مس افکت 3 هم معرفی شد به زودی dlc های داستانی که داستان بین 2 و 3 رو نقل میکنه پخش میشه ×
مس افکت 3 هم معرفی شد به زودی dlc های داستانی که داستان بین 2 و 3 رو نقل میکنه پخش میشه ×
مرکر جان اخرین دی ال سی که همون LoSB بود که حالی داد
یعنی قراره یه دی ال سی جدید برای ME2 بیاد ؟
احتمالا داستان مربوط به آلیانس ها و دوستان شفرد در اونجا نمیشه
اینو میگم چون داستان ME تو زمین تموم میشه و مربوط به انسان هاست
اگه میشه لطف کن یه منبع چیزی بذار برم بخونم
برای مس افکت هنوز چندین دی ال سی مونده که به مرور زمان و به مرور معرفی شدن نسخه 3 پخش میشه. تمام داستان های مربوط به الیانس ها و باقی قصه ها تا قبل حمله ریپر ها به زمین تو دی ال سی گفته میشه![]()
اها گرفتم
این جمله من سوالی بودا : احتمالا داستان مربوط به آلیانس ها و دوستان شفرد در اونجا نمیشه ؟
در ضمن امروز 8 فوریه یه دی ال سی جدید که لباس های جدیده برای گرانت و میراندا و تالی اومده که مرکر جان بزودی لینک دانلودشو میذاره![]()
فعلا اون دی ال سی تنها برای ایکس باکس پخش میشه شاید بعدا برای پیسی و پلی استیشن هم اومد
![]()
اصلا هیچ خبری از دی ال سی داستانی جدیدی پخش نشده ؟
هیچ خبری منتشر نشده که قراره dlc داستانی جدیدی منتشر بشه!
آخرین dlc این بازی Alternate Appearance Pack 2 بوده که 8 فوریه یعنی امروز منتشر شده
به صورت داستانی هم نبوده فقط یه سری زره جدید برای اعضای گروه اضافه می کرده
خودتون می تونید اینجارو نگاه کنید:
اگه dlc جدیدی تایید بشه مطمئنا اول در اینجا قرار می گیره ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وحید جان چرا جوش میزنی من که نگفتم امروز پخش میشه. به مرور زمان و به مرور معرفی بیشتر مس افکت 3 اون دی ال سی ها پخش میشه.
هون اوایل شرکت بایو ور گفت که داستان بین 2 و 3 رو دی ال سی ها نقل میکنند و قبل پخش شادو بروکر هم گفتند که 10 دی ال سی نیمه اماده شامل داستانی زره و تفنگ دارن که به مرور پخش میشن![]()
مرکر جان فکر کنم برای همه پخش میشه
منبع : کریس پریستلی از مسئولان بایو ویر - سوشال نتورک رسمی بایو ویرAlternate Appearance Pack 2 – Because it’s time to put the “war” back in “wardrobe.
Available for PC, Xbox 360 and PS3 on Tuesday February 8.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک لباس های جدید برای مس افکت 2 با حجم 91 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)