این اصطلاح رو الان ساختم ، البته چاره ای نبود : دی مثل پرنتال کنترل واقعی و پرنتال کنرتلی که توی کمودو هست.
سندباکس (واقعی) یک محیط کاملا ایزوله است ، یعنی هیچ فایلی از فعالیت مخرب یا نرم افزار اجرا شده در سندباکس بروی ویندوز نمیشینه و مهم تر از اون شما برنامه اجرایی با تمام اختیارات به صورت مجازی ران کردید.
مثلا مرورگر رو من در سندباکس (واقعی) باز میکنم کش مرورگر رو با وارد شدن به سایت های آلوده به اسکریپت ، آلوده می کنم ، یا حتی افزونه های مخرب رو روی مرورگرم نصب میکنم و .... در اخر وقتی مرورگر رو میبندیم هم میتونید فایل های در سندباکس رو پاک کنیم هم می تونم ادامه اون رو اجرا کنیم.
پس 3 ویژگی اصلی که داشت: 1) محیط کاملا ایزوله ، 2) اجازه دسترسی آزاد ولی مجازی به سیستم 3) حذف کامل فعالیت.
اما سندباکسی که در کمودو معرفی شده قبلا هم گفتم یک سری قواعد برای فایل های اجرایی هست. یعنی نمیتونه فایلی رو پاک کنه ، نمیتونه ریجستری خاصی رو تشکیل یا پاک کنه و غیره.
مثلا شما یک ویروس رو با محدودیت لیمیت در سندباکس کمودو اجرا میکنید و در آخر میبندید. چون محدودیت لیمیت بوده بعد از خارج شدن از سندباکس مقداری از فایل های ویروسی اجرا شده رو می تونید در بخش های ProgramData یا ... پیدا کنید که جزو محدودیت لیمیت نبودنند. یعنی مورد اول رو نداره چون محیط ایزوله نیست. اگر هم بیاییم با محدودیت untrusted اجرا کنیم که فرضا محیط رو ایزوله تر داشته باشیم اصلا ویروس اجرا نمیشه چون همونطور که گفتم سندباکس در تعریف کمودو بودن قواعد برای فایل های اجرایی که وقتی untrusted تعیین میشه قواعد تا آخرین مرحله ( یعنی سختگیرانه ترین مرحله ) گذاشته شده و فایل اجرا نمیشه پس مورد دوم هم نداره.
وقطعا مورد سوم که یعنی حذف فایل های داخل محیط ایزوله رو نداره به دلیل اینکه اصلا محیطی ساخته نشده که بخواد محیط ایزوله رو پاکسازی کنه.
سندباکس در کمودو همان app control در دیگر نرم افزار ها هست. تشابه اسمی با سندباکس و تشابه فعالیتی با app control .
وقتی که یک ویروس رو دوستان با محدودیت لیمیتد سندباکس کمودو اجرا می کنند بعد از بستن اون نرم افزار می تونند گاهی اوقات بخش های از فایل های نصبی و سیستمی مخرب رو در درایو ویندوز پیدا کنید.
اون عکسی که شما میذارید از سندباکس برای کمودو ، نرم افزار sandboxie هست که همون سندباکس (واقعی) که این ها مقوله جدا از همه و برای کمودو مصداق نداره.
امید هست کمودو مثل برخی از سوئیت های دیگه سندباکس (واقعی) رو ایجاد کنه و اون موقع هست که شما میتونید از این عکس برای معرفی سندباکس کمودو کمک بگیرید.
موفق باشید
دکتر جان،از نظر من،سندباکس کومودو یک نمونه کامل هست،و تمامی معیارهایی که شما می گید داراست....
ابتدا به دیاگرام زیر توجه کنین!
***در کومودو وظایف تقسیم بندی شده و مطابق دیاگرام بالاست،
سپس اینو هم ببینین...

.
.

این هم level های سندباکس کومودو....

اینارو هم بخونین!!!
Partially Limited - The application is allowed to access all the Operating system files and resources like
clipboard. Modification of protected files/registry keys is not allowed. Privileged operations like loading
drivers or debugging other applications are also not allowed
Limited - Only selected operating system resources can be accessed by the application. The application is
not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with out Administrator account
privileges
Restricted - The application is allowed to access very few operating system resources. The application is
not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with very limited access rights
Untrusted - The application is not allowed to access any of the Operating system resources. The application is not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with very limited access rights
Blocked – The application is not allowed to run at all
***خوندن تاپیک زیر رو هم توصیه می کنم....
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
c
modo