ok...
3 تومن مياد روي قبض تلفن ديگه؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
ok...
3 تومن مياد روي قبض تلفن ديگه؟
آقا 128 تو سايتش زده 15300 در اصل 3600 اضصافه ميشه بهش بايد بشه 20 هزار تومن من از صبا هم ميگرفتم همينطوري بودش چطور 24 هزار تومن ميشه؟؟؟ من شنيده بودم 128 اداري بگيري ميشه 23 هزار تومن . يكي هم ميگه 256 گرفته 20 هزار تومن عجب شير تو شيري بابا
احتمالا از doom3 5 هزار تومن بابت نصب گرفتن...اگر كسي نخواد نميگرن...
کل فعالیت masoud908 اینجاس
![]()
![]()
![]()
![]()
نه بابا...من تو جاهاي ديگه هم فعاليت دارم!
بابا ما گفتيم مشكلمون حل شده...تو اين دقيقه 3 بار پيغام a cable network is unplugged نشون داد و ديسكانكت شدم...نميدونم چيكار كنم ديگه...
نه بابا پول نصب چیه؟ من ازش پرسیدم خانم جزایری بود گفت این 5 تومن رو همه باید بدن اگه دروغ گفته باشه میرم ازشون میگیرم
تازه من خودم نصب کردم
آقا مسعود دقت کن شما باید تو خونتون فقط یکی از پریز های تلفن استفاده بشه و بقیش باید خالی باشه اون یه دونه پریز هم باید مستقیم به میکرو ***** نصب بشه و از میکرو ***** یه سیم بگیری برا مودم و یه سیم هم بره برای بقیه گوشی های تلفن اگه اینجوری نباشه ممکنه مشکل پیش بیاد
اصلا خط Adsl من جداگانه هست...اصلا تلفن نباشه هم خيالي نيست..حالا گفتيم براي اينكه اين اسپليتتر الكي نباشه يه تلفن بهش وصل كنم مگر نه حتي از مودم مستقيما وصل كنم به پريز باز اين مشكل دارم...
ببخشید من یه سوال داشتم
مودم ای دی اس ال رو با Usb وصل کنیم سریعتره یا با Lan
با LAN بهتر هستش
سلام دوستان اگر میشه یه راهنمایی بکنید.....
در حال حاضر خط ارزون ترین adsl برای چه شرکتیه؟سرعت 128 + 128 و ترافيك 2.5 گيگا بايت در ماه.
و در مجموع با مودم چه قدر در میاد؟؟؟؟؟؟ضمنا اگه مودمش رو خودمون نصب کنیم بازم اون 5000تومان رو میگیرن؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)