نه ورژن 10 هست بوت کردم با سیدی بالا اومد رفت توی ویندوز حالت سیف مود یه صفحه کمند هم باز شد همون ادرس بود دیگه چیزی اجرا نشد !
نه ورژن 10 هست بوت کردم با سیدی بالا اومد رفت توی ویندوز حالت سیف مود یه صفحه کمند هم باز شد همون ادرس بود دیگه چیزی اجرا نشد !
ویندوزو عوض کردم (برای لپ تاپ) به قول امریکایی ها i'm fuckup اونم از نوع خشگلش توی نصب ویندوز وقتی میخوادویندوزو ثبت کنه برای ارنجنال شدن دوبارهش همون حالت پیش میاد البته هر دفعه هم عقب تر میره (حتی توی ویندوز نمیرم ) مثل یه سیستم قبلی که همینجوری شد این برای 2 سال پیشه که با اکس پی کار میکردم بعد از اینکه ویروسی شد اومدم ویندوز عوض کنم وسط نصب صفحه ابی میومد !الانم تقریبا همون جوری البته ویندوز نصب شده ولی توی پروسس بالا اومدن کامل ویندوز اینشکلی میشه :| حالا میگی چیکار کنم !!!
معمولا" موقع نصب ويندوز اگه با صفحه آبي مواجه بشين دليل بر ويروسي بودن نيست . ممكنه يكي از
قطعات نيم سوز باشه . مخصوصا" Ram . شما اگه سالها اين مشكل رو داريد ، يه بار سيستم رو ببريد
پيش يه تعمير كار ، يا اينكه اگه رم اضافه داريد با رم كنوني جايگزين كنيد ببينيد ويندوز راحت نصب ميشه
يا نه .
سلام
چطوری از ویروس توتال ویروسهایی رو که گذاشته دانلود بکنم؟ اگر نمیشه خودتون این ویروسها رو از کجا می یارید؟
ممنون
سلام
راستش من آنتی ویروسم کومودوه ، یه برنامه دارم که قفل سخت افزاری یه برنامه رو شبیه سازی میکنه نمیدونم شما بهش چی میگین تمام آنتی ویروساییم که تا الان داشتم اونو با اسکن کردن ویروس میشناسن چه برسه به اجرا کردن ، حالا کومودو ما ویروس که نمیشناسه هیچ وقتی اجراش میکنم اونو بدون هیچ پرسشی میزاره تو Trusted files چند وقت پیش این سوالو تو تاپیک کومودو مطرح کردم که یه چنین چیزی عادیه یا نه؟ که جناب دکتر گفت اون برنامه رو بزارمش اینجا تا دوستان تستش کنن اما من گفتم حالا که این گذاشته نمیذاشت خودم باید میذاشتماما دیروز ویندوزو عوضش کردمو الان که اونو اجرا کردم دوباره مثل همون دفعه بدون اینکه منو آدم حسابم کنه گذاشتش تو Trusted Files
گفتم بزارمش یه تستیش بکنین ببینین مشکلی داره یا نه؟ البته چیزی نیست که تعداد افراد کمی ازش استفاده کنن، کسیم تا الان باهاش مشکل نداشته منم تنها مشکلم باهاش اینه که کومودو بدون پرسش میزارتش فایلای سالم
اگه نه به سالم بودنش اطمینان دارم، میخوام ببینم سیستم من مشکل نداشته باشه
رمز فایل فشرده:123
یه لایه فشردش کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود.
دوست عزیز.
این ویروس ها را نمیشود از ویروس توتال دریافت کرد.
به دلیلی نمیتوانم بیشتر تو ضیح دهم.
موفق باشید
کسی لینک دانلود sality رو داره؟ یه فایل آلوده به این ویروس رو لطف کنین واسه دانلود بزارین
بفرما برادر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.فقط قبل از دانلودش جهت احتیاط،فایل rar پسوردی هم داره؟
داخل فایل rar چند تا فایل آلوده هستش؟
مرسی![]()
این تاپیک مدتیه که ساکت شده
بچه ها ویروس و بد افزار بزارید ببینم این بیت دفندر چیکار میکنه ؟
میخوام ببینم مثل کمودو توپه یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)