تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 428 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه VGS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علاقه / پشتکار / صبر .

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeed_cpu_full
    سلام مجدد
    یه سؤال دارم .. من میخوام یه دستگاه بسازم که وقتی پلیر به اون نزدیک شد و E رو زد یه کادر بیاد روی صفحه که پلیر بتونه توی اون بنویسه
    این کار رو توی UDK چجوری میشه انجام داد ؟
    ممنون
    سلام

این کار تایم بگیری تو UDK کار 40 ثانیست. البته برا من که کندم: (عکسا رو بزرگ کن ببین)

سمت چپ رو ببین، یه استاتیک مش هست، همون چیزیه که کاربر به عنوان کلید می بینه، که می تونه هر چیزی باشه مثلا یه کامپیوتر. اون سبزه که می بینی سلکت شده هم یه تریگیر هست که عمل واقعی کلید رو انجام می ده.

حالا سمت راست رو ببین، دو تا نود هست، نود چپی یه Event هست که وقتی کاربر بره جلوی تریگر و E رو بزنه فعال میشه. وقتی فعال شد Sequence بعد از خودش رو کامل اجرا می کنه که اینجا فقط یه نود GFx Open Movie هست. این نود هم یه UI از نوع Scaleform GFx رو باز می کنه. که دیگه شما باید تو اون UI هر چیزی می خوای بذاری از جمله دکمه، لیبل و تکست باکس.

اینم چیزی که کاربر از دکمه تو ریل تایم می بینه:

بیا اینم کاری که تو بقیه انجین ها حداقل نیم ساعت کار داره اینجا زیر 1 دقیقه تموم شد. البته جای توییک زیاد داره ولی همین کارو راه می ندازه.

فعلا بای.

3. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دستت درد نکنه ... ولی توی بقیه ی انجین ها 30 دقیقه طول نمیکشه ها !! : دی حالا بگذریم
    حالا یه سؤال دیگه :
    اگه بخوام این چیزی که پلیر توی کادر مینویسه رو به عنوان متغیر String به UDK بدم باید چیکار کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یک سوال در مورد سایه ها دارم جناب محمد
    من قبلن هم سوال کرده بودم درباره سایه های دندانه دار جواب دادین و لی نفهمیدم می شه یک بار دیگه بگین
    اصلا چه جوری می شه تنظیمات گرافیکی قابل تنظیم توی یو دی کی داشت مثلا گرافیک یا تنظیمات کی بورد یا دسته و امثال اینها
    در ضمن دوباره توی نسخه جدید یو دی کی دیدم aitree داره توی content browser راست کلیک کن اولین گزینه

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام
    من خوب به حرفایی که زدید فکر کردم ، و هرچی فکر کردم آخرش به حرفای شما رسیدم

یه وقت هم فکر نکنی چون من UDK کارم، می خوام شما بیای UDK. این طور نیست، اتفاقا من ترجیح می دوم شما سفت بچسبی به گیم استودیو با علاقه / پشتکار / صبر ، تا اینکه بیای UDK و 3-2 ماه دیگه ولش کنی. بین این دو تا اولی رو ترجیح می دم. لااقل اون طوری یه پروژه ای رو تموم می کنی، هرچند کیفیت خوبی نداشته باشه.

بشین خوب فکراتو بکن، طوری برا تصمیمت زحمت بکش تو این یکی دو هفته که یک ماه، 6 ماه، دو سال دیگه حسرت نخوری. و یادت باشه هر تصمیمی گرفتی، درست یا اشتباه، قراره دیگه تا آخر باهاش بری.
    من همین کار رو در رابطه با گیم استدیو کردم اولش تصمیم گرفتم با اون کار کنم و می بینید که تا الان هم حتی جا نزدم و دارم هنوز با گیم استدیو کار میکنم ولی به این نتیجه رسیدم عاملی به اسم پیشرفت هم وجود داره و باید برای پیروزی تو بازی سازی به این عامل هم توجه کنم و انجینم رو عوض کنم ، ولی در کل به قول آقا پرویز گیم استدیو یه پایه برای من تو بازی سازیه
    باور میکنید من تا زمستان88 اصلا نه میدونستم برنامه نویسی چیه نه میدونستم نرم افزار چیه( فقط در حد پینت) و نه.... در طول این مدت کوتاه( از زمستان88 تا حالا) با تمام پشتکار دارم سعی میکنم به اون چیزی که واقعا میخوام برسم که مطمئنم اگر نا امید نشم و :
    علاقه / پشتکار / صبر
    رو از دست ندم میتونم موفق بشم
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دستت درد نکنه ... ولی توی بقیه ی انجین ها 30 دقیقه طول نمیکشه ها !! : دی حالا بگذریم
    حالا یه سؤال دیگه :
    اگه بخوام این چیزی که پلیر توی کادر مینویسه رو به عنوان متغیر String به UDK بدم باید چیکار کنم ؟
    خواهش می کنم، اگه اینجوره که خوبه.

کار با رشته ها تو کیسمت قر و پر داره. برای این کار خود من با اسکریپت این کار رو می کنم، به شما هم توصیه مب کنم همین کار رو بکن، کلا خود بازی UT هم الان تمامی UI هاش رو با اسکریپت مدیریت می کنه. البته کدهای UI خیلی سادست ولی لازمه قبلش UScript رو در حد متوسط بلد باشی تا بتونی اونو به بازیت وصل کنی.

اونجا دیگه String یه جزو عادی از کاره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم داکیومنت Scaleform که توش به کدهای Action Script و Unreal Script هم اشاره کرده.

فعلا.

8. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یک سوال در مورد سایه ها دارم جناب محمد
    من قبلن هم سوال کرده بودم درباره سایه های دندانه دار جواب دادین و لی نفهمیدم می شه یک بار دیگه بگین
    اصلا چه جوری می شه تنظیمات گرافیکی قابل تنظیم توی یو دی کی داشت مثلا گرافیک یا تنظیمات کی بورد یا دسته و امثال اینها
    در ضمن دوباره توی نسخه جدید یو دی کی دیدم aitree داره توی content browser راست کلیک کن اولین گزینه
    آهان الان گرفتم قضیه AI Tree رو. AI Tree مشتق شده از کلاسهای K2 هست. حالا K2 چیه؟

K2 یه سری کلاسه که از بیلد قبل به UDK اضافه شده. (برو تو شاخه ی Development\Src\Engine\Classes کلاسهایی که با K2 شروع می شن رو ببیین) اتفاقا یه مورد سکرتی هست در حال حاظر. یعنی اپیک نه هیچ خبری داده نه هیچ مقاله ای زده که راجع به K2 صحبت کنه، ولی شایعه هست که این K2 در حقیقت Kismet 2 هست. چون تو کلاس هاش صحبت از نود و کد و انواع داده و همین طور ساختار های کنترلی هست. به اسمش هم می خوره. ولی می گم فعلا یه شایعه هست. باید منتظر بشیم تا خود اپیک تو یکی از بیلد ها قضیه رو لو بده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این AI Tree هم چون بخشی از همین قضیه هست معلوم نیس چیه، چک کنی می بینی خود اپیک هم هیچ AI Tree تو کانتنت ها نگذاشته، ادیتورش هم خیلی ساده و ابتدایی هست فعلا:

در مورد سایه ها هم اون سری به این خاطر نفهمیدی که من جوابی ندادم تا جایی که یادمه. قبلش یه سوال کردم که جواب ندادی.

پرسیدم شما این سایه رو روی Terrain می خوای حل کنی یا BSP یا استاتیک مش؟ متداش فرق می کنه.

تنظیمات کیبرد اگه می خوای برای کاربر نهایی بذاری، باید یه کلاس درست کنی که با فایل DefaultInput.Ini یا یکی از فرزنداش کار کنه. تنظیمات صوتی و گرافیکی هم باز کدنویسی می خواد.

تا بعد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

هم روی terain و i هم روی bsp

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برای BSP که چند صفحه پیش گفته بودم باید چیکار کرد:

نقل قول نوشته شده توسط tovamohammad
    مورد دوم کیفیت لایت مپ BSP هست که برای کف گذاشتی. در حال حاظر کیفیتش خیلی پایین هست و نمی تونه جزئیاتی در این حد رو نشون بده. کاری که باید بکنی اینه: کف مپ رو انتخاب کن، F5 رو بزن و Lightmap Resolution رو از سمت راست بکن 1.
    کلا هر چی اون عدد Lightmap Resolution کوچیکتر باشه، کیفیت سایش بالاتره، زمان بیلد هم بیشتره.

هر چند معمولا توی یه بازی تجاری حداقل کف BSP رو با استاتیک مش می پوشونن (نه به جای BSP، بلکه روی اون). این طوری کیفیت بالاتره، زمان بیلد هم این قدر زیاد نمی شه. یه سری بازیا که دیوار و سقف رو هم حتی مش می کنن.

برای Terrian هم معمولا کیفیت ساده پیش فرض خوب هست، تنظیماتش هم زیاد نیس، برا همین نمی دونم چرا باهاش مشکل داری. یه شات از Terrian با سایش بذار ببینم. و بگو که منبع نورت هم دقیقا چیه.

اینا که گفتم برا سمت گیرنده ی نور بود، فرستنده ی نور (همون کامپوننت های نور که می ذاری) هم تنظیمات زیادی برای کیفیت سایش داره. اینا رو انجام بده، اگه لازم بود تنظیمات اونو هم بهت بگم. اگه این طور بود مشخصات کامل نور هاتو باید بگی.

سیلسین جان اگه آموزشا رو به ترتیب رد کرده بودی الان همه اینا رو خودت می دونستی ها. نمی دونم چند بار دیگه باید بگم، این جوری داری پیشرفتتو کند می کنی ها.

تا بعد.

داره خودمونی میشه Sadegh 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام محمد جان یه نشکلی توی برنامه هست که هر وقتی می خوام پکیج جدیدی که ساختم سیو کنم برنامه گیر می کنه و close program می ده؟

راستی ویندوزمم 7 هست
    Last edited by Sadegh 2007; 18-09-2010 at 04:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •