موتور tu5 تو شهر صدی 10 و خورده ای می سوزونه بقیه موتورها همون 12 به بالا می سوزونن دوست من. البته خارج شهر و ترکیبی Tu5 و EF7 خیلی تفاوتی ندارن
موتور tu5 تو شهر صدی 10 و خورده ای می سوزونه بقیه موتورها همون 12 به بالا می سوزونن دوست من. البته خارج شهر و ترکیبی Tu5 و EF7 خیلی تفاوتی ندارن
زیر عکس سمند یه سربرگ وجود داره مشخصات انواع موتورها و .... میتونی ازاونجا ببینی از جمله ای اف7
سمند پایه گاز سوز همین مشکلو داره. انقدر سنگینه که مصرف بنزینش در سطح مصرف بنزین سمند XU7 بنزینیه.
EF7 بنزینی توی شهر حدود 11 میسوزونه.موتور tu5 تو شهر صدی 10 و خورده ای می سوزونه بقیه موتورها همون 12 به بالا می سوزونن دوست من. البته خارج شهر و ترکیبی Tu5 و EF7 خیلی تفاوتی ندارن
بله اشتباه از من بود.
بنزینی : 11.02
پایه گاز سوز 12.08
xu7 معمولی: 12.07
xu7 دوگانه: 13.34
این گیج روغنش باید روی چند درجه باشه؟
گیج روغن درجه نداره
با حروف L و H مشخص شده
وقتی گیج رو مشاهده میکنید اگر سطح روغن L باشه یعنی روغن کم هست
در حالت عادی باید روی H باشه
چیزی به نام L و H ندیدم
دوستان ماشین امروز یهو چراغ اخطار انژکتورش روشن شد. یه بار هم قبلا شده بود که بعد از یکی دو روز خاموش شد
صاحب قبلی که میگفت بخاطر چرخوندن سریع سویچ و استارت سریع هست. الان امروز که تست کردم دیدم هر چی دکمه CNG رو میزنم نمی ره روی بنزین با اینکه بنزین دارم؟ به نظرتون مشکل چیه؟
یه سوال هم از دوستان ماشین باز
من اینو رد کنم به نظرتون L90 از نظر اتاق منو ارضا میکنه؟ آخه شنیدم شبیه پراید پیشرفته هست اتاق این خودرو
نشستم توش ولی پشت فرمونش نشستم هنوز
اگر L or H نداره دوتا خط یا بریدگی داره که خط اولی از سمت نوک گیج میشه مینیموم و بالاییش ماکزیموم هست .
فکر نمیکنم ربطی به چرخوندن سوییچ داشته باشه ، شما حدود 3 تا 5 ثانیه بعد از باز شدن سوییچ استارت بزنید بهتره چون پمپ انژکتور بنزین رو به موتور میرسونه تا بهتر استارت بخوره.
( قدیما که ماشینا کاربرات بود راننده یا با یه سرگاز ماشین رو خاموش میکرد یا موقع استارت زدن یکم گاز رو فشار میداد تا بنزین تزریق بشه )
ال 90 از نظر فنی عملکرد بسیار عالی به نسبت سمند داره ، ترمزها ، ایمنی و مصرف ، صدای کم موتور ، نرم بودن صفحه کلاج و دنده ها ، البته برتری سمند میتونه هندلینگ بهترش باشه همینطور ظاهر داخل و بیرون بهتر از ال90
صدای موتور، نرم بودن کلاژ و دنده ترمز هیچ کدوم نسبت به سورن Ef7 بنزینی برتری نداره. اگه سورن (شاید lx هم همین باشه) برتر نباشه کمتر از l90 نیست. داخل کابین l90 از کیفیت پایینی نسبت به سمند سورن برخورداره.
سلام چون پرايد از روش كپي شده بي كيفيته ؟؟؟؟ پس چرا بين خودرو هاي داخلي از لحاظ كيفيت ٥ ام هست ! سمند و سورن چند ام هستن ؟؟؟ اينقدر ظاهر بين نباشين !
اينقدر رو هوا صحبت نكنيد ! اين بنده خدا ميخواد كلي هزينه كنه بعد شما ...
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
Last edited by mohamad skystar; 06-12-2012 at 15:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)