تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 451 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام جناب وایومن بالاخره نگفتید مدل 061 از n61 بلوری هم رایت میکنه یا نه؟
    از دوستان کسی هم اگه بلوری رایت کرده باهاش لطف کنه و پاسخ بده.

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=alireza1411;5329423]

عزیر پیام خصوصی بزار لطفا اگه کار داشتی با من. منظورم از رم همون مموری بود. بله در حد 5870 میشه ولی تعداد استریم پراسسورهاش که برابر با اون نیست مقایسه میکنی. تازه تعدا تکسچر مپینگ یونیتش هم برابر با اون نیست که کلاک مموری رو با اون مقایسه میکنی.

فیلم ها به نظر من راست میگن متاسفانه.

اصلا ببین من 4830 رو اور کردم اون هم از 625 هسته به 680 هسته. دما چه قدر بالاتر رفت ؟؟
    ده درصد اور کردم و دما از 60 رفت 65. نمیدونم چه جوری حساب کردی شد 200 یا 130. ضمنا اگه شما لپ تاپ اور کنی همین جوری بدون کول پد و هزار جور مسائل ایمنی میشینی بازی میکنی تا بوی سوختش در بیاد ؟؟؟
    مموریش رو اور کردن اصلا تو فریم ریت اون هم تو کرایسیس اثر نداشت و من هم علاوه بر اینکه اورش نکردم زدم و کلاکش رو آوردم 900 که حال کنه. هر وقت هم آبلیوین بازی میکردم میزدم کلاک مموری بشه 1050 البته دقیق یادم نیستش آخه تو مرز ناپایداری و اینا بود و حدود 1050 میذاشتم.

عزیز بحث رو ادامه نده یا اگه دوست داشتی ادامه بدی یه پیام خصوصی بزن. منم موافقم زیادی داره تخصصی میشه و البته یه مقداری هم داره بحث کل کل و ادعا پیش میاد.

اصلا آقا من غلط کردم. همش رو دروغ گفتم خلاص. بنچ مارک و اینام کشک بود. چرا انقدر حرفای من مهم شده آخه ؟؟؟؟ اصال من خالی بند هستم. این فریم ریت کرایسیس رو یکی بزاره من میرم دیگه کلا تو پی سی ورد نمیام. چرا هیش چی نمیذاره ؟؟؟؟
    OK.بحث رو ادامه نمیدیم .در ضمن شما تازه اومدی این تاپیک و خبر نداری ظاهرآ.اینجا هیچ کس نه قصد کل کل داره و نه ادعا.همه در حال اموختن هستیم و هر کسی هر چی بلده به دیگران اموزش میده.حالا شما هم خودت تصمیم گیرنده ای.اگه برای کل کل و ادعا اومدی که اشتباه اومدی .اما اگر برای کمک به دیگران اومدی قدمت روی جفت چشمهام و دستت رو هم به گرمی میفشارم.نه من بلکه تمام دوستان در این تاپیک هم فکر کنم که با من هم عقیده باشند.در مورد Crysis هم من الان دم دستم نیست نصب کنم.اما کاملآ یادمه. در حالت Very High و بدون AA همون ابتدای بازی با 18 فریم شروع میشه و بین 16 تا 21 فریم هم تغییرات داره.اما کاملآ راحت میشه بازی کرد و اصلآ کند نمیشه.

3. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

[QUOTE=Vaioman;5329505]

OK.بحث رو ادامه نمیدیم .در ضمن شما تازه اومدی این تاپیک و خبر نداری ظاهرآ.اینجا هیچ کس نه قصد کل کل داره و نه ادعا.همه در حال اموختن هستیم و هر کسی هر چی بلده به دیگران اموزش میده.حالا شما هم خودت تصمیم گیرنده ای.اگه برای کل کل و ادعا اومدی که اشتباه اومدی .اما اگر برای کمک به دیگران اومدی قدمت روی جفت چشمهام و دستت رو هم به گرمی میفشارم.نه من بلکه تمام دوستان در این تاپیک هم فکر کنم که با من هم عقیده باشند.در مورد Crysis هم من الان دم دستم نیست نصب کنم.اما کاملآ یادمه. در حالت Very High و بدون AA همون ابتدای بازی با 18 فریم شروع میشه و بین 16 تا 21 فریم هم تغییرات داره.اما کاملآ راحت میشه بازی کرد و اصلآ کند نمیشه.

همین کرایسیس برام روشن بشه من میرم داداش.

ببین این خیلی عجیبه. کرایسیس وارهد تو 82 تا 88 ثانیه مرحله اول رو لود میکنه. اینش طبیعیه ولی فریم ریت میشه 12 13 چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

تو پی سی با همین تنظیمات با لپ تاپ مقایسه میکنم به نظرم یه خورده کمه البته نه این که مثل شما بشه 17 تا 20. امروز متوجه این قضیه شدم. البته جلوتر که میرم 16 17 هم میشه ولی تو شروع خیلی کنده.

گفتین وری های ؟؟؟؟؟ تو کرایسیس درجه آخرش همین وری های بود ولی تو وارهد اسمش یه چی دیگه بود. مین استریم میشد نرمال و گیمرش میشد های. درجه آخرش اسمش یه چی دیگه بود ولی وری های نبود.

یه بار اگه تونستی چک کن خبرش رو بده. البته با عکس. تنظیمات هم همون درجه آخر و بدون آنتی الیاسینگ گذاشته بودم. تو کاتالیست هم اگه جز دیفالت چیزی رو عوض کردین بگین ممنون میشم. البته فریم ریت شروع انقدر کمه که با عوض کردن چیزای مختلف تو کاتالیست نتونستم کار کنم. خیلی برام عجیبه که انقدر کنده.

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=alireza1411;5329552]

همین کرایسیس برام روشن بشه من میرم داداش.

ببین این خیلی عجیبه. کرایسیس وارهد تو 82 تا 88 ثانیه مرحله اول رو لود میکنه. اینش طبیعیه ولی فریم ریت میشه 12 13 چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

تو پی سی با همین تنظیمات با لپ تاپ مقایسه میکنم به نظرم یه خورده کمه البته نه این که مثل شما بشه 17 تا 20. امروز متوجه این قضیه شدم. البته جلوتر که میرم 16 17 هم میشه ولی تو شروع خیلی کنده.

گفتین وری های ؟؟؟؟؟ تو کرایسیس درجه آخرش همین وری های بود ولی تو وارهد اسمش یه چی دیگه بود. مین استریم میشد نرمال و گیمرش میشد های. درجه آخرش اسمش یه چی دیگه بود ولی وری های نبود.

یه بار اگه تونستی چک کن خبرش رو بده. البته با عکس. تنظیمات هم همون درجه آخر و بدون آنتی الیاسینگ گذاشته بودم. تو کاتالیست هم اگه جز دیفالت چیزی رو عوض کردین بگین ممنون میشم. البته فریم ریت شروع انقدر کمه که با عوض کردن چیزای مختلف تو کاتالیست نتونستم کار کنم. خیلی برام عجیبه که انقدر کنده.
    اره منم اسم انگلیسیش یادم نیست همون درجه اخر منظورمه که از گیمر بالاتره.دقیقآ خاطرم هست که تمام نتظیمات کاتالیست حالت عادی بود .فقط از گیم بوستر استفاده کرده بودم که فقط یه کم زمان لود بهتر شده بود و تو فریم تاثیری نداشت.اما به محض روشن کردن AA( در حد2X)فریم با 13 شروع میشد و بین 12 تا 17 در طول بازی میچرخید که تو جاهای شلوغ و هنگام انفجارها کند میشد و میرفت رو اعصاب.من متاسفانه DVD بازی رو دادم به پسر خاله ام،تو اولین فرصت میخرم و دوباره نصب میکنم و عکسهاش رو هم میگیرم.

---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

نه عزیز همونطور که دوستان هم گفتن این مدل و هیچکدوم از مدلهای سری N61 بلوری-رایتر نداره.

6. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

[QUOTE=Vaioman;5329599]

اره منم اسم انگلیسیش یادم نیست همون درجه اخر منظورمه که از گیمر بالاتره.دقیقآ خاطرم هست که تمام نتظیمات کاتالیست حالت عادی بود .فقط از گیم بوستر استفاده کرده بودم که فقط یه کم زمان لود بهتر شده بود و تو فریم تاثیری نداشت.اما به محض روشن کردن AA( در حد2X)فریم با 13 شروع میشد و بین 12 تا 17 در طول بازی میچرخید که تو جاهای شلوغ و هنگام انفجارها کند میشد و میرفت رو اعصاب.من متاسفانه DVD بازی رو دادم به پسر خاله ام،تو اولین فرصت میخرم و دوباره نصب میکنم و عکسهاش رو هم میگیرم.

---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

نه عزیز همونطور که دوستان هم گفتن این مدل و هیچکدوم از مدلهای سری N61 بلوری-رایتر نداره.

خب من AA 2x و حالت عادی فرق خاصی حس نمیکنم شاید 1 دونه فریم !!!!!
    رو 4 هم میذارم در مقایسه با 2 بازم تغییرش کمه!!!! گیج شدم. یه مشکلی وجود داره. فقط کرایسیس هم نیست که بخوام بگم ورژن کرایسیس و ایناش مشکل داره. مشکل کلیه. تو تست با ساندار با یکی از بچه های فروم مقایسه کردم. مینیمم ها یکی بود ولی ماکزیمم هامون فرق داشت و دقیقا مثل کرایسیس 1.5 برابر مال من بود. یعنی تست رندر ویدئو مال من ماکسش 120 بود مال اون 170 و کرایسیس هم به قول شما مال من 12 و مال شما 17 هست !!!!! چه تشابه جالبی شد.

این طوری نمیشه باید یه سرچ دقیق بزنم یه چیزی پیدا کنم. من تقریبا مشکلم حل شد دیگه. منظورم این نبود برین بخرین نصب کنین و ......... .... ..... ..... . همین توضیح در مورد آنتی الیاسینگ سرنخ رو دستم داد.

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

[QUOTE=alireza1411;5329828]

خب من AA 2x و حالت عادی فرق خاصی حس نمیکنم شاید 1 دونه فریم !!!!!
    رو 4 هم میذارم در مقایسه با 2 بازم تغییرش کمه!!!! گیج شدم. یه مشکلی وجود داره. فقط کرایسیس هم نیست که بخوام بگم ورژن کرایسیس و ایناش مشکل داره. مشکل کلیه. تو تست با ساندار با یکی از بچه های فروم مقایسه کردم. مینیمم ها یکی بود ولی ماکزیمم هامون فرق داشت و دقیقا مثل کرایسیس 1.5 برابر مال من بود. یعنی تست رندر ویدئو مال من ماکسش 120 بود مال اون 170 و کرایسیس هم به قول شما مال من 12 و مال شما 17 هست !!!!! چه تشابه جالبی شد.

این طوری نمیشه باید یه سرچ دقیق بزنم یه چیزی پیدا کنم. من تقریبا مشکلم حل شد دیگه. منظورم این نبود برین بخرین نصب کنین و ......... .... ..... ..... . همین توضیح در مورد آنتی الیاسینگ سرنخ رو دستم داد.
    کاتالیست 10.7 رو دارید؟؟
    اگه ندارید مشکل از اونه

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سوتی اورست بوده احتمالا. بلوری رایتر نداره عزیز.
    بنده الان با neRO INFO چک کردم دیدم زده رایت بلو رم ساپورت میکنه

شما هم اول به نظر من یه امتحان بکن تومدل 61 و درایور پاناسونیک
    بعد از اورست ایراد بگیرید
    من بلوری خام ندارم
    اگه ووقت کنم میگیرم دقیق میگم

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

باید رایت کنه
    مگه اینکه neRO iNfo اشتباه کنه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه کسی نظری در مورد این لپ تاپ ما نداره :
    X64JQ-JX076V

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز فکر کنم همون pro 64jq باشه .باس رم رو هم چک کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------

بنده الان با neRO INFO چک کردم دیدم زده رایت بلو رم ساپورت میکنه

!!!
    یه عکس میزاری؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

[QUOTE=mhadishirani;5330155]
    کاتالیست 10.7 رو دارید؟؟
    اگه ندارید مشکل از اونه
    خیر. 10.7 رو نصب کردم قبلا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •