تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 194 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

میشه واضح تر صحبت کنید،یعنی شما میخواین صدای شبکه های م اه و ا ر ه رو از سینما داشته باشید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

میشه واضح تر صحبت کنید،یعنی شما میخواین صدای شبکه های م اه و ا ر ه رو از سینما داشته باشید؟
    بله دقیقا. هر کاری میکنم صدای م.ا.ه.و.ا.ر.ه. از تو خود تلویزیون پخش میشه و از سینما خانواده پخش نمیشه! تو پست قبلی هم گفتم 3 تا فیش رو از ماهواره زدم به بلوری و بلوری هم که خودش با hdmi وصله به تلویزیون. بعد هر کاری کردم تصویری نشون نمیداد. رو حالتhdmi1, hdmi2,dvd, d.in ... تست کردم بازم نشد!
    منظورم رو متوجه شدید که؟! میشه کمکم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

سلام دوستان. ما چند وقته سامسونگ c8000 با سینما خانواده گرفتیم.وقتی با بلوری فیلم میذاریم صدا از سینما خانواده میاد ولی هنوز نتونستم کاری کنم که وقتی ماهواره هم روشنه صدا از سینما خانواده بیاد. سه تا فیش رو ماهواره که به پشته تلویزیون وصل میشه رو به بلوری وصل کردن و رو حالت ها مختلف گذاشتم ولی بازم هیچی پخش نمیکنه! کسی میدونه باید چیکار کنم؟! ماهوارمون کابل hdmi نداره اگه نه راحت وصل میکردم بهش. میشه یکی راهنماییم کنه؟؟؟؟

یک کابل اپتیکال بگیر و به ماهواره و سینما وصل کن تو تنظیمات هم گزینه رو فعال کن

4. این کاربر از pan_1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

شما 3تا فیش م ا ه وا ره رو مستقیم وصل کن به تی وی بعد از تی وی یه کابل opticalخروجی بگیر وصل کن به سینما کاری که من کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مرسی دوستان دستتون درد نکنه.
    فقط میشه یه عکس از این کابل اپتیکال بذارید ببینم اصلا چطوری هست؟!
    بعد اون تنظیماتی رو هم که گفتی فعال کنم از کجا باید فعال کنم؟!
    دستت درد نکنه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

مرسی دوستان دستتون درد نکنه.
    فقط میشه یه عکس از این کابل اپتیکال بذارید ببینم اصلا چطوری هست؟!
    بعد اون تنظیماتی رو هم که گفتی فعال کنم از کجا باید فعال کنم؟!
    دستت درد نکنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من خریدم 6000تومن

8. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان به کمکتون نیاز دارم شدید
    چند روز پیش پدرم از بانه یه تلوزیون سه بعدی سامسونگ s6000 گرفته حالا من چند تا سوال دارم ازتون
    1-این سری قابلیت تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی رو نداره؟ اگه نداره یعنی نمیشه کاریش کرد ؟ اینجوری که نمیشه
    2-من تلوزیون رو به کامپیوتر وصل کردم و یه فیلم دو بهدی رو توصط برنامه پاور دی وی دی به س بعدی تبدیل کردم ولی اصلا تلوزیون در حالت وصل به کامپیوتر به حالت سه بعدی نمیره من باید چی کار کنم؟؟ یعنی عینک ها کار نمیکنه؟ نگید که باید قید دیدن فیلم دو بعدی به سه بعدی رو بزنم تو رو خدا
    3-قیمت این سری الان چنده؟
    کمک کنید که بدجوری درگیر شدم
    پیشاپیش تشکر میکنم
    دوستان کمک کنید گیرم شدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان کمک کنید گیرم شدید
    سلام
    دوست عزیز من تلویزیون c7770 را دارم.این تلویزیون قابلیت تبدیل دوبعدی به سعبدی رو داره.باید بگم بقدری تبدیلش بده که من ترجیح میدم اصلا استفاده نکنم.
    گفته بودید با کامپیوتر تبدیل به سه بعدی کردید . به این مسئله توجه کنید که ایجاد جلوه سه بعدی دو تکنلوژی داره که تلویزیونهای سامسونگ از تکنولوژی اکتیو استفاده میکنن و فکر می کنم کامپیوتر نتونه کاری براتون بکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من تلویزیون c7770 را دارم.این تلویزیون قابلیت تبدیل دوبعدی به سعبدی رو داره.باید بگم بقدری تبدیلش بده که من ترجیح میدم اصلا استفاده نکنم.
    گفته بودید با کامپیوتر تبدیل به سه بعدی کردید . به این مسئله توجه کنید که ایجاد جلوه سه بعدی دو تکنلوژی داره که تلویزیونهای سامسونگ از تکنولوژی اکتیو استفاده میکنن و فکر می کنم کامپیوتر نتونه کاری براتون بکنه.
    خیلی ممنونم دوست گرامی یعنی الان پس چرا پاور دی وی دی 11 قابلیت سه بعدی رو توی برنامه گذاشته؟ ایا سامسونگ همچین تکنولوژی رو نداره؟
    چه جوری میتونم فیلم سه بعدی دان کنم کسی لینکی سایتی چیزی تداره؟
    از یوت یوب دانلود کردم به صورت sid by sid ولی تصویر به هم ریختس کمک میکنید؟

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما 3تا فیش م ا ه وا ره رو مستقیم وصل کن به تی وی بعد از تی وی یه کابل opticalخروجی بگیر وصل کن به سینما کاری که من کردم
    ok منم همين كارو كردم. يه راه حل ديگه اينه كه كابل HDMI ورژن 3 تهيه كني كه اين كابل قابليت input و output رو همزمان داره. يعني هم ميتوني صدا و تصوير ازش بگيري و هم بفرستي. اين كابل رو اگه گير بياري بهترين گزينس
    و تلويزيون هم قابليت اين رو داره كه با روشن شدن سينما خانگي صدا به صورت خودكار از تلويزيون قطع بشه...

13. 2 کاربر از saeidsmxo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •