من چند تا سوال برام پیش اومده ولی جواب قطعی نگرفتم
من 6 ماه نامحدود ( اعتباری ) گرفتم ، روز اول رفتم تو حسابم دیدم یه حساب اختصاصي برام گذاشتن که یه اعتباری داره هر بار وصل می شم یه هزینه ای رو حساب می کنه و از این حساب اختصاصی (اعتبارم ) کم می شه ، حالا اگه زودتر از 6 ماه این اعتبار صفر بشه من باید دوباره پول بدم و شارژ کنم ؟ اگه 6 ماه تموم شد و این اعتبار من صفر نشده بود چی می تونم تا زمانی که این اعتبار صفر نشده استفاده کنم و لازم نیست شارژ کنم تا زمانی که صفر بشه ، مثلا 10 ما هم شد شد
بعد یه نکته دیگه تو جزئیات تماس که می رم که می زنه چه تاریخی وصل شدی و چند ساعت وصل بودی ، خیلی تخیلی حساب می کنه یعنی مدت زمانی که وصل بودم رو خیلی زیاد میزنه همینم باعث می شه هزینه بیشتر بشه و اون اعتبارم بیشتر ازش کم شه برای شما هم اینجوریه ؟ دقیق همون قدر که وصل بودید رو محاسبه می کنه ؟
الان یه جای جدیدم پیدا کردم تو حسابم که از اینم سر در نمیارم :
من رفتم تو حسابم تو قسمت حساب بعد که باز شد يه جا نوشته :
براي مشاهده جزئيات حساب هاي ويژه خود اينجا کليک کنيد . ( کلیک که می کنی )
روش که مي زنم يه صفحه مياد شماره 10 نوشته :
اينترنت همراه ، اعتبار : 14900000 ، تاريخ انقضاء : 30/09/1389
منظور از اين تاريخ انقضا چيه ؟ تو اين تاريخ چه چيزي تموم مي شه ؟ این اعتبار مگه برای 6 ماه نیست ؟ ( من 3/9/89 فعال شد حسابم )
ممنون می شم یکی واضح و دقیق سوالات من رو جواب بده
سلام
مواردیکه تقریبا میدونم رو بهت میگم دوست خوبم
چون فکر نکنم کسی باشه جوابتو بده
1. اگه زودتر از شش ماه شارژت تموم بشه مسلمه که قطع کنن پس باید شارژ کنی
2.راجع به اینکه آیا مانده شارژ استفاده نشده ، قابل انتقال به دوره های بعدی هست یا نه به این آدرس مراجعه کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته که مدته این طرح 6 ماه هاست و پس از 6 ماه باید نسبت به انتخاب یکی از طرح های تعرفه موجود ایرانسل اقدام نماید. ولی اینو از پشتیبانشون بپرس تا مطمئن بشی اینجوری بپرس (اگه بعد از 6 ماه هنوز شارژ داشته باشم هنورز میتونم از اینترنت استفاده کنم)
3. اون مدت زمانی که شما میگین تخیلیه احتمالا یک برنامه ای به اینترنت (بدون اینکه خودتون خبر داشته باشید) متصل میشود که باعت مصرف شدن شارژتان میشود برای حصول اطمینان از برنامه Netlimiter استفاده کنید کار این برنامه لیست کردن برنامه هایی است که به اینترنت وصل میشن مثلا ممکنه ویندوزت بدون اطلاع شماداره خودشو آپدیت میکنه
بقیه رو هم نمیدونم بخشید.gif)