مرسی بله با گارانتی نقش .
البته من تا 1.400 هم با گارانتی دیگه پیدا کردم ولی ترجیح دادم از جای معتبر بگیرم
مرسی بله با گارانتی نقش .
البته من تا 1.400 هم با گارانتی دیگه پیدا کردم ولی ترجیح دادم از جای معتبر بگیرم
الماس میگفت یه مدل mc374ll کاستوم داره که هاردش 320
قیمتش هم بالا مبگفت
ممنون چون نقش 1460 میگفت بدون گارانتی حالا بهت با گارانتی داده و ارزونتر.عالیه.
بازم مبارک باشه و موفق باشی.
دوستان من 2مليون پول دارم ميخوام اپل بگيرم کدوم مدلشو پيشنهاد ميکنيد؟
شنيدم همه نرم افزارها رو نميشه نصب کرد حقيقت داره؟
Last edited by farhad200; 10-07-2010 at 23:57.
آخرین و پایین ترین قیمت مک بوک MC374LL/A رو میشه بگید (مشخصات فروشگاه رو هم بگید ممنون میشم) ....
سلام آقا امید خوب هستین که انشااله.
دیگه میخوام برم بگیرم.
فقط آخرین سوال تو بخش خرید. چند هفته پیش نقش رفته بودم گفت حتما با گارانتی بگیر و ....
میگفت چند روز پیش یه نفر هاردش خراب شده بود " دستگاهم نو بود" آورد واسش عوض کردیم و ...
حالا موندم با گارانتی بگیرم از نقش یا اپل ایران؟ یا برم از الماس بگیرم بدون گارانتی؟
میترسم یه دفعه چیزی بشه و این حرفا. 50 50 سر گارانتی گیر کردم.
اگه نظرتو بگیم ممنون میشم.
سلام،اول از همه از امید تشکر می کنم که اینهمه اطلاعات خوب اینجا ارائه کرده ،منم تصمیمو گرفتم که حتماً اپل بخرم،امروزم رفت پایتخت که قیمت بگیرم،سوالات نهایی؛
1-یکی از مغازه ها گفت که برا کار با ویندوزparalel desktop رو توصیه نمیکنم،چون مجازیه و ممکنه مشکل پیش بیاد و این حرفا؛بهتره پارتیشن ntfsبسازیو بین ویندوزه مک خاستی جا بجا بشی،بوت کنی.
2-اگه حرفش درست باشه ،می شه به من بگید که بوت شدن مک معمولاً چقدر طول می کشه؟(چون نداشتم هیچی نمی دونم،ببخشید اگه سوال مبتدی و زیر صفره)
3-من پولم کمه،اینم قیمتاییه که دارم:
mc207-------1,120
mc516-----1,220
mb 990----1,300
به نظر شما می ارزه که mb990 بگیرم بعد موس بخرم؟
البته اینکه 207 و 516 fire wire , نور زیر کیبورد ندارن،انوقدر برام مهم نیست.
4-بدنه آلومینیومی mb 990ضد خش هم هست؟
5-اینکه بخاطر نرم افزار هایی مثل cadو 3dmax مجبورم ویندوز نصب کنم،هارد 160 تو مدل mb 990 کم نیست؟ چون وینندوز 7 و این چندتا نرم افزار لازم برا کارم حدود 40 گیگ هارد لازم داره.
ممنونم آقا امید که تو این 3-4 روز که داشتم تحقیق می کردم راجع به اپل،همه چیزایی که گفته بودی درست بود و باعث شد وقتی دارم با مغازه دارا (که انصافاً بعضیاشون بدجور آدمو می پیچونن) لال نباشم و بتونم حرف بزنم.![]()
Last edited by mojtaba_14; 11-07-2010 at 13:48.
آخرین و پایین ترین قیمت مک بوک MC374LL/A رو میشه بگید (مشخصات فروشگاه رو هم بگید ممنون میشم) ....
میخواستم بدونم آیا تو قیمت 1.5 بهترین انتخابه ؟
ببین دوست من من یک توصیه میکنم در مورد مکس اگر کامپیوتری داری که سیپیوش اینتل هست برو یک مکینتاش مثلا لیوپارد بخر یا کینگ بخر یک بار مکینتاشو نصب رکن روی PC معمولی بعد همون پارالل یا ماشین مجازی که توی کینگ هست و با اون ویندوز رو نصب کن و بعد مکس رو اجرا کن ببین خوشت میاد یا نه؟
این راحت ترین و بهترین و قابل اعتماد ترین کاره
اگر راضی بوده کلاهتو قاضی کن ببین می ارزه یا نه
میتونی مدل mc371 رو بگیری ، حدودا بین 1990 تا 2060 متغیره.
تمام نرم افزارایی که ورژن مک دارن روش نصب میشه ولی میتونی یه وین 7 64بیتی روش بریزی تا همراه مک وین هم داشته باشی .
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
پست خصوصی شد . لطفا اینجا از این سوالات مطرح نکنید.
به قول امید خان به قوانین فروم احترام بگذارید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)