تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 946 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه ورژن 10 هست بوت کردم با سیدی بالا اومد رفت توی ویندوز حالت سیف مود یه صفحه کمند هم باز شد همون ادرس بود دیگه چیزی اجرا نشد !

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ویندوزو عوض کردم (برای لپ تاپ) به قول امریکایی ها i'm fuckup اونم از نوع خشگلش توی نصب ویندوز وقتی میخوادویندوزو ثبت کنه برای ارنجنال شدن دوبارهش همون حالت پیش میاد البته هر دفعه هم عقب تر میره (حتی توی ویندوز نمیرم ) مثل یه سیستم قبلی که همینجوری شد این برای 2 سال پیشه که با اکس پی کار میکردم بعد از اینکه ویروسی شد اومدم ویندوز عوض کنم وسط نصب صفحه ابی میومد !الانم تقریبا همون جوری البته ویندوز نصب شده ولی توی پروسس بالا اومدن کامل ویندوز اینشکلی میشه :| حالا میگی چیکار کنم !!!

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ویندوزو عوض کردم (برای لپ تاپ) به قول امریکایی ها i'm fuckup اونم از نوع خشگلش توی نصب ویندوز وقتی میخوادویندوزو ثبت کنه برای ارنجنال شدن دوبارهش همون حالت پیش میاد البته هر دفعه هم عقب تر میره (حتی توی ویندوز نمیرم ) مثل یه سیستم قبلی که همینجوری شد این برای 2 سال پیشه که با اکس پی کار میکردم بعد از اینکه ویروسی شد اومدم ویندوز عوض کنم وسط نصب صفحه ابی میومد !الانم تقریبا همون جوری البته ویندوز نصب شده ولی توی پروسس بالا اومدن کامل ویندوز اینشکلی میشه :| حالا میگی چیکار کنم !!!
    معمولا" موقع نصب ويندوز اگه با صفحه آبي مواجه بشين دليل بر ويروسي بودن نيست . ممكنه يكي از
    قطعات نيم سوز باشه . مخصوصا" Ram . شما اگه سالها اين مشكل رو داريد ، يه بار سيستم رو ببريد
    پيش يه تعمير كار ، يا اينكه اگه رم اضافه داريد با رم كنوني جايگزين كنيد ببينيد ويندوز راحت نصب ميشه
    يا نه .

4. این کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    چطوری از ویروس توتال ویروسهایی رو که گذاشته دانلود بکنم؟ اگر نمیشه خودتون این ویروسها رو از کجا می یارید؟
    ممنون

داره خودمونی میشه E.K.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تو آسمونا

پيش فرض

سلام
    راستش من آنتی ویروسم کومودوه ، یه برنامه دارم که قفل سخت افزاری یه برنامه رو شبیه سازی میکنه نمیدونم شما بهش چی میگین تمام آنتی ویروساییم که تا الان داشتم اونو با اسکن کردن ویروس میشناسن چه برسه به اجرا کردن ، حالا کومودو ما ویروس که نمیشناسه هیچ وقتی اجراش میکنم اونو بدون هیچ پرسشی میزاره تو Trusted files چند وقت پیش این سوالو تو تاپیک کومودو مطرح کردم که یه چنین چیزی عادیه یا نه؟ که جناب دکتر گفت اون برنامه رو بزارمش اینجا تا دوستان تستش کنن اما من گفتم حالا که این گذاشته نمیذاشت خودم باید میذاشتم اما دیروز ویندوزو عوضش کردمو الان که اونو اجرا کردم دوباره مثل همون دفعه بدون اینکه منو آدم حسابم کنه گذاشتش تو Trusted Files گفتم بزارمش یه تستیش بکنین ببینین مشکلی داره یا نه؟ البته چیزی نیست که تعداد افراد کمی ازش استفاده کنن، کسیم تا الان باهاش مشکل نداشته منم تنها مشکلم باهاش اینه که کومودو بدون پرسش میزارتش فایلای سالم اگه نه به سالم بودنش اطمینان دارم، میخوام ببینم سیستم من مشکل نداشته باشه
    رمز فایل فشرده:123
    یه لایه فشردش کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام
    چطوری از ویروس توتال ویروسهایی رو که گذاشته دانلود بکنم؟ اگر نمیشه خودتون این ویروسها رو از کجا می یارید؟
    ممنون
    درود.
    دوست عزیز.
    این ویروس ها را نمیشود از ویروس توتال دریافت کرد.
    به دلیلی نمیتوانم بیشتر تو ضیح دهم.
    موفق باشید

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

کسی لینک دانلود sality رو داره؟ یه فایل آلوده به این ویروس رو لطف کنین واسه دانلود بزارین

داره خودمونی میشه برزخ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فارس

12

کسی لینک دانلود sality رو داره؟ یه فایل آلوده به این ویروس رو لطف کنین واسه دانلود بزارین
    بفرما برادر

کد:

10. 3 کاربر از برزخ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

بفرما برادر

کد:
    ممنون.فقط قبل از دانلودش جهت احتیاط،فایل rar پسوردی هم داره؟
    داخل فایل rar چند تا فایل آلوده هستش؟
    مرسی

12. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

این تاپیک مدتیه که ساکت شده
    بچه ها ویروس و بد افزار بزارید ببینم این بیت دفندر چیکار میکنه ؟
    میخوام ببینم مثل کمودو توپه یا نه ؟

14. این کاربر از kaivanika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •