تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 171 از 515 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه fmpr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    پشت دریا ها :دی ( همون تهرون خودمون :دی )

پيش فرض

سلام بچه ها
    اینم از کارنامه من...
    این آزمون 300 تایی ترازم اومد بالاتر با اینکه کمتر خونده بودم و همش کلاس بودم...
    شیمی رو واسه 100 خونده بوم و آزمون قبلی هم شیمی هام بالای 80 بود ولی دیروز وقتی فیزیک رو تموم کردم دیگه 10 دقیقه از آزمون بیشتر نمونده بود... واسه همین شیمی 2 4 تا سوال بیشتر نتونستم جواب بدم و به زور پاسخبرگ رو ازم گرفتند.
    راستی دوستان به نظر شما من پتانسیل 3 رقمی آوردن رو دارم؟؟؟؟؟؟ (به کسی نگیدا ولی کتبی سوم من 12.44بوده) در ضمن همونطور که میدونید فارغ التحصیلم....

من با این عربی چه کنم؟!؟!؟!؟ کمرم رو شکونده...
    ازمون اول عربی:-2
    آزمون دوم:8
    آزمون سوم:11
    آزمون بعدی فکر کنم27:
    عربی از روی کتاب سبز می خونم به نظر شما ایاد فیلی بگیرم بهتر میشه ؟!؟!؟!؟!

سلام
    به نظر من ایاد فیلی رو نگیر ... خیلی خوب توضیح داده ها ... ولی شکل و شمایلش وحشت آوره ... یه چیز کم حجم تر باید پیدا کنیم ...
    منم مشکل تورو دارم ... آزمون اول از روی سفید گاج من تست میزدم نزدیک 60 زدم عربی رو ... منی که چیزی از عربی بارم نیست ... یه امتحان کن شاید به درد تو هم خورد ...

2. این کاربر از fmpr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام برو بچ فروم اینم از کارنامه من

فقط عربی خراب کردم.

4. 4 کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

خدارو شکر که بالا 6000 شدم. ولی خیلی خراب کردم!

6. 2 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

این 500 تا رو امسال که وقتتون بیشتره زدید دیگه؟
    خب من که نمتونم 70 ساعت بخونم و بیخوابی بکشم
    استرس اینکه هر چی تست میزنم هی با خودم بقیشم بزنم ممکنه سوالی که میاد مشابه اون تستایی باشه که نزدم (یا نکتش تو اون تستا باشه)بعد حیفه این همه زدم هیچ میشه هی میخوام تست بزنم ولی نمیرسم...تست هم که تمومی نداره .آخه من پایه هم موندم هنوز...
    مرسی.
    بله، پارسال که آرزو به دل این مونده بودم که لااقل یه بار تستای گاج رو کامل بزنم! اشتباه من این بود که با درسای کلاس جلو نمیرفتم مثلا معلممون دینامیک رو شروع کرده بود ولی من اصلاً حرکت پرتابی و سقوط آزاد رو نخونده بودم! ولی این همکلاسیم که 86 شد بلافاصله در زنگ تفریح می نشست تستای درس جدید رو میزد و میرفت خونه هم کامل میزدشون و تستای مهم رو که در اون ها مشکل داشت یا سخت بودن رو علامت میزد همون کاری که معلم ها و مشاورها معمولاً میگن. و مثلا 2 هفته بعد که میخواست دوباره مرور کنه اگه وقت میکرد دوباره کامل تستای اون مبحث رو میزد و اگه وقت نمی کرد فقط تستای علامت دار رو می خوند. در ضمن یکی دیگه از اشتباهات من این بود که می خواستم درسو با تست زدن یاد بگیرم درحالی که اول باید کتاب رو کامل خوند و سوال ها و مثال هاشو تک به تک حل کرد بعد جزوه معلمو خوند و بعد برا تثبیت یادگیری و بالا بردن سرعت و دقت تست زد. توی کتابایی که سوال زیاد دارن هم سعی کن اگه وقتت کمتره فقط سوالای کنکور سراسری رو حل کنی و آزاد و سنجش و ... رو اگه وقت کردی بزن. توی سوال های سراسری هم اگه خیلی وقتت کمه سعی کن سراسری های خیلی قدیمی رو نزنی مثلاً کنکور دهه ی 50 یا 60. چون سبک سوال ها هر از اون موقع تا حالا خیلی تغییر کرده و کنکور های سال 70 به بعد مهم ترن! ولی با برنامه ریزی درست میشه همه ی تستای هر درسی رو زد. ولی خوب سخته! اگه آسون بود که همه شریف و تهران و امیرکبیر و صنعتی اصفهان میرفتن!

8. 2 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

اینم کارنامه من:
    خدا رو شکر...
    wow!
    ایول
    ترکوندی!
    به نفرات برتر تا چندم جایزه میدن ؟
    ریاضی 100 رو خیلی حال کردم.
    کارنامه من که هنوز نیومده
    عجب صبری خدا دارد!

10. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام به همه
    من رشته ی ریاضی هستم و راستشو بگم تاحالا هیچی نخوندم(واقعا بیخیالم) متاسفانه
    سرکلاس خوب گوش میدم ولی خب تو خونه نمیخونم و تست هم نمیزنم
    معدل پارسالم(سوم)شد 14.97
    معدل دیپلمم هم شد 16.35
    وضعم خیلی خرابه نه؟؟؟

الان یه دوهفتست شروع کردم از مدرسه که میام 2 ساعت پشت pc میشنم و بعد میرم درسای همون روزو میخونم
    تاحالا هیچ وقت این کارو نمیکردم ولی خیلی تاثیر خوبی داشت
    شروع کردم دارم روزانه 4 ساعت درس میخونم و تست کم زدم
    کتاب های زیر رو انتخاب کردم مناسبه به نظر شما:

هندسه تحلیلی: نوبل
    زبان(کلا زبانم خوبه): نوبل
    من 40 تا تست کنکور رو در 4 دقیقه زدم 3 تا غلط

دیفرانسیل: گاج یا رمزینه(کدوم بهتره)

شیمی: ندارم(پیشنهاد بدین)

فیزیک : 30 سال کنکور کانون(پیشنهاد دیگه دارین؟؟؟)

عمومی هم هیچی ندارم(کتابهای قدیمی خواهرم هست)

مادرم میگه باید روزانه 7 ساعت بخونم.به نظر شما درسته؟؟؟ اخه من تاحالا هیچوفت این همه نخوندم

اینم بگم به دلیل مشکل مالی هیچ آزمون و کلاسی هم نمیرم

ببخشید طولانی شد
    ممنون

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

سلام به همه
    من رشته ی ریاضی هستم و راستشو بگم تاحالا هیچی نخوندم(واقعا بیخیالم) متاسفانه
    سرکلاس خوب گوش میدم ولی خب تو خونه نمیخونم و تست هم نمیزنم
    معدل پارسالم(سوم)شد 14.97
    معدل دیپلمم هم شد 16.35
    وضعم خیلی خرابه نه؟؟؟

الان یه دوهفتست شروع کردم از مدرسه که میام 2 ساعت پشت pc میشنم و بعد میرم درسای همون روزو میخونم
    تاحالا هیچ وقت این کارو نمیکردم ولی خیلی تاثیر خوبی داشت
    شروع کردم دارم روزانه 4 ساعت درس میخونم و تست کم زدم
    کتاب های زیر رو انتخاب کردم مناسبه به نظر شما:

دیفرانسیل: گاج یا رمزینه(کدوم بهتره)

مادرم میگه باید روزانه 7 ساعت بخونم.به نظر شما درسته؟؟؟ اخه من تاحالا هیچوفت این همه نخوندم

اینم بگم به دلیل مشکل مالی هیچ آزمون و کلاسی هم نمیرم

ببخشید طولانی شد
    ممنون
    سلام
    نه چرا وضعتون خراب باشه...خيلي از دوستان من با معدل كمتر از اين جاهاي خوبي قبول شدن!
    شما اولين كاري كه بايد بكني اينه كه كاربر فعالي رو بزاري كنار
    همين كه سر كلاس ياد ميگيرين و درس هر روز رو همون روز ميخونين خيلي عاليه...البته همونطور كه مادرتون ميگه الان بايدروزي 7 ساعت رو حتما بخونين ...رقيب هاتون هم كه بيكار ننشستن
    تست زياد فراموش نشه...مخصوصا رياضي و فيزيك..در مورد ديفرانسيل من كتاب كلاس رمزينه رو پيشنهاد ميدم واقعا خوب توضيح داده
    شيمي هم فقط كتاب مبتكران(نوشته بهمن بازرگاني)...
    يه چيزي هم بگم كه اصلا به اين فكر نكن كه ديگه دير شده و ...! فقط كافيه كه خودت بخواي و بخوني.
    Last edited by shifter; 13-11-2010 at 14:57.

داره خودمونی میشه kOoRi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

...البته همونطور كه مادرتون ميگه الان بايدروزي 7 ساعت رو حتما بخونين ...رقيب هاتون هم كه بيكار ننشستن
    شدیدا مخالفم ... شما نباید ساعت مدنظرتون باشه، باید میزان مطالعه تون رو با خودتون مقایسه کنید، هدفتون رو این نذارید که چون فلانی انقدر درس می خونه منم باید همونقدر بخونم، شما هدفتون باید این باشه که الان مثلا روزی 2 ساعت می خونم بتونم این رو افزایش بدم در حدی که مناسب من هست...
    من خودم در حال حاضر بیشتر از 4 ساعت حوصله نمی کنم بخونم، در حالی که خیلی از دوستان هستند بیشتر از من می خونند ولی لزوما موفق تر از من نیستند
    پس اگه کسی میگه از الان روزی 10 ساعت نخونی هیچ جا قبول نمیشی بدون اشتباه می کنه، مطالعه شما باید با هدف و با برنامه ریزی باشه ...
    شما با برنامه ریزی مناسب چند وقت مطالعه تون رو ادامه بدید کم کم ویژگی های خودتون رو متوجه میشید و کم کم ماکزیمم مقدار توان مطالعه تون رو در طول روز افزایش بدید ...
    زیاد حرف زدم، یه سری نکته می خوام بگم که دیگه خیلی تکراری شده ولی ارزشش رو داره دوباره بگم، اینکه هیچوقت نا امید نشید، به خودتون بگید که من رتبه خوبی میارم و دانشگاه مورد علاقه ام میروم، حتی اگر به نظرتون الان مسخره بیاد و این باور رو در خودتون ایجاد کنید و براش تلاش کنید، به حرف این و اون زیاد گوش ندید و همینا دیگه : )

14. این کاربر از kOoRi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fmpr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    پشت دریا ها :دی ( همون تهرون خودمون :دی )

پيش فرض

شدیدا مخالفم ... شما نباید ساعت مدنظرتون باشه، باید میزان مطالعه تون رو با خودتون مقایسه کنید، هدفتون رو این نذارید که چون فلانی انقدر درس می خونه منم باید همونقدر بخونم، شما هدفتون باید این باشه که الان مثلا روزی 2 ساعت می خونم بتونم این رو افزایش بدم در حدی که مناسب من هست...
    من خودم در حال حاضر بیشتر از 4 ساعت حوصله نمی کنم بخونم، در حالی که خیلی از دوستان هستند بیشتر از من می خونند ولی لزوما موفق تر از من نیستند
    پس اگه کسی میگه از الان روزی 10 ساعت نخونی هیچ جا قبول نمیشی بدون اشتباه می کنه، مطالعه شما باید با هدف و با برنامه ریزی باشه ...
    شما با برنامه ریزی مناسب چند وقت مطالعه تون رو ادامه بدید کم کم ویژگی های خودتون رو متوجه میشید و کم کم ماکزیمم مقدار توان مطالعه تون رو در طول روز افزایش بدید ...
    زیاد حرف زدم، یه سری نکته می خوام بگم که دیگه خیلی تکراری شده ولی ارزشش رو داره دوباره بگم، اینکه هیچوقت نا امید نشید، به خودتون بگید که من رتبه خوبی میارم و دانشگاه مورد علاقه ام میروم، حتی اگر به نظرتون الان مسخره بیاد و این باور رو در خودتون ایجاد کنید و براش تلاش کنید، به حرف این و اون زیاد گوش ندید و همینا دیگه : )
    کاملا موافقم ... اگر بخواید ساعت واسه خودتون مشخص کنید اشتباهه
    یکی یه مثالی میزد میگفت اینکه بگی جند ساعت در روز باید درس خوند تا موفق شد مثل اینه که بگی چند تا شوت باید زد تا فوتبالیست خوبی شد.
    .ممکنه تو با 4 ساعت درس خوندن بتونی بهترین باشی و رفیقت با 8 ساعت اینو فقط تو میتونی تعیین کنی نه هیچ کس دیگه
    من خودم آزمون اول قلمچی رو خراب کردم و توی کشور شدم 6000 اما برای آزمون بعدی فقط روزی نیم ساعت به مطالعه ام اضافه کردم (میانگین 3.5 ساعت ) شدم 2000 کشور ...

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تست » رمزینه ( ریاضی پایه و حسابان ) - محمد مهربان

درصد خیلی خوب بود مگه ؟!!!

راستش فکر میکردم حسابان رو حداقل 90 بزنم !! ... یه خرده سوالاش رو دست کم گرفتم !!!

جالبه این آزمون مثل اینکه خیلی ها خراب کردن !!! .... تراز آور بود این آزمون !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •