همونطور که دوستان گفتند داره. به این ترتیب که روی لینک نگه میدارین یه منوی کوچیک وا میشه و open in new tab اونجاست...
چون اولین ورژن firmware این گوشی روی گوشی های توی بازار هست، مسلما تو حالت صفر عملکرد پایداری نمیتونن داشته باشن که واسه همین SE آپدیت داد چند ماه پیش... انصافا کلی از ایرادها و گیر کردن ها و عجیب غریب بازی های گوشی من با آپدیت حل شد...
مشکل سیمکارت هم میتونه باشه. روی گوشی دیگه و یه سیمکارت دیگه رو روی این گوشی تست کنین ببینین بازم مشکل هست یا نه...
خوب اگه چیزی غیر از R2CA024 باشه مسلما آپدیت نشده. فقط فلش شده. هر ایرادی هم باشه 50% میشه گذاشت به حساب ناپایداری ورژن قدیمی و 50% ایراد خود گوشی... که البته دومی بعید به نظر میرسه...
چون مثلا من از گارانتی نیا تبریز که خودمم ازونجا گارانتی گرفتم، خبر دارم که میگن تاحالا یه دونه هم به خاطر عیب گوشی به گارانتی برنگشته... این حرف بی غرض به نظر میرسه، چون حتی طبق اصول بازار، داره کاره خودش رو از رونق میندازه...
لاک کد دیفالت گوشی اگه تغییرش نداده باشین 0000 هست. دقت کنین که اگه 3 بار اشتباه بزنین PIN میخواد... پس اگه تو بار اول و دوم ارور داد دست نگه دارین و از فروشنده بپرسین که احتمالا اون تغییرش داده... قدیما ازینجور چیزا زیاد پیش میومد.
گوشی که ساین نمیشه! برنامه ها ساین میشن. اکثر مشکلاتی که کاربرا با گوشی های هوشمند دارن اینه که با ساز و کار و طرز استفادش هنوز آشنایی ندارن و خیلی از خرابکاری ها در اثر همین ندونم کاری ها پیش میاد. البته امیدوارم ناراحت نشین، ولی حقیقته... اگه از گوشی جاوا به ویواز مهاجرت کرده باشین درست مثل این میمونه که قبلا کار با MS-DOS رو بلد بودین و الان میخواین ب بسم الله با ویندوز کار کنین... به همین خاطر راه افتادن و دونستن راه و چاه هرچیز و اینکه در قبال هر رفتار و عمل ما در گوشی، باید چه انتظاری ازش داشت، یکمی زمان میبره...
پس بهتره اگه میتونین تحمل کنین و خودتونو تطبیق بدین این گوشی یا هر گوشیه OS دار دیگه رو نگه دارین. وگرنه اگه با خرید یه گوشی غیر هوشمند جلوی ضرر رو از همینجا هم بگیرین منفعته...
موفق باشین...