من با باتري ميندوز ميارم بالا، حالا شما يه بار امتحان كن ، كامل شارژ كن و بعد از يك روز با باتري بيارش بالا ببين چند درصده.
من با باتري ميندوز ميارم بالا، حالا شما يه بار امتحان كن ، كامل شارژ كن و بعد از يك روز با باتري بيارش بالا ببين چند درصده.
Last edited by Mohandes mamali; 04-02-2011 at 00:05.
سلام رفقا...
این صفحه رو ببینید:
این مدل خوبه؟! ریفربیش هست،به نظرتون یمشه بهش اعتماد کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا خود لپ تاپ دستگاه خوبی هست؟! چقد قدیمیه؟
مدل درستش چیه/ هرچی گوگلش کردم چیزی دستگیرم نشد!!
پس درسته میگم که بالا اومدن ویندوز تا 10% شارژ مصرف میکنه شما ویندوز با برق بیار بالا بعد باطری رو بزن سر جاش ببین حدود 98% هست من 2 روزه باطری استفاده نکردم امروز برات تست میکنم میگم
پیشنهاد و تجربه شخصیم اینه که فقط از تاپ سلر های ای بای چیز بخری همین!!!سلام رفقا...
این صفحه رو ببینید:
.
.
.
اوکی بسیار ممنون....کامنت های این بابا رو خوندم،مارک تاپ سلر رو داره که هیچ،اکثرا هم از دم و دستگاه هاش راضین....
خودم لپ تاپ دارم،ولی این یکی یه چیزیش که باحاله اینه که مشخصاتش خیلی خوبه و یه جاهایی به درد من میخوره که لپ تاپ و مینی لپ تاپم نمیخوره!!
نگران ریفربیش بودن و زیادی قدیمی بودنش هستم....راستی مدلش رو تونستین تشخیص بدین؟
عزیز تست کردم بعد 1.5 روز و بالا اومدن سیستم 92% بود
ضربت جان دستت درد نكنه، فقط يه سوال تو اين 1.5 روز باتري هم داخل دستگاه بود ديگه؟
من مدل EB رو دارم
cori3 2.4
HDD 500 5400
RAM 4
windows 7 home p...l
grafic ATI 5650 1G
15 led
full HD
1210 price:
cori 5 blu ray price:1460
لازم به ذکره که کیفیت مونیتورش دیوانه کنندست
فقط صداش افتضاحه (اسپیکز)
نه جدا بود
eb36fg
این مدل چراخ شب کی برد نداره اگه اسمشو درست بگم؟؟
سلام دوستان
backlit کیبورد سری F چطوری فعال میشه؟
توی قسمت properties کیبورد همچین چیزی بنام backlight وجود نداره که!خود backlight هم سرچ میزنم چیزی نمیاره!!!!
توی کنترل پانل هم ندیدم همچین چیزی!!!! همه جا زیرو رو کردم
مدلم F121FD هست
VAIO Control Center > Keyboard and Mosue > Back Light
توی این قسمت backlight نداره !!!!!،آپدیتی چیزی داره؟
توی درایورهای سایتش هم چیزی به نام کیبورد درایور ندیدم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)