نه.مال من زیرگروه 1م کمتره.زیرگروه 2 و 3 بیشتر.البته با توجه به اینکه رشته ای که من میخوام زیرگروه 1ه به نفعمه
تشکری که ازت کردم به خاطر این بود که بالاخره املا ضرس رو یاد گرفتم!!!!!برای صدمین بار و با ضرس قاطع
نه.مال من زیرگروه 1م کمتره.زیرگروه 2 و 3 بیشتر.البته با توجه به اینکه رشته ای که من میخوام زیرگروه 1ه به نفعمه
تشکری که ازت کردم به خاطر این بود که بالاخره املا ضرس رو یاد گرفتم!!!!!برای صدمین بار و با ضرس قاطع
مي خواستم ببينم رشته ژنتيك وفيزيو تراپي تو كنكور تجربي چه رتبه اي مي خواد بازار كارش چطوره؟![]()
فک نکنما...
تو ریاضی که یه تعداد محدودی کشوری نیست!
`
اصلاحات جديد (سري دوم) مربوط به دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) و كدرشته محلهاي جديد (علاوه بركدرشته محلهاي دفترچه شماره 2) آزمون سراسري سال 1388
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir400; 05-08-2009 at 22:13.
عجب پست مفیدی واقعا یه تنکس کم بود واسه این پست![]()
پوزیترون درست میگه ، رشته های کشوری هیچ گونه بومی گزینی ای نداره ، تو دفترچه هم نوشته .
خواهش می کنم!
البته تغییرش دادم که دیگه مفید نباشه![]()
![]()
` آیا می دانید؟ سیستم پاسخگویی الکترونیکی سایت سازمان 24 ساعته آماده پاسخگویی به سوالات داوطلبان است
` آيا مي دانيد؟ انتخاب رشته اينترنتي نقش مهمي در کاهش خطاهاي احتمالي از سوي داوطلبان دارد
` آيا مي دانيد؟ براي اطلاع از نتايج آزمون ها از طريق اينترنت داشتن شماره داوطلبي الزامي است
```` منبع::منبع ````
سلام
مال من زیرگروه1 کمترین رتبمه.فکر کنم بخاطر اینه که من شیمی رو خوب نزدم زیرگروه2 ,7تا با زیرگروه 1,تفاوت داره اما رتبه سهمیه من و زیرگروه 2 با هم یکیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)