تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 773 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام سامسونگ 46c7000در مقایسه با46c6900به جز 3dبودن چه مزایایی داره،واسه تلویزیون ایران توصیه میشه؟،به دلیل کمیاب شدن 46c6900در دنیای بدون گ ا ر ا ن ت ی میخوام برم سراغش،اصلا هم اهل این نیستم که بخوام اینترنتو زیرو رو کنم واسه فیلم 3dیعنی اصلا 3dواسم هیچ کاربردی نداره
    دوست گلم كلا سام اپسكيلينگ خوبي داره در كليه مدلها
    -در مورد مزيت ها نه مزيت خاصي نداره داشتن اينچ هاي متفاوت مثل 40
    -كمي باريك تر شده
    -ديزاين و رنگ بندي كمي متفاوت داره
    -و البته مهمترين تفاوت كه همون 240 هرتز بودن هست در قياس 120 هرتز بودن c6900
    Last edited by t_tanhayam; 16-09-2010 at 20:41.

2. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

-كمي باريك تر شده
    فرق c7000وc8000وc9000در کیفیت تصویره یا بر میگرده به امکانات،کلا شما واسه من که به tv ledعلاقه دارم و46c6900تو دنیای بدون گارانتی گیرم نمی یاد چی پیشنهاد میکنید،(اگه یه روز زود تر رفته بودم مغازه آلانc6900تو خونمون بود)ارزش داره 200بدم بالا c7000رو بردارم،راستی چرامحصولات با گارانتی تو کشور ما اینقدر گرونه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

فرق c7000وc8000وc9000در کیفیت تصویره یا بر میگرده به امکانات،کلا شما واسه من که به tv ledعلاقه دارم و46c6900تو دنیای بدون گارانتی گیرم نمی یاد چی پیشنهاد میکنید،(اگه یه روز زود تر رفته بودم مغازه آلانc6900تو خونمون بود)ارزش داره 200بدم بالا c7000رو بردارم،راستی چرامحصولات با گارانتی تو کشور ما اینقدر گرونه
    -بيشتر تصور من اينه كه بر ميگرده به كاري كه روي اين 3 مدل متفاوت شده هم تفاوت در ديزاين وهم تصوير منتها اينكه مثلا C9000 تفاوت چند ميليوني داشته باشه با c7000 رو فكر نميكنم معقول به نظر برسه
    -خوب مسلما شما يك 3d دارين وگزينه بدي نيست يكي از خوش قيمت ترين 3d هاي بازار هست
    -در مورد قيمت هاي گارانتي ديگه چي بگم خودتون بيشتر اطلاع دارين از اوضاع واحوال گمركي كشور كه گويا گرانتر هم خواهد شد با سياست هاي جديد ارزي و نرخ جديد دلار كه بصورت شناور عرضه خواهد شد تاثير نامطلوبي بر قيمت هاي اجناس خواهد گذاشت كه مواردش رو در افزايشقيمت موبايل كمي ميبينيد

5. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض آپ اسكيليگ در تلوزوين ها

دوست عزیز در کدوم سایت معتبر upscalling پانا رو گفتن عالی هست؟
    والاو من بر عکسش رو متوجه شدم دوست حرفه ایمون t_tanhayam اکثرن میگن تو زمینه ی upscalling سام بهتر عمل میکند.
    دوست عزيزم
    دقيقا معني Upscaling رو ميدونين؟ Upscaling جزو بديهيات يك تلوزوين هست و اين بحث كردم روي اين مسئله كاملا خنده داره.
    ببينيد upscaling يعني فيلمي كه رزولوشن مثلا 350 داره وقتي ميزاري تو تلوزيون كه رزولوشنش 1080 هست، اون تلوزيون مياد تصوير رو بزرگ مي كنه. اين كار براي داغون ترين پردازشگر ها هم يك عمل خيلي ابتداييه.
    كساي كه ميگن سامسونگ upscaling خفن داره 100% دارن تبليغ و مغلطه ميكنن. مي بينن آدم يه چيزي رو نميدونه الكي روش مانور ميدن. ببينيد آپسكيليگ الان تو سايت هاي خفن اصلا مورد بحث نيست كه بگن عاليه يا بد.
    اين سايت فارسي رو ببينيد . V20 رو بررسي كرده از سايت هاي خفن هم منبع گرفته ولي يك كلمه در مورد آپسكيلينگ نگفته

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

-كمي باريك تر شده
    ميشه در مورد آپ اسكيلينگ برامون توضيح بدي و بگب چرا تو ساموسنگ بهتره
    مگه چه كار خفنيه؟؟؟؟
    همه تلوزيون ها اينجوري مثل سمت چپي نشون ميدن ولي سامسونگ مثل سمت راستي؟؟؟؟ ضمنا منبع حرفتون كه سامسونگ آپ اسكيلينگ بهتري داره چيه؟؟

7. 2 کاربر از RealDesigner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام این v 20منو به شک انداخت به نظر شما این بهتره یاc 7000
    کسی ال ای دی رو با پلاسما مقایسه نمیکنه،راستی آپ اسكيلينگ یعنی چی؟tv46با tv42یا40از نظر کیفیت تفاوتی دارند،میگم چون منبع تلویزیون ایران بی کیفیته اگه سایز بره بالا تصویر بزرگتر که میشه تو کیفیت تاثیر داره
    راستی t-tanhayam گالكسي خریدی؟
    Last edited by aftab_azad20; 18-09-2010 at 13:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مگه چه كار خفنيه؟؟؟؟
    همه تلوزيون ها اينجوري مثل سمت چپي نشون ميدن ولي سامسونگ مثل سمت راستي؟؟؟؟ ضمنا منبع حرفتون كه سامسونگ آپ اسكيلينگ بهتري داره چيه؟؟
    -واقعا نميدونم چي بگم بهتون كمي تاپيك ها رو بيشتر مطالعه كنيد و وقت بگزارين

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

کسی ال ای دی رو با پلاسما مقایسه نمیکنه،راستی آپ اسكيلينگ یعنی چی؟tv46با tv42یا40از نظر کیفیت تفاوتی دارند،میگم چون منبع تلویزیون ایران بی کیفیته اگه سایز بره بالا تصویر بزرگتر که میشه تو کیفیت تاثیر داره
    -سلام عزيز بهتر كمي صبر كني واز نزديك حتما مقايسه كني بهترين گزينه ممكن رو انتخاب كني
    -با اين حال V20 هم جز پنلهاي خوب در اپسكيلينگ هست
    در مورد UPSCALING يك پروسس و پردازش رياضي هست كه در واقع تعداد پيكسلهاي سيگنال خروجي يك مثلا پلير رو با تعداد پيكسل هاي واقعي يك HDTV مچ وهماهنگ ميكنه
    -در اينچهاي بالا تعداد پيكسل ها ثابت ولي اندازه كمي بزرگتر هست خوب مسلما تصوير SD نامطلوب تر ديده ميشه وپيكسلها درشت تر هستند كه به مشخصات فيزيكي و اندازه پيكسل بستگي داره نه به UPSCALING
    در هر برندي اينچهاي پايين مثل 32 تصوير شسته رفته تري نسبت به 40 يا بالاتر دارند مخصوصا در SD
    -نه والا سري هاي جديد كمي مشكل دار هستند گويا

12. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزيزم
    دقيقا معني Upscaling رو ميدونين؟ Upscaling جزو بديهيات يك تلوزوين هست و اين بحث كردم روي اين مسئله كاملا خنده داره.
    ببينيد upscaling يعني فيلمي كه رزولوشن مثلا 350 داره وقتي ميزاري تو تلوزيون كه رزولوشنش 1080 هست، اون تلوزيون مياد تصوير رو بزرگ مي كنه. اين كار براي داغون ترين پردازشگر ها هم يك عمل خيلي ابتداييه.
    كساي كه ميگن سامسونگ upscaling خفن داره 100% دارن تبليغ و مغلطه ميكنن. مي بينن آدم يه چيزي رو نميدونه الكي روش مانور ميدن. ببينيد آپسكيليگ الان تو سايت هاي خفن اصلا مورد بحث نيست كه بگن عاليه يا بد.
    اين سايت فارسي رو ببينيد . V20 رو بررسي كرده از سايت هاي خفن هم منبع گرفته ولي يك كلمه در مورد آپسكيلينگ نگفته

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

مگه چه كار خفنيه؟؟؟؟
    دوست عزیز بالاخره که آپسکلینگ یه پردازش گر می خواد دیگه، خب ممکنه هر شرکتی در ساخت این پردازشگر مثل بقیه نباشه، تو همین لینکی هم که شما دادی از اسکلینگ سخن رفته و گفته خوبه ولی من در یک ریوی سایت خارجی که دوستان لینکشو گذاشته بودن دیدم گفته در مورد اس دی بدترین که تا جدیدن حالا دیدم، حتمن در مقایسه با محصولات جدید برندهای دیگر این رو گفته به نظر من.
    بعد تو یه رویوی تلویزیون فیلیپس هم گفته بود مثلا آپسکلینگ این تلویزیون بد نیست ولی در مقابل سامسونگ ضعیفه، خب حتمن ساسمونگ در این زمینه خوب عمل کرده که نویسنده از اون به عنوان مرجع برای مقایسه سود برده است.

الان دنیا داره به سمت فول اچ دی پیش میره و کم کم نیاز به تصاویر اس دی ممکنه نباشه ولی در حال حاضر در ایران که ما نیاز داریم یعنی من شخصن نمیتونم از دیدن اس دی بگذرم به خاطر سورس های اچ دی.
    یعنی نمیتونم اس دی رو فدای فول اچ دی کنم.
    من فکر میکنم پانا به خاطر اینکه محصولاتش ارزون تر بیاد یه سری چیزارو فدا میکنه، مثل اس دی و یو اس بی و...شاید هم توانایی کار روی این ها نداشته باشن، دوستان بهتر میدونن البته من که تازه چند وقته دارم راجب تلویزیون مطلب می خونم اطلاعاتم خیلی کم است.
    Last edited by Artam01; 18-09-2010 at 13:38.

14. 2 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز بالاخره که آپسکلینگ یه پردازش گر می خواد دیگه، خب ممکنه هر شرکتی در ساخت این پردازشگر مثل بقیه نباشه، تو همین لینکی هم که شما دادی از اسکلینگ سخن رفته و گفته خوبه ولی من در یک ریوی سایت خارجی که دوستان لینکشو گذاشته بودن دیدم گفته در مورد اس دی بدترین که تا جدیدن حالا دیدم، حتمن در مقایسه با محصولات جدید برندهای دیگر این رو گفته به نظر من.
    بعد تو یه رویوی تلویزیون فیلیپس هم گفته بود مثلا آپسکلینگ این تلویزیون بد نیست ولی در مقابل سامسونگ ضعیفه، خب حتمن ساسمونگ در این زمینه خوب عمل کرده که نویسنده از اون به عنوان مرجع برای مقایسه سود برده است.

الان دنیا داره به سمت فول اچ دی پیش میره و کم کم نیاز به تصاویر اس دی ممکنه نباشه ولی در حال حاضر در ایران که ما نیاز داریم یعنی من شخصن نمیتونم از دیدن اس دی بگذرم به خاطر سورس های اچ دی.
    یعنی نمیتونم اس دی رو فدای فول اچ دی کنم.
    من فکر میکنم پانا به خاطر اینکه محصولاتش ارزون تر بیاد یه سری چیزارو فدا میکنه، مثل اس دی و یو اس بی و...شاید هم توانایی کار روی این ها نداشته باشن، دوستان بهتر میدونن البته من که تازه چند وقته دارم راجب تلویزیون مطلب می خونم اطلاعاتم خیلی کم است.
    نه دوست عزيز
    علت قيمت كمتر پاناسونيك به خاطر تكنولوژي پلاسما هست. اين تكنولوژي ظاهرا به اندازه ال اي دي و ال سي دي براي كارخونه سازنده هزينه بر نمي داره. به برند پاناسونيك ربط نداره و همه برند ها پلاسماشون قيمت مناسب تري دارند. خير آپسكيليگ انقدر چيز خنده داريه كه يك بار كارخونه فيليپس در سال 2008 گفت اولين تلوزيون upscaling رو ساخته (منظورش اين بوده كه بهترين پروسسور آپ اسكيلينگ رو ساخته) و cnet كلي مسخرش كرد كه اين تكنولوژي رو تلوزوين هاي اوليه هم دارند.
    ضمنا من با G10 شبكه هاي ايران و SD رو ديدم. هيچ فرقي با ساموسنگ كه نداره هيچ بهتر هم هست. چون فركانس پلاسما از LCD وLED بيشتره كيفيت بهتري از اونا داره در SD ها

16. 2 کاربر از ساسان مهاجم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پلاسماي پاناسونيك 600 هرتزه
    مشكي بسيار عميقي داره كه باعث ميشه رنگ ها رو بسيار زنده ببيني
    جدا كيفيت پاناسونيك رو با سامسونگ نميشه مقايسه كرد. آپ اسكيلينگ يعني تلوزيوني كه رزولوشن بالا داره مياد تصويري كه رزولوشن پايين داره را بزرگ مي كنه . اگر تلوزوني Up Scaling نداشته باشه تصويري كه كيفيتش كمه رو مثل اون چيزي كه real designer عكسشو گذاشته نشون ميده. يه چيز خيلي مسخه كه ارزش مقايسه نداره

ديگه اينجا دوستان براي تبليغ ساموسنگ ميان بديهيات رو با هم مقايسه مي كنن. بديهي است كه هر تلوزيوني Upscaling داره!!!! و خوب و بد هم نداره . يه چيز قديمي و پيش پا افتادست

18. 2 کاربر از ساسان مهاجم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •