدود کارخانه هایی که مادر برد نوت بوک میسازن بده تا بتونه نوت بوک تقلبی تولید کنه.
    بحث سرویس تگ رو هم اگر دقت کنید در قسمت گارانتی نوت بوکها در سایت دل هست و دلیل اصلی اون هم چک کردن مدت زمان باقی مونده از گارانتی دستگاه هست.
    و گر نه دل تقریبا در هیچ کدوم از کشورها(به جز کشورهایی شبیه ما) به صورت فروشگاهی فروش نداره که بخواد اون رو با چک کردن سرویس تگ به فروش برسونه یا نرسونه.

اگر قرار بود بحث تقلبی بودن یا نبودن مطرح بشه به نفع ما بود که بگیم نوت بوک تقلبی هم در بازار هست تا در خرید از فروشگاه های نا شناخته مشتری دچار شک بشه.
    ببخشید اما اعتبار زیگورات زیر سوال رفته ، خود من به دونفر پیشنهاد خرید 5010 از زیگورات داده بودم که اختمالا همین روزا میخوان بخرن با این وضع خیلی نگرانم برا اونام چنین مشکلی پیش بیاد وکسی جوابگو نباشه ، باید اعتراف کنم خودم اگه جای این دوستموم بودم متوجه این مساله نمیشدم چون اصلا انتظارشو نداشتم ، ایشون خیلی دقت داشته که سر چند روز این قضیه رو فهمیده، وقتی این مشکل رو در کنار نشناختن سرویس تگ قرار یدید یه نتایج احتمالیه یدی خواهید رسید
    مثلا شاید یکی این وسط نمیخواسته سخت افزار اصلیه لپ تاپ ایشون مشخص بشه
    اما از اونجایی که ما اصلا دوست نداریم درباره گارانتیه زیگورات فکر بدی بکنیم ، از شما که در این شرکت هستید میخوایم که درباره مشکل این دوستمون تحقیق کنید و اون رو برطرف کنیدالبته گفتید که سرویس تگ نمیشه اما حتما این شرکت قطعات اصل رو در اختیار داره که برا ایشون تعویض کنه
    اگه زیگورات بتونه جلو چنین اشکالاتی رو بگیرا که خیلی خوبه
    نمبدونم شرکتتون چقدر به نظر خریدارا اهمیت میده اما یه نظر من حتی اگه زیگورات مثلا با تعویض چنین قطعاتی در کوتاه مدت سودش کم شه ، یه چیز مهم بدست میاره و اون اعتماد مشتریه که مساویه با سود خیلی بیشتر در طولانی مدت + اعتبار بیشتر
    Last edited by sheytoon001; 15-11-2010 at 22:22.

15. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز
    من 2 روز دل 5010 خریدم بدون ویندوز و درایورهای مربوطش از سایت دانلود کردم و نصب شد ولی هر اری کردم وایرلس فعال نمیشه
    اگه کسی به همچین مشکلی برخورده به من کمک کنه .
    متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •