بچه ها این بازی چقدر با IV تفاوت داره ؟ ارزش داره اینو بگیرم یا فرقی با اون نداره ؟ ( چون اون رو هنوز تموم نکردم ، اگه فرقی نداره اینو دیگه نخرم )
بچه ها این بازی چقدر با IV تفاوت داره ؟ ارزش داره اینو بگیرم یا فرقی با اون نداره ؟ ( چون اون رو هنوز تموم نکردم ، اگه فرقی نداره اینو دیگه نخرم )
والا با این دید شما نسبت به این سری همون بهتر که نخری... دیگه وقتی خبر اومدن DLC میاد GTA خورها از همون خبرش مست میشن چه برسه که بیاد و برن درجا بخرن و حتی نپرسن که ارزش داره یا نداره... ولی با این دیدگاه شما به GTA و اینکه هنوز تمومش هم نکردید معلومه زیاد همین GTA IV هم جذبتون نکرده و از اونجایی که EFLC هموین بازیه فقط ادیت و مودینگ رسمی شده پس فرقی نخواهد داشت براتون
من همیشه گفتم یک گیم رو با علاقه بازی کنید من هیچ وقت گیم رو به زور بازی نمی کنم Fallout New Vegas دیدم خوب نیست گذاشتمش کنار یا Ben 10 رو داشتم دیسکش رو گذاشتم دیدم واقعا مضخرف هست گذاشتمش کنار هیچ وقت به زور چیزی رو بازی نکنید... چون از لذت گیم بازی کردن محروم می کنید خودتون رو
سلام
من بازی رو خیلی وقت پیش خریدم و الان موقع نصب دی وی دی 2 ارور میده
کسی میدونه از کجا میشه دانلودش کرد؟
آقایان یعنی هیچکس پج دوم {1.1.2.0} این بازی رو تست نکرده که بگه ارزش دانلود داره یا نه؟
من این پچ رو نصب کردم کرک خودش هم روش ریختم ولی سیو بازی من رو دیگه قبول نمیکنه من کل بازی رو تموم کردم
میگه باید یه یوزر جدید بسازی ولی از لحاظ روون شدن یکم روون تر شد بازی من که زیاد تغییری احساس نکردم تازه سیو من هم قبول نمیکنه![]()
ارزشش رو داره چون:بچه ها این بازی چقدر با IV تفاوت داره ؟ ارزش داره اینو بگیرم یا فرقی با اون نداره ؟ ( چون اون رو هنوز تموم نکردم ، اگه فرقی نداره اینو دیگه نخرم )
رمز های باحال تری داره
دوتا نفر هست هر کدوم رمز های متفاوت،زندگی متفاوت،..............
من دو تاشو دارم
دوستان پچ اخر چقدر بازیو اصلاح میکنه ایا تغییرات محسوس هست؟
دوستان این بازی تازه به دستم رسد . هنوز نصبش نکردم . اما یه سوال داشتم اونم اینکه همراه بازی یه dvd هست که روش نوشته پک ماشین 2010 ! این چیه ؟ ماشین های جدید به بازی اضافه میکنه ؟ به نظرتون همین اول که بازیو نصب کردم اینو نصب کنم یا اینکه واسم تا اخر که رفتم و از ماشین های بازی خسته شدم بعد اینو نصب کنم ؟!نظرتون چیه ؟
با نصبش دیگه ماشین های ارجینال بازیو نمیبینم ؟!
من این بازیو نصب کردم . اما گرافیکو تا ته هم که کم میکنم بازم افت فریم شدیدی داره !!! مشکل از کجاست ؟! گرافیکش رو اشغال کردم و با پایین ترین رزولیشن اما بازم افت فریم داره ؟! چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید .
از دوستان یکی سیو 100% رو میزاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)