یه نمونه از باگهایی که برای من بود گلدونی که تو هوا بود و من وقتی با دست میگرفتمش و ولش می کردم تو هوا میموند یا یه بار دستهاش تو هوا موند بغیراز این دو بار برای من که باگ نداشت
یه نمونه از باگهایی که برای من بود گلدونی که تو هوا بود و من وقتی با دست میگرفتمش و ولش می کردم تو هوا میموند یا یه بار دستهاش تو هوا موند بغیراز این دو بار برای من که باگ نداشت
دوستان با گرافيك 9500 1GB DDR2 ميتونم رو چه رزلوشني بازي كنم ؟
آلکاتراز چرا میرفت سراغ اون دستگاه های فضایی ها --و با زدن کلید F شیشه شون رو میشکست و اون ماده سیاه ازش بیرون میومد؟؟
اخرش چرا با وجود خواهش های تارا بازم رفت توی سفینه فضایی ها و نزدیک بود خودشو بکشه؟؟
Last edited by H A M A S; 16-07-2011 at 20:40.
خب تنها کسی که میتونست به پاک سازی شهر از اون وضعیت هولناک کمک کنه الکاتراز بوده
و این که چرا الکاتراز چون که امکان استفاده از لباس نانو سوئیت رو داشت وگرنه هیچ کس نمیتونست به اون سیستم نزدیک بشه.
من یه جا توی مرحله A Walk in the Park گیر کردم
یه جا هست که از تو لوله در میام میرم جلو 2 تا موجود هست یکی جپ اون سوراخ و یکی راستش
زده که 5 متر دیگه اما این 5 متره توی این لوله فلزیست
موجودا آبیند و نمیمیرند هر چی هم شلیک میکنم توی این سوراخ فلزی هیچی نمیشه
باید چی کار کنم ؟
یه شات بذار از اون قسمت
منظورتون از آبی چیه ؟ یعنی مثل آب نامرئی هستند ؟
اگر اونجایید ، تنها راهش یک اسلحه ای هست توی یک نقطه ی خاصی برق میفرسته سر و صدا هم نداره - سه سوت میکشتشون .
اون سیستمها در حقیقت چکار میکرد که آلکاتراز اونها رو نابود میکرد؟؟(با شکستن شیشه شون) یعنی کارشون چی بود؟؟
و همینطور اون لوله های زیادی که از زمین بیرون زده بود و مال فضایی ها بود چی؟؟
تشکر زیاد...
Last edited by H A M A S; 18-07-2011 at 11:22.
اونها مواد هیدرولیکی که در سفینه اصلی رو بسته نگه میدارند رو هدایت میکنند ، وقتی میشکونیشون مادش میریزه بیرون و در اصلی باز میشه و آلکاتراز میتونه بره توش .
منتظر شنیدن نظرات شما هستم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)