تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 481 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون داداش.....یه سوال دیگه آیا مثل کامپیوتر اپن این ا تب داره؟؟؟؟منظورم اینترنتشه......یا مثلا open in new window داره؟؟؟؟؟
    همونطور که دوستان گفتند داره. به این ترتیب که روی لینک نگه میدارین یه منوی کوچیک وا میشه و open in new tab اونجاست...

ممنون از راهنمایی دوستان
    هم خود گوشی و هم مموری را فرمت کنم ؟؟
    گوشی را نخریده فرمت و آپدیت و فلش ؟؟
    اونطور که تو صفحه های قبل خوندم این ورژن آپدیت نمیخواد R2CA024 تاریخش هم 10-04-13 اینترنت پر سرعت هم دارم ولی خوب بلد نیستم آپدیت کنم . حالا چیکار کنم آخر بدم گارانتی ؟؟ مشکل از سیم کارت که نمیتونه باشه
    چون اولین ورژن firmware این گوشی روی گوشی های توی بازار هست، مسلما تو حالت صفر عملکرد پایداری نمیتونن داشته باشن که واسه همین SE آپدیت داد چند ماه پیش... انصافا کلی از ایرادها و گیر کردن ها و عجیب غریب بازی های گوشی من با آپدیت حل شد...

مشکل سیمکارت هم میتونه باشه. روی گوشی دیگه و یه سیمکارت دیگه رو روی این گوشی تست کنین ببینین بازم مشکل هست یا نه...

گوشی رو به اسم اپدیت کردن گرفتن و مثلا اپدیت شده چند صفحه قبل اون کد رو زدم و گفتم و شما گفتید اپدیت نیست
    خلاصه من نفهمیدم هستو نیست و حالا اینا به کنار
    من مموری رو فرمت کردم
    حالا این کدی رو که گفتید میزنم ازم lock code میخواد .چی باید وارد کنم؟
    ای خدا عجب شانسی دارما حالا خوبه گوشیم ساین و اینا هم نشده و هیچ برنامه ای روش نصب نیست
    وگرنه احتمالا گوشیم منفجر میشد
    اه نمیخوامشاگه 435 نخریده بودمش حتمامیفروختم اما میدونم قیمتی که الان بابت نوش میدن خیلی خیلی کمتره چه برسه به کارکردش
    خوب اگه چیزی غیر از R2CA024 باشه مسلما آپدیت نشده. فقط فلش شده. هر ایرادی هم باشه 50% میشه گذاشت به حساب ناپایداری ورژن قدیمی و 50% ایراد خود گوشی... که البته دومی بعید به نظر میرسه...
    چون مثلا من از گارانتی نیا تبریز که خودمم ازونجا گارانتی گرفتم، خبر دارم که میگن تاحالا یه دونه هم به خاطر عیب گوشی به گارانتی برنگشته... این حرف بی غرض به نظر میرسه، چون حتی طبق اصول بازار، داره کاره خودش رو از رونق میندازه...
    لاک کد دیفالت گوشی اگه تغییرش نداده باشین 0000 هست. دقت کنین که اگه 3 بار اشتباه بزنین PIN میخواد... پس اگه تو بار اول و دوم ارور داد دست نگه دارین و از فروشنده بپرسین که احتمالا اون تغییرش داده... قدیما ازینجور چیزا زیاد پیش میومد.
    گوشی که ساین نمیشه! برنامه ها ساین میشن. اکثر مشکلاتی که کاربرا با گوشی های هوشمند دارن اینه که با ساز و کار و طرز استفادش هنوز آشنایی ندارن و خیلی از خرابکاری ها در اثر همین ندونم کاری ها پیش میاد. البته امیدوارم ناراحت نشین، ولی حقیقته... اگه از گوشی جاوا به ویواز مهاجرت کرده باشین درست مثل این میمونه که قبلا کار با MS-DOS رو بلد بودین و الان میخواین ب بسم الله با ویندوز کار کنین... به همین خاطر راه افتادن و دونستن راه و چاه هرچیز و اینکه در قبال هر رفتار و عمل ما در گوشی، باید چه انتظاری ازش داشت، یکمی زمان میبره...
    پس بهتره اگه میتونین تحمل کنین و خودتونو تطبیق بدین این گوشی یا هر گوشیه OS دار دیگه رو نگه دارین. وگرنه اگه با خرید یه گوشی غیر هوشمند جلوی ضرر رو از همینجا هم بگیرین منفعته...

موفق باشین...

2. 3 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid.unique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lock code مربوط به پسورد گوشي ميشه كه در حالت ديفالت 00000 (5تا 0) هست كه بايد پنج رقمي باشد و با pin code كه 4 رقمه فرق ميكنه، اون پسورد سيم كارته كه اگه چند بار اشتباه بزني قفل ميشه، لاك كد ولي فقط ارور ميده ولي قفل نميشه. اگه با 00000 باز نشد، اون موقع ببر بده يه تعميركار برات كد رو پيدا ميكنه.

داره خودمونی میشه amirs66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باید نصبش کنی
    شما یه سر به این پست بزن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و فقط تنظیمات اینترنت را بخون
    ممنون.اما link download برنامشو براي vivaz ميدي؟
    من ماله 5800 رو روش ريختم كار نداد
    بعد اين تنظيمات داخلي واسه اينترنت irancell هم چطور بايد انجام بدم؟
    Last edited by amirs66; 23-08-2010 at 07:49.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ممنون گلم........در ضمن سی پی سیو جت 800 هست.......خیلی هم مزخرفه.......
    خب اره همون 800 من اشتباه گفتم
    ممنون از راهنمایی دوستان
    هم خود گوشی و هم مموری را فرمت کنم ؟؟
    گوشی را نخریده فرمت و آپدیت و فلش ؟؟
    اونطور که تو صفحه های قبل خوندم این ورژن آپدیت نمیخواد R2CA024 تاریخش هم 10-04-13 اینترنت پر سرعت هم دارم ولی خوب بلد نیستم آپدیت کنم . حالا چیکار کنم آخر بدم گارانتی ؟؟ مشکل از سیم کارت که نمیتونه باشه
    بهتره هیمنکارو بکنی یعنی فرمت هر دو
    اما قبل از فرمت مموری از اطلاعاتت بکاپ بگیر
    و دقت کن مموری حتما باید در خود گوشی فرمت کنی
    برای اپدیت گوشی برنامه اپدیتر سونی اریکسون را دانلود کن
    اخرینش اینه : Update_Service_Setup-2.10.5.11
    موقع اپدیت اگر فیرمور جدید نباشه میتونی با همون فیرمور موجود نیز اپدیت کنی که در واقع میشه فلش

گوشی رو به اسم اپدیت کردن گرفتن و مثلا اپدیت شده چند صفحه قبل اون کد رو زدم و گفتم و شما گفتید اپدیت نیست
    خلاصه من نفهمیدم هستو نیست و حالا اینا به کنار
    من مموری رو فرمت کردم
    ای خدا عجب شانسی دارما حالا خوبه گوشیم ساین و اینا هم نشده و هیچ برنامه ای روش نصب نیست
    وگرنه احتمالا گوشیم منفجر میشد
    اه نمیخوامشاگه 435 نخریده بودمش حتمامیفروختم اما میدونم قیمتی که الان بابت نوش میدن خیلی خیلی کمتره چه برسه به کارکردش
    این ایرادها برای ما عادی هست
    حالا شما کمی بدشانسی اوردی
    اصلا نترس درست میشه
    حالا که مال شما را گرفتند و اپدیتش هم نکردند برو سراغشون و بگو چرا دروغکی گفتین اپدیت کردین ؟
    بگو من کد را زدم و ورژن فیرمور را از نت نگاه کردم اپدیت نیستش
    به خاطر همین چیزاست که ادم دلش نمیخواد گارانتی بگیره
    خلاصه نترس درست میشه
    يعني ازش راضي نيستي؟
    من ميخوام بخرمش! يعني نگيرم؟
    اینهمه ویواز خریده شده و فقط یکی دو مورد اینطوری بوده
    اینا هم قابل حل هستند
    اگر ایرادشون هم سخت افزاری باشه مشکلی نیست میده گارانتی
    ممنون.اما link download برنامشو براي vivaz ميدي؟
    من ماله 5800 رو روش ريختم كار نداد
    بعد اين تنظيمات داخلي واسه اينترنت irancell هم چطور بايد انجام بدم؟
    لینک دانلود نداره
    معلومه نخوندیش
    چون در اونجا فقط تنظیماتش هست
    کسانی که وارد باشند میتونند تنیمات را براحتی اعمال کنند
    میتونید به لینک زیر نیز سر بزنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی پیام
    گوشی قبلیم ان86گارانتی نیا داشت
    یه بار fm transmiter خراب شد کار نمیکرد
    رفتم گفتن کار نمیکنه
    گف چی fm transmiter ؟
    این دیگه چیه ؟
    شرکتی که گارانتی گوشی میده و هنوز نمیدونه فرستنده اف ام چیه
    خلاصه ای شد در ویواز فروشنده هرچقدر اصرار کرد گارانتی نیا کنه قبول نکردم
    Last edited by golmohammadi; 23-08-2010 at 10:01.

6. 4 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

همونطور که دوستان گفتند داره. به این ترتیب که روی لینک نگه میدارین یه منوی کوچیک وا میشه و open in new tab اونجاست...

چون اولین ورژن firmware این گوشی روی گوشی های توی بازار هست، مسلما تو حالت صفر عملکرد پایداری نمیتونن داشته باشن که واسه همین SE آپدیت داد چند ماه پیش... انصافا کلی از ایرادها و گیر کردن ها و عجیب غریب بازی های گوشی من با آپدیت حل شد...

مشکل سیمکارت هم میتونه باشه. روی گوشی دیگه و یه سیمکارت دیگه رو روی این گوشی تست کنین ببینین بازم مشکل هست یا نه...

خوب اگه چیزی غیر از R2CA024 باشه مسلما آپدیت نشده. فقط فلش شده. هر ایرادی هم باشه 50% میشه گذاشت به حساب ناپایداری ورژن قدیمی و 50% ایراد خود گوشی... که البته دومی بعید به نظر میرسه...
    چون مثلا من از گارانتی نیا تبریز که خودمم ازونجا گارانتی گرفتم، خبر دارم که میگن تاحالا یه دونه هم به خاطر عیب گوشی به گارانتی برنگشته... این حرف بی غرض به نظر میرسه، چون حتی طبق اصول بازار، داره کاره خودش رو از رونق میندازه...
    لاک کد دیفالت گوشی اگه تغییرش نداده باشین 0000 هست. دقت کنین که اگه 3 بار اشتباه بزنین PIN میخواد... پس اگه تو بار اول و دوم ارور داد دست نگه دارین و از فروشنده بپرسین که احتمالا اون تغییرش داده... قدیما ازینجور چیزا زیاد پیش میومد.
    گوشی که ساین نمیشه! برنامه ها ساین میشن. اکثر مشکلاتی که کاربرا با گوشی های هوشمند دارن اینه که با ساز و کار و طرز استفادش هنوز آشنایی ندارن و خیلی از خرابکاری ها در اثر همین ندونم کاری ها پیش میاد. البته امیدوارم ناراحت نشین، ولی حقیقته... اگه از گوشی جاوا به ویواز مهاجرت کرده باشین درست مثل این میمونه که قبلا کار با MS-DOS رو بلد بودین و الان میخواین ب بسم الله با ویندوز کار کنین... به همین خاطر راه افتادن و دونستن راه و چاه هرچیز و اینکه در قبال هر رفتار و عمل ما در گوشی، باید چه انتظاری ازش داشت، یکمی زمان میبره...
    پس بهتره اگه میتونین تحمل کنین و خودتونو تطبیق بدین این گوشی یا هر گوشیه OS دار دیگه رو نگه دارین. وگرنه اگه با خرید یه گوشی غیر هوشمند جلوی ضرر رو از همینجا هم بگیرین منفعته...

موفق باشین...
    بله با 4 تا صفر حل شد!!! الان گوشی رو ریست کردم فعلا که حالش خوبه اما بعیده که همینجور بمونه
    میدونم اره درست میگی من هیچی از گوشی های جدید حالیم نیست.ناراحت هم نمیشم کسی بگه سرم نمیشه ولی گفتن این مطلب توسط شما در این پست ضرورتی نداشت!!!این اولین گوشی هست که خریدم و سیستم عامل داره و ...

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

دوستان ، توی این تاپیک روش ساین کردن رو به صورت کاملا" ساده و گویا توضیح داده :

آموزش سایــن کردن با استفاده از برنامــه SignSiS ه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان

یکی از دوستام ویواز داره یک ماهی هست خریده الان میخواد بفروش
    بین خرید این 4 مدل شک دارم
    سونی اریکسون ویواز (دست دوم دوستم )
    سونی اریکسون x1
    htc touch 2
    omina lite

اولویت اصلیم خواندن pdf است استفاده از اینترنت

عکاسی و فیلم برداری برام اهمیتی نداره

دوستان کدوم را پیشنهاد میکنند ..

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی پیام
    گوشی قبلیم ان86گارانتی نیا داشت
    یه بار fm transmiter خراب شد کار نمیکرد
    رفتم گفتن کار نمیکنه
    گف چی fm transmiter ؟
    این دیگه چیه ؟
    شرکتی که گارانتی گوشی میده و هنوز نمیدونه فرستنده اف ام چیه
    خلاصه ای شد در ویواز فروشنده هرچقدر اصرار کرد گارانتی نیا کنه قبول نکردم
    حق دارین. اکثرا همینطورن...
    واسه منم چون مفت افتاد دادم گارانتی... وگرنه 24 تومن الکی میگیرن...

بله با 4 تا صفر حل شد!!! الان گوشی رو ریست کردم فعلا که حالش خوبه اما بعیده که همینجور بمونه
    میدونم اره درست میگی من هیچی از گوشی های جدید حالیم نیست.ناراحت هم نمیشم کسی بگه سرم نمیشه ولی گفتن این مطلب توسط شما در این پست ضرورتی نداشت!!!این اولین گوشی هست که خریدم و سیستم عامل داره و ...
    من نگفتم حالیتون نیست! هیچ کسی که از اول همه چی رو نمیدونه. فقط گفتم که مشکلات رو به حساب گوشی نزارین که حرفهاتون رو تصمیم دیگرون تاثیر غیر واقعی نزاره. ظاهرا ناراحت شدین... خوب میتونم دیگه جواب ندم تا بیشتر ناراحت نشین... موفق باشین
    Last edited by payam20; 23-08-2010 at 14:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بسیار ممنون از دوستان عزیز payam20i و golmohammadi کمک بزرگی کردین همه ی کارهایی که گفتین را امتحان میکنم بلکه مشکل رفع بشه. هر چقدر گشتم دکمه ی تشکر را پیدا نکردم
    راستی شارژ کامل گوشی من 3 ساعت طول میکشه غیر عادی نیست و حدود 24 ساعت البته با کار تقریبا مداوم نه زیاد شارژ دارم البته میدونم هفته ی اول تقریبا شارژ گوشی زود تموم میشه ولی مدت زمان شارژ کردن زیاده

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

آیا اینترنتش صبیه جت چرته و مزحرف که سایتای فلش رو بالا نمیاره؟؟؟؟آیا براش کیلتر شکن پیدا می شه؟؟؟نترسین نترسین....سایتای خوب می رم....اگه داره یه لینک قیلتر شکن بدین سیو کنم تو کامیم.....
    Last edited by RaS0oL.M; 23-08-2010 at 12:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •