تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 334 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نوید جان من سن زیادی ندارم .29 سالمه اما از اونجا که ماشین بازی تو خون خانوادگی ما هستش تا به الان اگه دروغ نگم بالای 20 ماشین عوض کردم. همه جورشم داشتم.یه زمانی چرخه زندگی می چرخید ماشین خیلی خوب بود یه زمانی هم مثل الان اینارو گفتم که بگم یکم از بازار سر در میارم . من از لحاظ بدنه چیزی سر در نمیارم اما فنی چرا.صدای موتور بشنوم می فهمم دردش چیه. تو این چند سال هم هم ماشین صفر گرفتم هم کارکرده.ماشین صفر هم ثبت نامی بوده و تحویل از کمپانی.منظور من از خرید ماشین تو بازار ماشین صفر هستش.مثلا یکی ثبت نام کرده سال 87 .ماشین در اومده 10 تومان .خوب معلومه کمتر از کمپانی میده.منظورم از چیزی که میبینی می خری اینه که.ماشینت زه درش اویزون نیست.فاصله دربهاش مناسبه.اگزوز کف خیابون نیست.فرمون جیر جیر نمیکنه..کمک صدا نمیده. و....
    .نشه بلایی که سر بقیه دوستان و خود منم اومد که میگن همینی که هست.وقتی ماشین سند خورد شماره شاسی بهت دادن رفتی خوشحال تو نمایندگی این موارد دیدی .دیگه هیچ کار نمیشه کرد.گیرم که یه چیزایی با تعویض قطعه عوض بشه.به شخصه به دل من نمی چسبه

بله درسته
    اینکه آدم ماشین بگیره و بعد ایراد داشته باشه به دل هیچ کس نمیچسبه
    اما این روال باید اصلاح بشه
    اون کنترل کیفیت ها اگر واقعا کنترل کیفیت بودن و نه فقط برچسب زدن به شیشه و صندلی و در و دیوار
    الان هیچ کدوم این مشکلات نبود
    اما به نظرم در سال 90 در مورد تیبا حجم ایرادای ماشینای 0 کاهش قابل ملاحظه ای کرده
    و اون ایرادا رو رفع کردن....
    کلا به نظرم کلا سر ما ثبت نامی های بهمن یه جورایی بریده شد
    الان حتی شرایط ثبت نام هم عالی شده
    در کل من قصد فروش ندارم و بنا به همون نیت ثبت نام کردم.
    چون زمانی که من ثبت نام کردم بعد 2 سال تازه تیبا دوباره پذیرش گرفت
    وگرنه اون زمان تو همون ثبت نامی های سال 87 88 مونده بودن
    باز خوبه برا ما تاخیر 2 ساله ندارن

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يراي فروش رنگ متاليك رو بيشتر ميخرن يا فرقي نميكنه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

يراي فروش رنگ متاليك رو بيشتر ميخرن يا فرقي نميكنه ؟؟

سلام
    برداشت من از وضع بازار اینه که سفید به دلیل ارزون تر بودن و همه پسند بودن نسبی از بازار فروش بهتری برخوردار است
    البته فقط برای کسی که قصد فروش دارد گفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اين قضيه عوض كردن اسم ماشينا شده مثل جعل هويت افراد تحت تعقيب.

داره خودمونی میشه sht1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام.من ماه اسفند 89 طرح ویژه عید ثبت نام کردم و 90/04/20 تحویل گرفتم.5 میلیون تومان برای ثبت نام و 15 روز قبل 6573000 تومان دادم.حمعا 11573000 تومان.بیمه بدنه یکساله و تیبا کارت نارنجی هم دارد.

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام مجدد، از اینکه هنوز نمیتونم آنلاین باشم عذرخواهی میکنم.شماره شاسی رو همراه ندارم. تیبام سفید رنگه. متاسفانه هنوز مدارکم کامل نیومده، دیروز کارت نارنجی 6 ستاره،همراه بیمه بدنه یکساله،بیمه شخص ثالث و کارت فروش رو تحویل گرفتم. کسی در مورد سایر اسناد که نیروی انتظامی میفرسته و مدت تاخیر در ارسالش خبری داره؟

برا من حدود11.160 تموم شد البته با کسر 4 ماه و 20 روز سود مشارکت که البته سود رو تا آخر تیرماه حساب کردند ولی ماشینو وسط تیرماه تحویل دادند که جای تشکر داره.
    Last edited by rami_hemi; 13-07-2011 at 12:54.

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امروز به نمایندگی جاده دماوند سایپا برای سرویس اولیه 1000 کیلومتر تیبا مراجعه کردم ،مسئول پذیرش گفت برو اینترنتی وقت مراجعه بگیر.

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ارزیابی کاملی از وضعیت خودرو پیدا نکردم.
    ظاهر ماشین که موضوعی سلیقه ایه. من ظاهرش رو از تندر 90 بهتر میدونم.رنگ سفید رو از باقی رنگهای موجود مناسب تر میدونم.ظاهر خودرو یه مقدار از انچه که عکاسان حرفه ای سایپا انداختن، تپل تره و اگه همانند عکسهای سایپا کمی طول خودرو بیشتر بود زیبا تر میشد. طول خودرو حدود بیست سانت از پراید بیشتر و حدود 10 سانت از تندر 90 کمتره. از این بیست سانت بیش از 10 سانت به فضای داخل اضافه شده و به همین خاطر سرنشین ها چه در جلو وچه در صندلی عقب احساس راحتی بیشتری دارند.من فضای داخلی رو کاملا مناسب میدونم.
    فضای صندوق عقبم مناسبه ولی سایپا اشاره ای به اندازه ی اون نکرده.
    صفحه کیلومتر مخصوصا در شب زیباست(بخاطر ترکیب نور چراغهای پشت صفحه).نور چراغهای جلو و زاویه دید در شبش عالیه.
    صندلی های جلو بخوبی تنظیم میشن و میشه تسلط دلخواه و راحتی مناسب رو با تنظیمات صندلی میشه بدست آورد.
    مشکلات اولیه که دوستان قبلا بهش اشاره کردن مثل خوب بسته نشدن دربهای عقب، چسب نامناسب زه بغل( به نظر ناشی از عدم تطابق محل خار پلاستیکی زه با سوراخهای تعبیه شده دربدنه اس)،صدای تق و تق از جلو (احتمالا ناشی از لقی کمک ها و یا..) و صدای ساییده شدن لاستیک فرمان هنگام دور زدن وجود داره

من بحث مقایسه ی قیمتی تیبا با تندر 90 و ریو را درست نمیدونم. اونها خودرو هایی با برند خارجی هستند و اکثر قطعاتشون از خارج تهیه میشه و توی قطعات تولید داخلی هم نظارت دقیق وجود داره(بخاطر اهمیتی که شرکت خارجی برای نام و نشان برند خودش میده،نه اینکه به فکر مصرف کننده ایرانی باشند)
    تیبا رو باید با یه برند داخلی مثل سمند مقایسه کرد.ایران خودرو اهمیت زیادی به حفظ کیفیت این خودرو( البته در حد توان خودش و البته بیشتر برای مشتری های خارجی) میده
    به همین خاطر سمند در چند کشور خارجی مشتریهای مناسبی پیدا کرده.ایران خودرو ممکنه یه مقدار توی صادراتش ضرر بده ولی کیفیت سمندهای صادراتیش از سمندهای داخلی یه سر وگردن بالاتره(تا بتونه توی بازار جهانی جا پایی پیدا کنه ) این مسئله از یه طرف به ضرر مشریان داخلی که بایستی هزینه ضرر ایران خودرو رو بدهند و از طرف دیگه به سودشونه که تدریجا کیفیت محصولات تولید داخل بالا میره.
    امکانات سمند 12 ، 13 میلیونی با هیچ خودرو مشابه قابل مقایسه نیست.
    برگردیم روی بحث تیبا که یه برند داخلی سایپا است وباید مشابه ایران خودرو،مسئولین سایپا بشدت ازش حمایت کنند تا بتونه این محصول علاوه بر بازار داخلی توی خارج هم جاپایی پیدا کنه:
    نظرتون چیه آقا نوید؟
    Last edited by rami_hemi; 13-07-2011 at 09:36.

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دعوتنامه منم بعد از 2 سال و 4 ماه اومد رنگ نوك مدادي 11800 ، كه من 8،894 تومن دادم
    Last edited by a5_big; 13-07-2011 at 09:39.

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دعوتنامه منم بعد از 2 سال و 4 ماه اومد رنگ نوك مدادي 11800 ، كه من 8،894 تومن دادم
    دوست عزیز

با حساب 24 ماه اگر شما ثبت نامی اسفند 1387 باشید و موعد تحویلتون سه ماهه اول سال 1389 بوده باشه, حدود 15 ماه سود مشارکت و حدود 13 ماه جریمه تاخیر شامل حالتون میشه که با تخفیف 700000 که سایپا تو دعوتنامه ها اعمال می کنه شما حداکثر باید مبلغ 3700000 و حتی چهل پنجاه تومن کمتر پرداخت می کردید . با یه حساب سر انگشتی متوجه مطلب بنده میشید .
    حالا چرا 200000 بیشتر ازتون گرفتند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •