تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 531 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دیسکتاپ راست کلیک کن Personalize رو کلیک کن بعد در در پایین صفحه رو Screen Saver کلیک کن و تیک On Resume, Display logon screen رو بردار.تمام

2. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

سلام

من یک بار دیگه هم این سوال رو پرسیدم اما جواب کاملی نگرفتم : اول ها که ویندوز رو نصب کردم سرعتش خیلی بالا بود اما الان خیلی کند شده زیاد گیر می کنه و ...
    TuneUp نصب کردم و تمام تست ها و ... انجام دادم
    دفرگ خود ویندوز رو چند بار اجرا کردم اما نمی دونم کامل دفرگ می کنه یا نه (چون شب میذارم دفرگ شه)
    نرم افزار اضافی هم زیاد نصب نمی کنم و هر وقت هم که نصب می کنم بعد استفاده پاک می کنم ,4 تا بازی سنگین دارم , فکر کنم مقدار دانلود ام هم چون به نوعی جابجایی فایل هست مهم باشه روزی 1.5 گیگ دانلود دارم
    آنتی ویروس هم کسپر (internet security) + رم 1 گیگ

فکر کنم همه اطلاعات رو دادم حالا به نظر شما کدوم قسمتش مشکل داره ؟
    یک سوال دیگه هم اینکه از کجا می تونم آپدیت های ویندوز رو با لینک بگیرم (یک جای مطمئن!!) ؟؟
    خود کسپر پدر ویندوز رو در میاره. نود 32 نصب کن که کاری به کار سیستمت نداشته باشه. کسپر یه تنظیمی داره که تمام فایل ها و پروسه ها رو هنگام اجرا و نمایش چک میکنه! نیازی هم به این کار نیست. نود 32 رو از لینکی که تو همین تاپیک گذاشتند دانلود کن و بعد دیسکانکت شو و کسپر رو کاملا حذف کن و ریست کن و نود رو نصب کن و ریست کن و بعد کرکش کن!
    موفق باشی
    آپدیت ویندوز رو هم من قبلا از خود مایکروسافت میگرفتم، ولی الان لینکشو یادم نیست. شرمنده. از دوستان بپرس

شما اومدی tuneup و kaspersky نصب کردی که من به شخصه و خیلی از دوستان نتونستیم نصب کنیم حالاشما چطوری نصب کردی
    در مورد اپدیت ویندوز هم تو تاپیک دانلود ویندوز 7 خودم یه لینک از اپدیتش قرار دادم میتونی ازش استفاده کنی

موفق باشید
    هر دو این برنامه ها رو من به راحتی نصب کردم، شاید مال شما ورژنش قدیمی تر بود

4. این کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

سلام ........
    امروز دیدم این عبارت کنار تسک منیجر اومده !

باید چیکار کنم ؟! کرک خراب شده ؟!

ممنون ............
    از چه کرکی استفاده کردی؟

من دیگه به این باور رسیدم که ویندوز ویستا بعدشم 7 بعدشم هرچی که ساخته خواهد شد! مثل ایکس پی نمیتونن با همه نرم افزارا و سخت افزارا سازگار باشن این خیلی برام آشکار شده شما ببینید من خیلی نرم افزار تخصصی و عجیب غریبی ندارم همین ویروس کشو یاهومسنجرو یه مدیا و از این چیزا حالا وقتی توی همینا مثلاً تو یاهومسنجر ویندوز 7 ایراد داره دیگه این چه دلیلی داره ازش اینقد تعریف کرد؟ یا من موبایلم سامسونگه و باید برای استفاده اش pc studio نصب کنم و اصلاً هیچ رقمه با سون سازگار نیست خوب این یعنی چی که ما الکی باتعصب بگیم به به و چه چه! مشکل یاهو اینه که من تا حالا نه تونستم با وویس کار کنم نه با وبکم درحالیکه روی اون یکی ویندوزم که ایکس پی هست کار میکنه ... حالا اضافه کنید نرم افزار و بازیهای تخصصی تر رو که فقط روی ایکس پی سازگارن و همینطور بعضی قابلیتهای همین نرم افزارا که فکر میکنیم چون روی سون نصب شده پس باهاش سازگاره اما بعضی کاراشو درست انجام نمیده مثل همین یاهومسنجر که البته اینو متوجه میشیم ولی بعضیارو اصلاً نمیدونیم به خیالمون دیگه چون نصب شده کارشم درست انجام میده خلاصه بازم ماکروسافت موفق نشده ..
    اینی که میبینید بعضیا هنوز از سون حمایت میکننم فقط به خاطر اینه که جذب ظاهرو سرعتش شدن ولی مگه یادتون نیست اوائل اومدن ویستا؟؟ اونم اولش کسی فکر نمیکرد اینقدر زود همه رو زده کنه سون هم مطمئن باشید همین راهو میره حتی خیلی زودتر ! مگه هنوز یه سال گذشته از ظهور این ویندوز که تین همه مشکل داره؟! چون هنوز رسمی نشده داره این همه ضعف نشون میده ...
    نرم افزار هایی رو که نتونستی نصب کنی رو همراه با ورژن دقیقش بکو تا دلیلشو بهت بگم. چه آنتی ویروسی رو نتونستی نصب کنی؟ یاهو مسنجر هم باید مال ویستا رو نصب کنی.
    من خودم اصلا" طرف ماکروسافت نیستم، اما تمام نرم افزارای مورد نیازمو تونستم نصب کنم.
    اینکه همه چی با XP سازگاره رو هم دلیلشو بهت میگم. شما از چه سالی با XP کار کردی؟ قبلش با 98 کار کرده بودی؟ اگه آره، پس باید یادت باشه که وقتی XP اومده بود، کلی نرم افزار توش کار نمیکرد! میدونی چقدر از ساخت XP گذشته و چند تا آپدیت واسش اومده؟؟؟؟ تعصب به خرج نده دوست من!

6. این کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام نرم افزاری هست که بشه لوگو یا ساخت شرکت سازنده رو تغببر داد من از کرک 7 لورد استفاده کردم توش مارک SONY نبود VAIO بود یک سوال دیگه نوشته شرکت سارنده رو هم میشه تغییر داد یا نه ؟؟

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما اومدی tuneup و kaspersky نصب کردی که من به شخصه و خیلی از دوستان نتونستیم نصب کنیم حالاشما چطوری نصب کردی
    در مورد اپدیت ویندوز هم تو تاپیک دانلود ویندوز 7 خودم یه لینک از اپدیتش قرار دادم میتونی ازش استفاده کنی

موفق باشید
    من که راحت نصب کردم ! (ویندوز 32 بیتی هست)
    لینک آپدیت رو اگه میشه بده چون نفهمیدم دقیقا کجا رو میگی !

خود کسپر پدر ویندوز رو در میاره. نود 32 نصب کن که کاری به کار سیستمت نداشته باشه. کسپر یه تنظیمی داره که تمام فایل ها و پروسه ها رو هنگام اجرا و نمایش چک میکنه! نیازی هم به این کار نیست. نود 32 رو از لینکی که تو همین تاپیک گذاشتند دانلود کن و بعد دیسکانکت شو و کسپر رو کاملا حذف کن و ریست کن و نود رو نصب کن و ریست کن و بعد کرکش کن!
    موفق باشی
    آپدیت ویندوز رو هم من قبلا از خود مایکروسافت میگرفتم، ولی الان لینکشو یادم نیست. شرمنده. از دوستان بپرس
    من هر دفعه که آنتی ویروسی غیر از کسپر نصب کردم سیستم ام ویروسی میشد (نود322 , نورتون , avira)
    بعدش همون اول هم من کسپر داشتم چطور اون اول اینجوری نمیشد !
    حالا از مقایسه بگذریم راه حل دیگه ای نیست ؟

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من که راحت نصب کردم ! (ویندوز 32 بیتی هست)
    لینک آپدیت رو اگه میشه بده چون نفهمیدم دقیقا کجا رو میگی !

من هر دفعه که آنتی ویروسی غیر از کسپر نصب کردم سیستم ام ویروسی میشد (نود322 , نورتون , avira)
    بعدش همون اول هم من کسپر داشتم چطور اون اول اینجوری نمیشد !
    حالا از مقایسه بگذریم راه حل دیگه ای نیست ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه tuneup از کدوم ورجنش استفاده میکنی من که استفاده کردم جواب نداد

موفق باشید

10. این کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[quote=rasoul2005;4213013]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه tuneup از کدوم ورجنش استفاده میکنی من که استفاده کردم جواب نداد

8.0.1100

12. این کاربر از bynam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نرم افزار هایی رو که نتونستی نصب کنی رو همراه با ورژن دقیقش بکو تا دلیلشو بهت بگم. چه آنتی ویروسی رو نتونستی نصب کنی؟ یاهو مسنجر هم باید مال ویستا رو نصب کنی.
    من خودم اصلا" طرف ماکروسافت نیستم، اما تمام نرم افزارای مورد نیازمو تونستم نصب کنم.
    اینکه همه چی با XP سازگاره رو هم دلیلشو بهت میگم. شما از چه سالی با XP کار کردی؟ قبلش با 98 کار کرده بودی؟ اگه آره، پس باید یادت باشه که وقتی XP اومده بود، کلی نرم افزار توش کار نمیکرد! میدونی چقدر از ساخت XP گذشته و چند تا آپدیت واسش اومده؟؟؟؟ تعصب به خرج نده دوست من!
    ای گفتی!!!
    من هم چند بار تو ان تایپیک و تایپیکهای دیگه این چیزهایی که شما گفتی رو گفتم ولی کو گوش شنوا!!!

14. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا این برنامه Windows Defender چرا کار نمی کنه ؟

ورژن ویندوز 7600 هست ولی فکر کنم کلی ناقصی داره .

این دوتا مشکل جزئی هم دارم ولی دلیلشو نفهمیدم ، اول اینکه برای اینکه مودمم با ویستا و 7 سازگار نبود یه مدل جدید خریدم ولی با اینکه توسط
    7 شناخته میشه ولی صدای اتصال مودم تو 7 قطع شده و آدم نمی فهمه خط مشغول هست که کانکت نمیشه یا یه مشکل دیگه داره .

مشکل دیگه اینه که وقتی عکس پیش زمینه رو عوض می کنی آهنگی که موقع بالا اومدن ویندوز پخش میشه دیگه پخش نمیشه ولی زمانی که
    دکمه ALT و TAB رو با هم می گیرم صدا پخش میشه .
    Last edited by Danial_4139; 14-09-2009 at 16:57.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آقا این برنامه Windows Defender چرا کار نمی کنه ؟
    ورژن ویندوز 7600 هست ولی فکر کنم کلی ناقصی داره .
    یعنی چی کار نمیکنه؟ میشه بیشتر توضیح بدی...؟

17. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •