تقریبا یه هفته. یکم تخلیه و رانژه طول میکشه.
ولی بعضی سرویساشون داغونه فعلا.
خواش میکنم
کد B04-1
تقریبا یه هفته. یکم تخلیه و رانژه طول میکشه.
ولی بعضی سرویساشون داغونه فعلا.
خواش میکنم
کد B04-1
پارس آنلاین طرفای بعثت چطوره ؟
TRA-256 256 Kbps 256 Kbps نامحدود 144,000 Dynamic
با ضریب اشتراک ۱ به ۱۰
می ارزه؟؟؟
سلام رفیق
من داشتم از این تعرفه ها خوب نبودن یه چند نفری هم خبر دارم مال اونها هم داغون بوده
حجمی بگیری بهتره ولی واسه تست اگر قبول کردن بگو یه روز واست از این tra ها وصل کنن که نخواستی پولت هدر نره
Last edited by M e i s a m; 16-01-2012 at 21:40. دليل: درست شد :)
راستی شما کدوم مرکز مخابراتی؟
دوست عزیز تا یکی دو ماهی اوضاع بر وفق مراده از لحاظ دانلود شبانه بعد از اون به شما میگن به عنوان مشترک پر مصرف شناخته شدین و میگن شبانه رو برا وب گردی گذاشتیم نه دانلود فایلهای حجیم!!! سرعت شبانتون میشه بین 5 تا 20 کیلو بایت.این شارلاتان بازی هست که شاتل در میاره بعد از مدتی.بالای 10 نفر رو سراغ دارم که براشون چنین مشکلی بوجود اومد.البته امیدوارم برای شما اینطور نباشه...
عجب!!!
داش وحید دمت گرم. نکته مهم و قابل تاملی رو بیان کردی. من هم یه همچین چیزی رو در حد شایعه شنیده بودم،
ولی با صحه گذاشتن یکی از اعضای این تاپیک مبنی بر وجود یه همچین چیزی، تقریبا مطمئن شدم.
ممنونم.
من خودم کسی ام که دانلود زیاد می کنم... شاتل رو به پیشنهاد یکی از دوستان گرفتم که خودشم اهل دانلوده... در ماه چیزی در حدود 20-25 گیگ دانلود داره و همچین مشکلی که شما گفنید براش پیش نیومده...منم فکر نمی کنم مصرفم بیشتر از این باشه... شاید این مورد مشترک پرمصرف برای مشترکان بیشتر از این رقمهاست...
در هر حال که شامل حال ما نمیشه![]()
مرکز تختی
[/COLOR]ساعت 1:30 بامداد
اینجا سرویس 128 شاتل ... H love u pmc
![]()
دوست عزیز 20 گیگ درماه که دانلود حساب نمیشهو جز کم مصرفا حساب میشین.
ولی خب چون سرویس شما 128 باید کمتراز اینا مصرف داشته باشین تا شاتل محدودتون نکنه!
یادش بخیر یه زمانی مخابرات بودیم ماهی 40گیگ میگرفتیم!!
ممنون
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
حامد جون اینم دانلود دیشب.
سرویس یه مگ - لایزر :
Last edited by NeORiN; 20-01-2012 at 20:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)