خب کی هست که میتونه از اون ور بفرسته برامون؟!
خب کی هست که میتونه از اون ور بفرسته برامون؟!
سلام سعید اینجا نمیاد تو فروم دیگس ولی عزیز این اینویزیبل شیلد که مدل نداره !! فقط 2 نوع هستش که یکی Screen Protection هستش مه معمولا حدود 20 تومنه و فقط روی صفحه رو میپوشونه و یکی هم Full Protection هستش که کل گوشی رو میپوشونه و 40 تومن حدودا قیمت داره ...اگه دقت کنین تو عکس بالا مشخصه که مدل دیگه ای نمیتونه داشته باشه ...چون واسه زیبایی نیستش که واسه محافظت هستش ....الان از سعید قیمتارو میگیرم اگه خواستین PM بدین
یک عکس واقعی با Invisble Shield ندارید بزارید؟
هر کدوم یه چیزین !اینایی که گفتی اسم های مختلف و با کلاس تر همون عکس هاییه که گذاشتی یا اینکه اینا هر کدوم یه چیزه؟!!!
نه اون عکس هایی که یه چیزی گذاشتن دور ایکس تن...!!!
اینویسبل شیلد که همونه که بالا عکسشو گذاشته !
اسکین همونه که من عکسشو گذاشتم
این دوتا مثه برچسب هستن و میچسبن به بدنه ! اصلآ هم معلوم نمیشن !
ژله ای هم که مثه قاب کریستالی هست ولی نرمه !
دوستان من احتمالآ (شاید) بتونم تا هفته دیگه اینویس شیلد بیارم ! احتمالآ یه ایکس10 هم سفارش میدم ! اگه آوردن میگم اگه خواستین براتون میفرستم![]()
اسکین هم برای X10 میاری؟
اهان این شد تعریف درست حسابی....
حالا این اسکمین ها 10-12 دلاره نه؟!!
ایول !! برا ایکس ده یا 12 مصمم تر شدم!!
سلام.
دوستان تروخدا به اين سوالم جواب بدين: آيا امکانش هست اين گوشي سايتهاي فارسي رو بخونه يا نه. ممنونم.
خوب اونهایی که تو عکسهاشون رو گذاشتی که اصلا معلوم نبودند!![]()
والا یکی از آشناهامون داره از اونور میاد ! ببینم اگه بتونه پیدا کنه بهش میگم بیاره !اسکین هم برای X10 میاری؟
اونور آب 10 12 دلارهاهان این شد تعریف درست حسابی....
حالا این اسکمین ها 10-12 دلاره نه؟!!
ایول !! برا ایکس ده یا 12 مصمم تر شدم!!انجا همونطور که دوستمون گفتن قیمتاش بالای 20 تومن و تو علاالدین 40 50 تومنه ! چون تک و توک میارن و هر قیمتی که بخان میفروشن
مطمئنی ؟خوب اونهایی که تو عکسهاشون رو گذاشتی که اصلا معلوم نبودند!
البته سایتش هیلتر بود ولی عکساش هیتلر نبودن ! واسه همین من گذاشتم ! اکثر بچه ها هم دیدن
بیخودی که تشکر نکردن
حالا با هیتلر شکن امتحان کن اگه نتونستی بگو برات یجا دیگه آپ میکنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)