دیسکتاپ راست کلیک کن Personalize رو کلیک کن بعد در در پایین صفحه رو Screen Saver کلیک کن و تیک On Resume, Display logon screen رو بردار.تمام
دیسکتاپ راست کلیک کن Personalize رو کلیک کن بعد در در پایین صفحه رو Screen Saver کلیک کن و تیک On Resume, Display logon screen رو بردار.تمام
خود کسپر پدر ویندوز رو در میاره. نود 32 نصب کن که کاری به کار سیستمت نداشته باشه. کسپر یه تنظیمی داره که تمام فایل ها و پروسه ها رو هنگام اجرا و نمایش چک میکنه! نیازی هم به این کار نیست. نود 32 رو از لینکی که تو همین تاپیک گذاشتند دانلود کن و بعد دیسکانکت شو و کسپر رو کاملا حذف کن و ریست کن و نود رو نصب کن و ریست کن و بعد کرکش کن!
موفق باشی
آپدیت ویندوز رو هم من قبلا از خود مایکروسافت میگرفتم، ولی الان لینکشو یادم نیست. شرمنده. از دوستان بپرس
هر دو این برنامه ها رو من به راحتی نصب کردم، شاید مال شما ورژنش قدیمی تر بود
از چه کرکی استفاده کردی؟
نرم افزار هایی رو که نتونستی نصب کنی رو همراه با ورژن دقیقش بکو تا دلیلشو بهت بگم. چه آنتی ویروسی رو نتونستی نصب کنی؟ یاهو مسنجر هم باید مال ویستا رو نصب کنی.
من خودم اصلا" طرف ماکروسافت نیستم، اما تمام نرم افزارای مورد نیازمو تونستم نصب کنم.
اینکه همه چی با XP سازگاره رو هم دلیلشو بهت میگم. شما از چه سالی با XP کار کردی؟ قبلش با 98 کار کرده بودی؟ اگه آره، پس باید یادت باشه که وقتی XP اومده بود، کلی نرم افزار توش کار نمیکرد! میدونی چقدر از ساخت XP گذشته و چند تا آپدیت واسش اومده؟؟؟؟ تعصب به خرج نده دوست من!![]()
سلام نرم افزاری هست که بشه لوگو یا ساخت شرکت سازنده رو تغببر داد من از کرک 7 لورد استفاده کردم توش مارک SONY نبود VAIO بود یک سوال دیگه نوشته شرکت سارنده رو هم میشه تغییر داد یا نه ؟؟
من که راحت نصب کردم ! (ویندوز 32 بیتی هست)
لینک آپدیت رو اگه میشه بده چون نفهمیدم دقیقا کجا رو میگی !
من هر دفعه که آنتی ویروسی غیر از کسپر نصب کردم سیستم ام ویروسی میشد (نود322 , نورتون , avira)
بعدش همون اول هم من کسپر داشتم چطور اون اول اینجوری نمیشد !
حالا از مقایسه بگذریم راه حل دیگه ای نیست ؟
برنامه tuneup از کدوم ورجنش استفاده میکنی من که استفاده کردم جواب ندادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
[quote=rasoul2005;4213013]برنامه tuneup از کدوم ورجنش استفاده میکنی من که استفاده کردم جواب ندادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
8.0.1100
ای گفتی!!!
من هم چند بار تو ان تایپیک و تایپیکهای دیگه این چیزهایی که شما گفتی رو گفتم ولی کو گوش شنوا!!!
آقا این برنامه Windows Defender چرا کار نمی کنه ؟
ورژن ویندوز 7600 هست ولی فکر کنم کلی ناقصی داره .
این دوتا مشکل جزئی هم دارم ولی دلیلشو نفهمیدم ، اول اینکه برای اینکه مودمم با ویستا و 7 سازگار نبود یه مدل جدید خریدم ولی با اینکه توسط
7 شناخته میشه ولی صدای اتصال مودم تو 7 قطع شده و آدم نمی فهمه خط مشغول هست که کانکت نمیشه یا یه مشکل دیگه داره .
مشکل دیگه اینه که وقتی عکس پیش زمینه رو عوض می کنی آهنگی که موقع بالا اومدن ویندوز پخش میشه دیگه پخش نمیشه ولی زمانی که
دکمه ALT و TAB رو با هم می گیرم صدا پخش میشه .
Last edited by Danial_4139; 14-09-2009 at 16:57.
یعنی چی کار نمیکنه؟ میشه بیشتر توضیح بدی...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)