میشه واضح تر صحبت کنید،یعنی شما میخواین صدای شبکه های م اه و ا ر ه رو از سینما داشته باشید؟
میشه واضح تر صحبت کنید،یعنی شما میخواین صدای شبکه های م اه و ا ر ه رو از سینما داشته باشید؟
بله دقیقا. هر کاری میکنم صدای م.ا.ه.و.ا.ر.ه. از تو خود تلویزیون پخش میشه و از سینما خانواده پخش نمیشه! تو پست قبلی هم گفتم 3 تا فیش رو از ماهواره زدم به بلوری و بلوری هم که خودش با hdmi وصله به تلویزیون. بعد هر کاری کردم تصویری نشون نمیداد. رو حالتhdmi1, hdmi2,dvd, d.in ... تست کردم بازم نشد!
منظورم رو متوجه شدید که؟! میشه کمکم کنید.
یک کابل اپتیکال بگیر و به ماهواره و سینما وصل کن تو تنظیمات هم گزینه رو فعال کن
شما 3تا فیش م ا ه وا ره رو مستقیم وصل کن به تی وی بعد از تی وی یه کابل opticalخروجی بگیر وصل کن به سینما کاری که من کردم
مرسی دوستان دستتون درد نکنه.
فقط میشه یه عکس از این کابل اپتیکال بذارید ببینم اصلا چطوری هست؟!
بعد اون تنظیماتی رو هم که گفتی فعال کنم از کجا باید فعال کنم؟!
دستت درد نکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خریدم 6000تومن![]()
دوستان کمک کنید گیرم شدید
سلام
دوست عزیز من تلویزیون c7770 را دارم.این تلویزیون قابلیت تبدیل دوبعدی به سعبدی رو داره.باید بگم بقدری تبدیلش بده که من ترجیح میدم اصلا استفاده نکنم.
گفته بودید با کامپیوتر تبدیل به سه بعدی کردید . به این مسئله توجه کنید که ایجاد جلوه سه بعدی دو تکنلوژی داره که تلویزیونهای سامسونگ از تکنولوژی اکتیو استفاده میکنن و فکر می کنم کامپیوتر نتونه کاری براتون بکنه.
خیلی ممنونم دوست گرامی یعنی الان پس چرا پاور دی وی دی 11 قابلیت سه بعدی رو توی برنامه گذاشته؟ ایا سامسونگ همچین تکنولوژی رو نداره؟
چه جوری میتونم فیلم سه بعدی دان کنم کسی لینکی سایتی چیزی تداره؟
از یوت یوب دانلود کردم به صورت sid by sid ولی تصویر به هم ریختس کمک میکنید؟
ok منم همين كارو كردم. يه راه حل ديگه اينه كه كابل HDMI ورژن 3 تهيه كني كه اين كابل قابليت input و output رو همزمان داره. يعني هم ميتوني صدا و تصوير ازش بگيري و هم بفرستي. اين كابل رو اگه گير بياري بهترين گزينس
و تلويزيون هم قابليت اين رو داره كه با روشن شدن سينما خانگي صدا به صورت خودكار از تلويزيون قطع بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)