آقا ، یه سوتی داغ داغ!
فقط مواظب باشید نسوزید!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--
--
آقا ، یه سوتی داغ داغ!
فقط مواظب باشید نسوزید!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایشالا اونجا کسی فینگلیش بلد نباشه که آبروی هر چی ایرانیه رفته![]()
خیلی باهال بود
مثل این میمونه من بیام اینجا ترکیه ای بنویسم!
یه بار رفتم دستشویی و در حین انجام عمل مورد نظر خیلی تو فکر فرو رفتم, آخر سر به جای اینکه اول شلنگ رو بردارم بیارم و بعد آب رو باز کنم اول آب رو باز کردم.
خلاصه موش آب کشیده از توالت اومدم بیرون.
کلی حال کردام
عجب اکیوی بوده طرف
من هم سوتی دادم چه سوتی!!!اون وقتها 14 سالم بود . همسایمون یه دختر تقریبا هم سن من داشت ! یادم میاد تازه یکی از بچه محل ها اومد خونمون و واسم اینترنت رو ردیف کرد. من هم یه کارت 10 ساعته خریدهبودم و نشستم پای گوگل . اخه از علی که پرسیدم چیکار کنم گفت برو تو سایت گوگل و هرچی خواستی تایپ کن و ....من هم نزدیک 6 ساعت کارت رو فقط سرچ میکردم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد .... فقط سرچ ها بلد نبودم لینک رو باز کنم . و تازه میگفتم بابا چرا انقدر کم توضیح داده .. هیچی زنگ زدم علی اومد و گفت چه جوری باید لینک رو باز کنم . هیچی از موضوع قافل نشیم .... بعد از حدود 2 هفته همون همسایمون اومد گفتش سامان جان میتونی بیای پایین واسه ثریا اینترنت وصل کنی ؟ بلدی؟ من هم برق از سرم پرید گفتم چشم فقط شما برید من 5 دقیقه دیگه میام .آقا رفت و من هم رفتم دیدم سیم نداره رفتم الکتریکی سیم هم خریدم و با کارت خودم کانکت شدم.بعدش گفتم بزا مثل علی برم تو گوگل و خودم رو راحت کنم ( ثریا هم رو صندلی کنارم نشسته بود ) من هم که پاک خودم رو باخته بودم . تایپ کردم :دیدم نمیره 100 دفه زدم باز نرفت ! همه چیرو چک کردم نه فایده نداشت ! هر کاری کردم نشد که نشد ! فونا هم فکر کردن بلد نیستم . تند تند عرق میکردم . بعد از 1 ساعت که موفق نشدم . اومدم بگم ببخشید مثل اینکه مودم تون خرابه دیدم تو قسمت address تایپ کرده بودم ( صصص.لخخلمث.زخئ ) نگو کیبورد رو حالت فارسی بوده!دیگه ببخشید طولانی شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول سوتی از دانشگاه آزاد :
روز اول دانشگاه بود داشتیم دنبال کلاسمون میگشتیم . تمام دانشگاه رو گشتیم تا فهمیدیم کلاسهای شماره 800 توی دانشکده کشاورزی هستن . حالا کلاس ما 830 بود اما دانشکده تا شماره 816 بیشتر نداشت.رفتیم برنامه ریزی گفت باید برید کلاس 305. رفتیم دیدیم آزمایشگاهه .برگشتیم گفت هفته دیگه خالی میشه .گفتیم خسته نباشی.
دوم سوتی از خودم :
وقتی داشتیم دنبال کلاس میگشتیم یه خانم هم دنبال ما راه افتاد که وقتی میخواستیم به طبقات بالا بریم میگفت من نمیام . اگه کلاس اونجا بود بیاید به من بگید . ما هم نامردی نکردیم و بهش گفتیم حتما ( یعنی باش تا بیام ) وسط های راه هم زیاد بهش محل نمیزاشتیم و میخواستیم گممون کنه ( آخه)
آخر کار که دیگه خواستیم بریم خونه گفت : آقایون من استادتونماین هم اسم کتاب : english for...
زیاد سخت نگیر دوست عزیز!همه جا باید ثابت کنیم ایرانی هستیم!!
توجه کنین به پست 2raj
و همچنین جدای از زبان توجه کنین به عنوان تاپیک که یه بیسواد هم میتونه تشخیص بده چیه و الکی سوتی نده!!!
همه ی ایرانیها که اینجوری نیستن.
هر جایی هرجور آدمی پیدا میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)