تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 171 از 265 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

دوست عزيز الان برادر من سيتي زن كانادا هست و اكانت داره با يه مودم از اين HSDPA كه هر جا ميره حتي تركيه با سرعت 8 مگابايت استفاده ميكنه فقط اينجا ساپورت نميشه چون سيستم 3G نداره. حالا بخواهيم اينترنت ماهواره اي آنلاين استفاده كنيم نياز به يه كارت ريسيو داريم درسته يا يه آي پي؟؟؟ حالا از نظر هزينه مهم نيست برادرم از اونور ميگيره فقط نميدونم بايد چيكار كنم چي بايد بگيره؟ با همين ديشهاي معمولي؟ آخه شنيدم ديش هاش مخصوص هست مانند بانك ها و 2 ميليون هزينه داره كه بشه يه اينترنت پرسرعت بدون محدوديت استفاده كرد. من كسي رو ميشناختم كه 3 سال استفاده ميكرد تا اينكه مخابارت فهميد اومد گرفت.
    اينترنت ماهواره اي دو نوعه:

1- يكطرفه: كه ارسال از طريق يكي از راه هاي معمول Dial up ،‌ ADSL ، Wireless ، Wimax ,..... انجام شده و دريافت اطلاعات از طريق مودم (كارت --- يا همون كارت رسيور).

2- دو طرفه : ارسال و دريافت اطلاعات از طريق مودم هاي مخصوص ارتباطات ماهواره اي دو طرفه انجام مي شه.

براي سرويس هاي يطرفه

1- ديش هاي معمولي 60 يا 90

2- LNB معمولي
    3- كارت ---
    4- سيم رابط
    5- اكانت سرويس هاي ماهواره اي يكطرفه

براي دو طرفه

1- ديش و LNB هاي مخصوص

2- مودم ماهواره اي دو طرفه
    3- اكانت سرويس هاي ماهواره اي دو طرفه
    Last edited by mehrdad38; 23-02-2011 at 14:57.

2. 4 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

اینهای که می گین همش برای اینترنت ماهواره ای انلاینه دیگه؟؟؟
    چون افلاین که هزینه ی اکانت نداره مجانیه

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اینهای که می گین همش برای اینترنت ماهواره ای انلاینه دیگه؟؟؟
    چون افلاین که هزینه ی اکانت نداره مجانیه
    اينترنت آفلاين هم ملزومات بالا رو مي خواد منهاي اكانت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

اينترنت آفلاين هم ملزومات بالا رو مي خواد منهاي اكانت.

بله
    در جریان هستم
    باید کم کم برم تو فکرش

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

چند نكته در داشتن اينترنت ماهواره اي خيلي مهمه
    اول اينكه در تمام سرويس هاي كه قيمت اونا بين 30 تا120 هزار تومان هست و الان اپن اسكاي ارائه ميده فقط 30 درصد سرعت تضمين ميشه كه با مثلا پرت 512 يا 1 مگ ارائه بشه و بعدش شير ميشه سرعت
    معمولا با هزينه اي كه براي 5 گيگ ميشه ماهواره اي گرفت ميشه Adsl حدود 10 تا15 گيگ گرفت
    مخابرات نميتونه اينترنت ماهواره اي رو رد يابي كنه چون ديشش معمولي و روي پشت بام و امواجشم روي همان فركانس هاي تلويزيوني پخش ميشه
    نويز ها روش تاثير نداره
    اينم بگم سرويس gprs ايرانسل كه دوستمون پيشنهاد داده چون داراي پينگ بالايي در ارسال هست و هزينه اش با نامحدود مخابرات يكي هست بهتره همون مخابرات بگيريد حداقل يه روز ماهواره ايتون قطع بشه مشكلي نداريد
    اينم بگم ماهواره اي پشتيبانيشون فقط ايميلي هست كه معمولا 48 ساعت بعد جواب ميدن و كلا دردسر زيادي داره و انگليسيم بايد بلد باشيد و معمولا چون دفتر مركزي اپن اسكاي در امريكا هست شبا كه همه خوابن اينجا بايد بزنگي دفترشون باري پشتيباني بهتر
    خلاصه ميگم من مدتي داشتم فقط دردسر و هزينه بالا داره
    آفلاين بحثش جداست
    براي اينترنت ماهواره اي مقدار 120 تومن كافيه براي خريد تجهيزات و اكانت ماه اول 5 گيگ ( البته قيمت هاي من ماله 2 سال پيشه )
    اينترنت دو طرفه هم كه اولا ديش بزرگ ميخواد و 4 ميليون تجهيزاتشه چون ال ان بي مخصوص داره و به محض ارسال اولين سيگنال ازش س پ اه رد شما رو ميزنه و به عناون جاسوس دستگير ميشيد اين سرويس فقط سفارت خانه هاي كشور ها ميتونن در ايران داشته باشن و خوده وزرات اطلاعات و بانك ها تازه ماله بانك ها هم همشون توسط متخصصين شبكه و تحت نظارت خوده س پ اه نصب ميشه
    آفلاينم من تا چند ماه پيش داشتم وضعش براي گروه هاي ايراني خراب شده همش شده فايلاي فيلم اونم از اون نوعش كه واقعا جاي خجالت داره اونم روي ماهواره هاي روسي فك كن

7. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

ضمنا اينم بگم شما نيمتونيد از اكانت كس ديگري در اين نوع سرويس استفاده كنيد چون هنگاميه اولين اتصال برقرار ميكنيد از كارت --- مك ادرس اون روي نام كاربري و رمز عبور شما ست ميشه و اگر مودم ديگري سعي كنه بياد روي خط مك ادرسشو در سيستم قفل ميكنه و اونوقت مجبوريد كلا كارت --- فلش كنيد ( پروگرا م كنيد) تا مك ادرس عوش بشه و قفلش باز بشه
    پس شما عملا در ايران نميتونيد با كارت --- ديگري از اكانت فاميلتون در هر جاي دنيا استفاده كنيد مگر به كارت --- همون شخص دسترسي داشته باشيد يا طي نامه اي اون شخص با درخواست از اپن اسكاي بخواد آدرس جديدي روي سرويسش ست كنه كه در اينطورت باشد برگ فروش كات به همراه مك ادرس جديد براشون حتما فكس بشه با امضا و پرداخت مبلغ حدود 12 يورو
    اينم ميگم چون كارت --- خودم يكبار خراب شد همين دردسر هارو داشتم

---------- Post added at 03:34 AM ---------- Previous post was at 03:32 AM ----------

سرويس مخابرات اما
    امروز حوالي عصر مركز حافظ و مدني افت سرعت داشت اما از ساعت 10 به بعد درست شد و فيكس روي 18 موند

9. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه F_C_B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میگن واسه 10 روز قراره قطعش کنن. برای تعویض زیرساختها. کسی از دوستان قطع شده اینترنتش؟ و اینکه فیکس 10 روز؟

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

میگن واسه 10 روز قراره قطعش کنن. برای تعویض زیرساختها. کسی از دوستان قطع شده اینترنتش؟ و اینکه فیکس 10 روز؟
    خدا نکنه!
    برای من که فعلاً‌ وصل هست. 10 روز؟!!! مگه میخوان زیرساختهای () کل شبکه اینترنت رو عوض کنن؟

12. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه F_C_B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خدا نکنه!
    برای من که فعلاً‌ وصل هست. 10 روز؟!!! مگه میخوان زیرساختهای () کل شبکه اینترنت رو عوض کنن؟
    من خودم ندارم. اما با دوستم تماس گرفتن و بش گفتن 10 روز زیرساخت ها رو میخوایم عوض کنیم و اینترنتتون قطع میشه. گفتش خسارت چیزی باید بمون بدید. گفتش نه 10 روز زمانی نیست که چیزی بتون بدیم.

---

من که ماهی 19 تومن دارم میدم 3گیگ از پارس. سرعت دانلود 260 کیلوبایت بر ثانیه.دی. 1شب تا6صبح که رایگانه میزارمش دانلود 2-3 گیگی دانلود میکنه.
    Last edited by F_C_B; 24-02-2011 at 11:25.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

براي منم قطع نشده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •