داداش کدوم g51 این قیمت میده؟ با کدوم گرافیک؟
3d هم داره؟
بنظرت تا مهر ماه چند میده؟
داداش کدوم g51 این قیمت میده؟ با کدوم گرافیک؟
3d هم داره؟
بنظرت تا مهر ماه چند میده؟
با 6 گیگ رم و بدون سه بعدی و سی پی یو 720QM و گرافیک هم 360 .
تا مهر شاید دیگه مشخصات جدید تر بیاد و قیمتش هم از این پایین تر نمی یاد .
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
بله .
حق با شماست .
ولی تا حالا فکر کردین شاید شما هم جزو همون 3 یا 4 نفری باشید که نوت بوکشون خاموش شده و دیگه روشن نشده ؟
در هر صورت N61JQ هم خریدش پیشنهاد نمیشه .
موفق باشید .
به نظر شما فیلم نگاه کردن تو کدوم بیشتر حال میده؟
سری fw1600*900
سری f,f115و1920*1080
لطفا فقط بر اساس رزولوشن جواب ندید مرسی؟
بستگی به فیلمتون داره .
اگر 1080P باشه در 1920 در 1080 .
ولی اگر که 720P باشه در 1366 در 768 .
موفق باشید .
ببین 4 گیگ رم داره
یا با گرافیک 260
یا با 3d دار
هر خبری ازش گرفتی دمت گرم بگو
ببین مثل اینکه موضع خودت رو کاملآ عوض کردی.اما دوست گلم شما در انتخاب کاملآ ازادی و هر چند بار هم که بخوای میتونی نظرت رو تغییر بدی.اما این نباید باعث بشه که با تغییر نظر دادنت برند مربوطه رو هم نابود کنی.سونی درسته که کمترین امار خرابی رو نداره ولی از لحاظ خرابی در سه سال گذشته تو رده سوم بوده و یکی از با کیفیت ترین برند های تولید لپ تاپ در جهان به شمار میره.تو مدلهای موجود تو ایران هم مدل 115 واقعآ عالیه.بخصوص اگه اهل گیم های خیلی سنگین نباشی.من به شخصه از نزدیک باهاش کار کردم و خیلی عالیه و به تمامی دوستانی که اهل گیم های سنگین نیستند خریدش رو توصیه میکنم.شما یکی دیگه از مشکلاتت برای عدم تصمیم گیری اطلاعات مجازی و غیر واقعیه که معمولآ تو سایتهای اینترنتی خیلی هم زیاده.همونطور که قبلآ هم گفتم اطلاعات اینترنت برای اگاهی خوبه اما سندیت نداره و به تنهایی نمیتونه ملاکی برای انتخاب باشه.برای مثال شما دائمآ از صفحه نمایش بد N61jq میگی،ایا برای یه بار هم که شده از نزدیک دیدی؟؟؟؟مطمئن هستم که ندیدی چون اگر میدیدی هیچ وقت همچین نظری نمیدادی.در کل شرمنده که اینقدر رک نوشتم باور کن که هدفم فقط و فقط راهنمایی بود.باز هم پوزش میخوام.![]()
دوست عزیز کاملآ مشخصه که وضوح یک صفحه نمایش Full HD از صفحه نمایش 900×1600 بیشتره و برای نمایش فیلم هم مناسب تر خواهد بود.این دو مدل که شما نوشتی از یک نوع صفحه نمایش استفاده میکنند یعنی LCD ساخت سونی.اما کیفیت صفحه نمایش F115 علاوه بر رزولیشن در کیفیت رنگ و کنتراست به دلیل استفاده از بک لایت LED (به نقل از دوستان دارای این محصول) از سری FW بالاتره پس مطمئنآ در نمایش فیلم هم بهتر خواهد بود.![]()
دیدن یک تصویر کوچک در یک مانیتور با رزولوشن پایین خیلی بهتر هستش!
چون وقتی رزولوشن مانیتور بالا باشه تصویر Stretch میشه در نتیجه تصویر تار خواهد بود.
دقیقا درسته...
اگر قرار باشه کیفیت فیلم پایین باشه که همون 1600*900 هم زیاده !!!
از لحاظ برایتنس و کنتراست شاید فرق چندانی بین دو مدل بیان شده نباشه
اما خوب زاویه دید در F کمی بهتر شده و black هم بهتر شده....
برای بازی های با کیفیت بالا ، 1080P بسیار مناسب هست
من میخام ی f115 بخرم میخام بدونم میتونم کاری کنم باحاش راحت بازی کنمو مشکلی از لحاض گرافیک نداشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)