سیو بازی از اول سکانس 12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیو بازی از اول سکانس 12
برای من هم همین ایراد رو میده . .. دوستان اونایی که 1.01 دارن این دو تا فایلشون: AssassinsCreedIIGame.exe و AssassinsCreedII.exe رو یه
جا برای دانلود بزارن خیلی ممنون میشیم
قربون همه
خوب بالاخره معلوم شد که چی شده که ما از بازی اول که نقش الطیر رو داشتیم به ایتالیا رفتیم و نقش اتزیو رو گرفتیم ....برای اینکه داستان بازی لو نره هر کی خواست به من پیغام خصوصی بده تا این قسمت از داستان رو براش بگم ..........
.................................................. ..........
من بازی رو دارم به صورت کامل انجام میدم تا داستان بازی برام روشن بشه و تا اینجا که خوب پیش رفتم یعنی قبل از انجام معموریت های اصلی اول تمام ماموریت های فرعی مهم ( نه مسابقات و ماموریت های الکی که فقط پول می دن ) رو میرم بعدش می رم سراغ ماموریت اصلی تا داستان بازی برام روشن بشه و به دیالوگ ها و صحبت ها هم به دقت گوش می دم ..........
Last edited by kortol; 14-04-2010 at 11:16.
چه جوری میشه مجسمه ها رو از تو حیاط ویلا جمع کرد؟
من تازه چند تا شونو از تو شهر جمع کردم و گذاشتم تو حیاط ویلا.
حالا میخوام یه حالی بهتون بدم . . . بفرمایین :
عزیزان این برنامه اسمش RADTools.exe هست و حجمش 1.2 مگابایت که میتونه فایلهای ویدئویی bik رو که در پوشه ی videos بازی قرار دارند اجرا کنه
شما میتونین با کمک این برنامه ویدئوی TheTruthVideo.bik رو قبل از این که توی بازی unlock کنین تماشا کنین
اینم نقشه ی مجسمه ها که همشون توی ویلا هستن . . . آخرش همشو جمع کنی 8000 پول میده فقط . . . 2000 واسه هر جفت
دوستان برای منم وقتی سرور رو اجرا میکنم و بعد بازی رو میگه باید آنلاین بشی آنلاین هم میشم dont send میده !!! کمک کنید لطفا
ممنون
کله شهر رو بگردی پیدا میکنی![]()
اخه یعنی چی؟ یعنی من تنها کسیم که نمیتونه بازیشو سیو کنه؟
لطفا کسی که روی ویندوز 7 64 بیت به راحتی بازی کرده گیم لانچر و فایل سرور رو برام اپلود کنه
ممنون
سلام برو بچ اقا ما تا دیروز داشتیم به راحتی بازی میکردیم امروز بازیو اجرا کردم این پیغامو داد چه کار کنم؟
you have to shut down any previous ubisoft game luncher sessions before starting a new one
این یعنی چی؟
مشکلت چیه؟
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
هیچی. برنامه سرور رو ببنید دوباره باز کن و بعد اساسین رو اجرا کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)